Хотелите във Велинград - 3

• 100 532
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
Да така е.
Но ние сме от Бургас  и за по-малко не си заслужава .Аз се замислям за 4-5 нощувки.

# 31
  • Варна
А за този хотел ,някакви отзиви? http://eha.bg/dDtb
Има ли детска площадка и изобщо подходящ ли е за малки деца?
И какво означава това,че не можах да разбера доплаща се някаква сума освен ваучера ли?С един ваучер предплащате пакет от 2 нощувки с 2 закуски за двама в бутиков хотел "Свети Георги", Велинград. Остатъка от 64,60лв се доплаща на рецепция при настаняване ....

# 32
И аз гледах тази оферта . За мен това не е цената , а реалната е тази  с доплащането което си става сериозна цифра.Заблуждаваща е тази оферта.

# 33
elma123 ,прегледай последната страница на предишната тема.
Мисля,че апартамента отговаря на твоите изисквания,но не мога да кажа за цена и дали е зает.
Ние резервирахме май месец.
Само пералня няма,но то много хубави неща на едно място....

Сега за моите впечатления от Велинград.
Първа изненада беше пътуването.
Бях чела в темата за ремонт по пътя,ама да бях го и запомнила.
Миналият понеделник ни посрещна бариера и пазача ни упъти през БЕЛОВО -ЮНДОЛА.
НЕ ПОВТОРИХМЕ ПОВЕЧЕ!
Този път е също поне на 70% в ремонт.
На места се спира едното движение за да се пропусне другото и така няколко пъти.
Попадахме на колони от десетина коли,като причината е трактор,влачещ огромна купчина бали.
Тесен път,завой след завой,полагащ се нов асфалт,който ти залепва по колата или пък се редува с прашен участък.
По-добре да ни беше казал да се върнем обратно през с.Варвара и да минем през Пещера-Батак.
Някой писа за пътя през Батак.
Ами то по-точно не са дупки,а неравности от многото кърпежи на дупки.
Но го предпочитам пред планинското рали Белово -Юндола. Whistling

# 34
  • Плевен
За Гранд Хотела мога да кажа със сигурност , че менюто от ресторанта е с качество на квартална кръчма, а цените са като ... в космоса!!! Пържени гнусни картофки по спомен бяха 5-6лв.!!! А ако сте в хотел и сте изморени от пътуване/басейн/фитнес би било нормално да не ви се ходи надалеч. Важно е да имате под ръка нормална храна.

# 35
някой попита за хотел рим
миналата година бяхме с ваучери, на мен лично не ми хареса
иначе беше чисто, но стаите бяха ужасно декорирарни с червени тапети и килими, с китайски знаци- все едно си в публичен дом  Laughing
стаята нямаше тераса , бяхме на последния етаж , прозорците бяха малки и без комарници и отвън влизаха миризмите от кухнята
нямаше климатик и беше доста топло
иначе ние вчера се върнахме от велинград-хотел астра, хареса ми-чисто , приятно ,тихо, на спокойно място
направи ми впечатление, че има доста бездомни кучета-навсякъде по улиците, такова нещо не бях виждала

С ваучери ли бяхте или на свободен прием Rolling Eyes Щото имаше пуснати ваучери за там...
Водата топла ли е?Щото в басейните на Бор е сууупер топличка.

Ние сме с ваучер за Рим от 19.08. за 5 нощ.,бяха купени доста ваучери и доколкото разбрах от администраторката,повечето бяха за м.юли...за това се надявам на някой скорошен посетителски отзив  newsm78

# 36
Продължавам. Grinning
След като пристигнахме и слязох от колата краката ми се подкосиха от набирането по трасето.
Не е препоръчително за бременни жени да пътуват по този маршрут,без майтап.
Добре,че децата заспаха от умора,че щеше да има фонтани.
Наистина града е преобразен.
Вече не се налагаше да ходим до х-л." Рич" за да играят децата на площадката,а там се събираха поне 30-40  палавника  и изгубвах моите от поглед.
През 2 пресечки има нови детски съоръжения,а най-хубавото беше,че едната е пред нашата квартира.
Има явно доста умни хора защото нямаше никъде люлки.
Пързалки за бебешоци и отделно за големи дечица,въжени конструкции и др.
Без да те е страх,че някой ще фрасне детето ти с люлка и ще му избие зъбите.
Кучета много,ама много.То къде ли няма.Ние хората ги правим улични.
Искам да изкажа благодарност към всички ,които работят в Детско отделение към велинградската болница.Те ще се сетят за 4те дни,в които два пъти на ден едни туристи посещаваха отделението и те всеки път си вършеха работата с усмивка и човещина.Не чух укор( те изненадите започват винаги с отпуската), не чух мрънкане,нито пък опит да ни мотаят или прехвърлят някъде си.Наистина бях изненадана от това,че някой може да си свърши работата само като кажеш "моля" , а не да се позовавш на права и задължения на пациента. Винаги ще давам за пример тяхната постъпка.Благодаря Ви хора,че направихте нашето пребиваване в градчето спокойно и прятно въпреки изненадите !  bouquet
За д-р.Топалова и всички нейни колеги.

