Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 827
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • В Града на Липите
http://www.dailymotion.com/video/xgj73l_demet-akalin_people?start=39

Въпросната Demet Akalın, която се споменава в интервюто дето го е преследвала по кафенетата.  GrinningСамо дето нищо не й разбрах.  newsm78

п.п. Както вече споменах, почти спях докато го четох. И това "ущипана" го написах импулсивно. Стори ми се някак странна. Хем съвършен, хем монотонен. Не знам защо останах с чувството, че не е останала особено доволна от раздялата. Това че са говорили и после са се отдалечили, в смисъл не са се търсили, ми се стори, като по-скоро негова инициатива. Не знам как да го обясня, просто останах с такова усещане. Когато е давала интервюто, Енгин вече е бил на върха на славата, виждала е колко е популярен и обичан, няма начин да не е останало съжаление у нея. Но те си знаят всъщност как е било. Както казах, това е просто лично усещане. Понякога една дума може да се тълкува много различно, а доста зависи и от превода, който в случая не е директен. Нали ти е ясно, че е минало преди теб през още някой, който може да си е интерпретирал някои неща.  Grinning И една дума преведена различно, може да промени целия смисъл. Знам го от опит.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 12:45 от hrissi_sz

# 496
http://www.dailymotion.com/video/xgj73l_demet-akalin_people?start=39

Въпросната Demet Akalın. Само дето нищо не й разбрах.  newsm78

Хриси аза само разбрах чок гюзел, Joy Joy Joy Joy  ама ние си знаем, че Енгин е много хубав, нямаше нужда да го споменава мадамата.

Наистина ще е интересно какво казва?? Вече рабрахме че го преследва по кафетата да се среща с него, ама Енгин май не я е отразил много.  Mr. Green Mr. Green

# 497
Здравейте и от мен. Днеска е един много хубав леко прохладен летен ден-дано се чувствате щастливи!
Тази бивша приятелка на Енгин въобще не ми се коментира,първо защото е бивша и второ от интервюто й от 1000км. личи,че той е прекъснал връзката,а тя не може да се примири и затова говори с недомлъвки,прави се на интересна,не казва нищо лошо за него,та ха дано той се върне при нея.
Пък за тази втората Демет-пу,пу,чак си плювнах в пазвата,толкова е неприятна.Добре,че се е отървал и от двете.
Аз нали съм двойна бъдеща свекърва,а пък и Енгинчо си го обичам като дете,така че няма лесно да го дадем на коя да е снаха.За него само най-доброто! Joy Joy Joy

# 498
  • В Града на Липите
Дейзи, ето velijana много хубаво е обяснила това, което имах предвид, че се държи като "ущипана"  Joy  Joy  Joy

Детелинко  wavey  Hug

# 499

Наистина ще е интересно какво казва?? Вече рабрахме че го преследва по кафетата да се среща с него, ама Енгин май не я е отразил много.  Mr. Green Mr. Green

Доколкото познавам Енгин като човек от всичките му интервюта (кратки и по-дълги), повърхностен човек няма да му направи впечатление. А жени, които го преследват като папараци могат да се пишат предварително изгубени. Което не значи, че такива жени ще се откажат. Simple Smile)) Чоплим му личния живот на момчето, което не е много хубаво, ама какво да се направи, като ни взема ума с изпълненията си. Simple Smile)) Пожелавам му да намери сродната си душа. Инак... Не ми се ще да остава самотен. Има какво да даде на една жена това момче. Simple Smile Керимско-Булутски е в състояние да я направи щастлива. Wink

# 500
През деня Керим,а нощем Мустафа Булет би била идеална комбинация Joy Joy Joy

# 501
През деня Керим,а нощем Мустафа Булет би била идеална комбинация Joy Joy Joy

Велянче,
аз лично не бих издържала на подобна комбинация повече от седмица. Ще ме довърши. Просто ще умра от емоционално претоварване. Simple Smile))) Много трябва да му е устойчива девойката, за да успее да оцелее. Simple Smile))

# 502
Дейзи, ето velijana много хубаво е обяснила това, което имах предвид, че се държи като "ущипана"  Joy  Joy  Joy

Детелинко  wavey  Hug

Хриси,  velijana  разбрах ви какво имате впредвид. Нещо от сорта сърби, боли, драго ми е.  Joy Joy Joy Joy Joy

Да ви кажа честно и аз останах малко с такова усещане, не беше много наясно момичето какво точно е станало или по-точно какво иска. Може би малко съжалява, че е изпуснала този толкова монотонен човек. А и както казах беше доста добре запозната с ивота му след връзката им.  Mr. Green  

# 503
  • В Града на Липите
Дайте ги насам и останалите бивши да разпертушиним и тях  Joy  Joy  Joy точно сме загряли.

м.м. Мисля че думата "малко" съжалява, едва ли е най-точната в случая. Simple Smile

# 504
Дейзи,не съжалява малко,а мнооого съжалява,вярвай ми.
Мареца,мога да те уверя,че ще издържиш-на хубаво лесно се свиква! hahaha

# 505
Дейзи,не съжалява малко,а мнооого съжалява,вярвай ми.
Мареца,мога да те уверя,че ще издържиш-на хубаво лесно се свиква! hahaha

ЗАбрави! То бурята на екрана ме докарва до сърдечна криза, ако ми се случи наяве, ще умра, бре! Това е тайфун - неуправляема стихия! Simple Smile) Оставаш без дъх. Simple Smile Цъ. Не си го пожелавам. Е, ще умра щастлива, но...  Joy Joy Joy

# 506
  • В Града на Липите
Въпросната Demet Akalın е на 40години, и е поп певица, бивш модел и актриса. Снимала се е в 5-6 филма.

Доколкото може да се вярва на гугъл преводача, доста усилия е хвърлила да се докопа до Енгин. Включила е целия арсенал май с преследване, смс-си и помощ от приятели  Grinning

Скрит текст:
Demet Akalın ile Engin Akyürek Süpriz Aşk

Önder Bekensir’le gel-gitlerle dolu ilişkisini bitiren Demet Akalın, Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin yakışıklısı Engin Akyürek’le tanışmak için tüm ortak arkadaşlarını seferber etti…

CANLI CANLI GÖRÜNCE ÇARPILDI
DEMET Akalın’ın, ekranda görüp çok beğendiği Engin Akyürek’i sette canlı canlı görünce iyice etkilendiği ve tanışmak için her yolu denediği söyleniyor. Akalın’ın, bugünlerde ortak arkadaşları aracılığıyla Akyürek’e mesajlar yolladığı ve tanışmak için her yolu denediği öğrenildi. Ünlü popçunun dostları “Yakında yeni bir aşk başlarsa kimse şaşırmasın” diyor.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 13:26 от hrissi_sz

# 507
Марица,при нас има един лаф-нека умре конят от зоб! Да не помислиш,че те свързвам с такова животно,Боже упази,не че не са красиви животни.Просто изразът е такъв.

# 508
Тази почти наборка няма ли си огледало в къщи?

# 509
Като сме ги почнали бившите -кои са те? Тази Джансу не  я слагам тя беше в категоиря славотърсачкаДори и да е  имало гъдел само с това си е останало момичето.Много бързо си помисли че е хванала шаранчето и публикува снимки и хоп- ignore2 от Енгин .
А Гюлфер дава това интервю към края на 2011 нали? А имаше слухове че доста по -рано са се разделили -защо??? Малко реклама  за нея-Енгин е на върха ,интересът е огромен към него-защо не

Общи условия

Активация на акаунт