Хотелите във Велинград - 3

• 100 520
  • 771
  •   1
Отговори
# 15
Мислим да ходим края на август в Двореца. Имате ли впечатления от кухнята? Чудя се дали малкия ще може да хапва там Thinking и наистина ли са толкова много стълбите?!?
Не, не са толкова много, нормално! Отстрани има и възможност донякъде да се качиш с количката по алеите на парка.

# 16
Включвам се в темата поради големия ми интерес към активната почивка в града, не толкова към хотелите му.  Simple Smile
Актуалните оферти от сайтовете за групово пазаруване: http://eha.bg/l/i2542
http://vsichkioferti.bg/ тук излизат и други оферти, само че не мога да дам линк към резултатите от търсенето в сайта. 
Предишни мои запитвания към хотели показват, че с ваучери четиричленно семейство би платило колкото и без ваучери, така че си проверявайте всичко подробно.  Peace

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 23:32 от Люлин

# 17
На мен разположението на Велина ми харесва най-много!Няма такава тишина и спокойствие през нощта,но там има други недостатъци Wink
а можете ли да кажете какви недостатъци, да знам:)
Детската площадка е мръсна,съораженията не са боядисвани от поне 10 години и като цяло теренът ,на който е разположена е под наклон и има една ужасно голяма пързалка,по която едва ли някоя майка иска да види детето си да си играе!Менюто в ресторанта не е променяно от също толкова години,цените като цяло не отговарят много на качеството,сутрин блок масата е една и съща,има какво да закусиш,разбира се,но може малко повече да се стараят!
Но този хотел има най-хубавите басейни,според мен WinkСпокойствието и усещането,което придава боровата гора са незаменими!Там спя най-хубаво Laughing и наистина си почивам!
Ако всичко гореизброено се приеме като градивна критика и се направи нещо по въпроса,смятам,че хотелът ще бъде един от най-добрите във Велинград!

# 18

Детската площадка е мръсна,съораженията не са боядисвани от поне 10 години и като цяло теренът ,на който е разположена е под наклон и има една ужасно голяма пързалка,по която едва ли някоя майка иска да види детето си да си играе!Менюто в ресторанта не е променяно от също толкова години,цените като цяло не отговарят много на качеството,сутрин блок масата е една и съща,има какво да закусиш,разбира се,но може малко повече да се стараят!
Но този хотел има най-хубавите басейни,според мен WinkСпокойствието и усещането,което придава боровата гора са незаменими!Там спя най-хубаво Laughing и наистина си почивам!
Ако всичко гореизброено се приеме като градивна критика и се направи нещо по въпроса,смятам,че хотелът ще бъде един от най-добрите във Велинград!
благодаря за мнение! Съгласна съм, че площадка изглежда старичка, и самия хотел някак си може да се поднови външно!:)

# 19
Във Велина съм била преди много години, но стаите тогава въобще не ми харесаха и отседнахме в апартамент. Сега дори да са реновирани, едва ли са станали по-широки. Ресторантът също не ми хареса.

# 20
някой попита за хотел рим
миналата година бяхме с ваучери, на мен лично не ми хареса
иначе беше чисто, но стаите бяха ужасно декорирарни с червени тапети и килими, с китайски знаци- все едно си в публичен дом  Laughing
стаята нямаше тераса , бяхме на последния етаж , прозорците бяха малки и без комарници и отвън влизаха миризмите от кухнята
нямаше климатик и беше доста топло
иначе ние вчера се върнахме от велинград-хотел астра, хареса ми-чисто , приятно ,тихо, на спокойно място
направи ми впечатление, че има доста бездомни кучета-навсякъде по улиците, такова нещо не бях виждала

# 21
  bouquet за новата тема!
Записвам се да ви следя с надеждата скоро да посетя пак Велинград  Simple Smile

# 22
  • Варна
Здравейте!Изчетох цялата тема и все още не мога да се спра на конкретен хотел или къща,където да отседнем с моето семейство.Имам три деца,така че ще ми е необходим апартамент или студио....,задължително с кухня ,оборудвана с най-необходимите уреди за готвене.Знам,че в някои хотели предлагат  кошари за малки деца.Ако сте попадали на такъв,моля споделете,достатъчно багаж ще нося за пет човека ,за да нося и две кошари  Rolling Eyes.Като друго изискване освен чистотата и удобствата на стаите разбира се,ще е предимство и мястото на хотела/къщата/.Искам да е на тихо място,но достатъчно близо до центъра за да може да се разхождам с малките пеша.Искам също да има в близост детска площадка,но добре оборудвана./Бяхме на един хотел в Трявна ,където уж имаше детски кът.Оказа се,че има една счупена пързалка и една люлка #Cussing out.Не е задължително да има басейн,тъй като няма да ползваме такъв.Ще почиваме през септември,а и сме от Варна и сме се находили на море.
Стана много нахвърляно,за което моля да ме извините,но бързам за да не пропусна нещо.
Предварително благодаря на всички,които ще изкажат своето мнение!

# 23
А отзиви от тази година за хотел РИМ имате ли, като храна и обслужване .
Благодаря предварително .

# 24
А отзиви от тази година за хотел РИМ имате ли, като храна и обслужване .
Благодаря предварително .

Ако в Рич е шумно, то в Рим не знам какво трябва да е, защото е в пъти по-шумно. Бездарните опити на едната от певиците там ми разваляше удоволствието да поседим вечер в парка.

# 25
Здравейте , видях ваучер за Спа хотел Велинград -57 лв на човек
Не съм била там , чела съм добри отзиви .Ако някой скоро го е посещавал моля да си каже мнението , с дете сме на 4год и половина. Всичко ще ми бъде полезно което ще сподилите.Цени в ресторанта ,стаите ,хигиена и тн.
Благодаря 

# 26
  • Пловдив
някой попита за хотел рим
миналата година бяхме с ваучери, на мен лично не ми хареса
иначе беше чисто, но стаите бяха ужасно декорирарни с червени тапети и килими, с китайски знаци- все едно си в публичен дом  Laughing
стаята нямаше тераса , бяхме на последния етаж , прозорците бяха малки и без комарници и отвън влизаха миризмите от кухнята
нямаше климатик и беше доста топло
иначе ние вчера се върнахме от велинград-хотел астра, хареса ми-чисто , приятно ,тихо, на спокойно място
направи ми впечатление, че има доста бездомни кучета-навсякъде по улиците, такова нещо не бях виждала

С ваучери ли бяхте или на свободен прием Rolling Eyes Щото имаше пуснати ваучери за там...
Водата топла ли е?Щото в басейните на Бор е сууупер топличка.

# 27
  • Пловдив
Здравейте , видях ваучер за Спа хотел Велинград -57 лв на човек
Не съм била там , чела съм добри отзиви .Ако някой скоро го е посещавал моля да си каже мнението , с дете сме на 4год и половина. Всичко ще ми бъде полезно което ще сподилите.Цени в ресторанта ,стаите ,хигиена и тн.
Благодаря 

Пусни линк да го видим,моля! Grinning Peace

# 28
# 29
  • Пловдив

Сега прочетох,че се изискват 3 последователни нощувки Whistling

Общи условия

Активация на акаунт