# 37
И за последно Laughing,че ставам досадна.
В парка под "Двореца" има едно заведение,май се казваше "Боров парк".
Доста са го разширили в сравнение преди 2г.,но пък като обслужване и качество си е същото-бързо и вкусно.
Преди две години едва се добирахме до маси,даже запазвахме,но по мои наблюдения сезон 2012 е слабичък.
Може и заради жегите ,но към 20.30ч все още имаше маси,но после се наложи да изваждат още.
Може да е пълно заведението,но обслужването става бързо и ястията-вкусни.
Ходихме и в р-т "Орфей".
И там са за похвала,но с тези опасни стъпала за децата, се отказахме да повторим.
Иначе направино с много вкус-дървени майсторлъци,клетка за гургулици,щъркелово гнездо,ама като хукнеше някое от децата по стълбите и аз по него.Та почти нищо не усетих от атмосферата.

# 38
Добре , ако не се спра на Гранда предложете ми друг с хубав басейн и най важното да е чисто . Съгласна съм и на вариант малък семеен хотел или квартира .

# 39
  • Пловдив
някой попита за хотел рим
миналата година бяхме с ваучери, на мен лично не ми хареса
иначе беше чисто, но стаите бяха ужасно декорирарни с червени тапети и килими, с китайски знаци- все едно си в публичен дом  Laughing
стаята нямаше тераса , бяхме на последния етаж , прозорците бяха малки и без комарници и отвън влизаха миризмите от кухнята
нямаше климатик и беше доста топло
иначе ние вчера се върнахме от велинград-хотел астра, хареса ми-чисто , приятно ,тихо, на спокойно място
направи ми впечатление, че има доста бездомни кучета-навсякъде по улиците, такова нещо не бях виждала

С ваучери ли бяхте или на свободен прием Rolling Eyes Щото имаше пуснати ваучери за там...
Водата топла ли е?Щото в басейните на Бор е сууупер топличка.

Ние сме с ваучер за Рим от 19.08. за 5 нощ.,бяха купени доста ваучери и доколкото разбрах от администраторката,повечето бяха за м.юли...за това се надявам на някой скорошен посетителски отзив  newsm78

Аз питах за х-л Астра Wink

# 40
за астра -без ваучери бяхме
ползвахме студио, без храна и спа
астра нямат външен басейн, затова на плаж ходихме на каферинови, близо до стадиона
боров парк го открихме още миналата година  Peace

# 41
  • вкъщи
А някой бил ли е в хотелски апартаменти Панорама.Вече резервирахме и утре пътуваме,дано не сме сгрешили.От къде трябва да минем,от Бургас сме.
А заведения за хранене кои ще препоръчате,голяма компания с деца ще сме,така,че да стават за деца,и да не са космически цените.
Благодаря предварително!

# 42
  • Варна
лелка,много ми харесаха апартаментите,но къде мога да видя повече снимки?Цената доколкото разбрах е 40лв на човек,така ли?Децата заплащат ли нощувка,имам близнаци на 3г и по-голяма дъщеря на 14г?А дали предлагат кошари за малките,имаш ли представа?Интересува ме също дали има детски кът/площадка за малките?Извини ме за многото въпроси,но съм много затруднена в избора на къща/хотел в които да се настаним.Притесненията ми са основно заради децата и дали условията ще са подходящи за тях.А когато се върнете ,непременно очаквам отзиви!Благодаря ти предварително!

# 43
  • България
лелка, погледни на сайта на Агенция "Пътна инфраструктура" там има актуална информация за Републиканската пътна мрежа и обходните маршрути.

# 44
  • вкъщи
Ние ще сме в хотелски апартаменти Панорама.Малкия апартамент с 1 спалня и диван в дневната е 60 лв със закуска,а големия с 2 спални е 75.Не знам дали има детски кът,но едва ли,защото все пак не е хотел в познатия смисъл на думата.

Общи условия

Активация на акаунт