Хотелите във Велинград - 3

• 100 505
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
А за хотел Орхидея отзиви, има ваучери за него?Заслужава ли си?
Прочети малко по назад имаше доста подробен отзив Peace

# 151
Някой знаели кога ще приключи ремонта на пътя за Велинград.Или направо да си минаваме през Пещера че другата седмица мислим да отскочим.

# 152
Ремонта на пътя е до ноември месец...
В момента сме в Олимп, всичко е чудесно. Ще дам повече отзиви като се приберем  Grinning

# 153
Ремонта на пътя е до ноември месец...
В момента сме в Олимп, всичко е чудесно. Ще дам повече отзиви като се приберем  Grinning
Благодаря ти Hug.

# 154
 Чакам отзивите от Олимп с нетърпение  Mr. Green

# 155

Присъединявам се и аз! Peace

# 156

Присъединявам се и аз! Peace

През юни бяхме в Олимп с ваучери,останах изключително доволна, сега пак си взех  Sunglasses
Настаняват в апартаменти, които са наистина много големи, чисто е, има всичко необходимо,халати в стаите,банята е голяма и всичко е добре поддържано. Закуската е прилична, не особено богата, но за мен беше ОК.
Най-много ми харесаха басейните - голям вътрешен басейн с джакузи и малък външен + детски басейн с възможност за плаж, Sunglassesако все още има хубаво време. Водата беше чиста и много топла, особено във външните басейни. Спа-то не съм тествала, понеже бях с малката Wink
Ако имате конкретни въпроси,  питайте ?

# 157
 dalina_50, удобно ли е да питам дали сте правили снимки от хотела?  Embarassed

# 158

Ако въпросът ти е към мен, не сме правили, но всичко отговаря на снимките в сайта.
http://www.vipoferta.com/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-50 … D0%B8%D0%BC%D0%BF****-1326.html#

# 159
Завърнахме се от Велинград  Grinning
Бяхме там за уикенда в хотел Олимп, почивката беше подарък от кумовете ни по случай първата годишнина от сватбата. Не знам колко точно е струвало. Бяхме в едностаен апартамент, много чисто и просторно. Хотела е на високо и гледката е прекрасна.
Пристигнахме в петък вечерта, настанихме се и отидохме да вечеряме на Чинарите, знаем си го от преди, че всичко там е много вкусно и големи порции. Като се прибрахме имахме за 2-те стаи по една бутилка бяло вино. Закуската(от 7 до 10,30 е) беше хубава, не прекалено разнообразна, но гладни не сме останали, постоянно зареждаха ако нещо свърши. Прекарахме целия ден в СПА центъра - басейните са с много приятна вода 32 градуса, изключително чисто беше. Има и детска част, джакузи. Външният басейн също беше много хубав, малкия е с по-топла вода. За женската част от компанията имаше подарък - аюрведичен пилинг, след него си направихме и по един частичен масаж - 30лв струва. Целия класически масаж е 55лв. Мъжете също си направиха частични масажи. Масажистите са мъж и жена, много са добри, мъжа е и рехабилитатор.
На обяд хапнахме в ресторанта супите варират 3-4лв, основните ястия 4-8лв. Вечерята ни беше включена в пакета, предполагам е имало 2 варианта. Ние хапнахме шопска салата, пилешко филе с гъбен сос и картофено пюре, за десерт френска нуга. Всичко беше много вкусно, имаше и жива музика. След като се прибрахме от вечерята в стаята ни чакаше изненада от кумовете - бутилка шампанско и плодове Simple Smile .
Като цяло сме много доволни и бихме отишли отново там, този уикенд нямаше много хора и беше много спокойно. Подходящо е и за семейства с деца.
Ето тук малко снимки: http://s1187.photobucket.com/albums/z381/Diliana_Gospodinova/Velingrad/

# 160

Малко недоразумение Stop Написах ,че се присъединявам в чакането на отзиви от хотела именно защото не съм била.

# 161
 Ох, извинявам се! Благодаря за изчерпателните отзиви и снимки  Hug

# 162
Скъпи дами, имате ли някакви впечатления от новия хотел "Хевън" ?

Изкушава ме тази оферта: http://www.lapni.bg/offer/4229

Изборът ми се колебае между него, Макси и Грандхотела, като последните са ми познати, а новото е винаги по-интересно Simple Smile

# 163
И аз очаквам мнения
За таз цена май фаворита ми е Гранда.

# 164
  • Пловдив
Скъпи дами, имате ли някакви впечатления от новия хотел "Хевън" ?

Ние ще ходим началото на другия месец там  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт