ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 60 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета! Днес цял ден звъня на тел. на ФАР, но уви няма никой. Имам един въпрос- предстои ми удължаване на срока на заповедта. С какви документи трябва да отида - с женски фактор сме, бия инжекции за ендометриоза. Благодаря предварително

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 17:03 от vilitodi

# 361
Вили,аз през март пусках молба за удължаване.От клиниката ми дадоха документ,че се налага да продължа с лечението(писаха,че имам проблем с лигавицата в него) преди ин витрото.С този документ отидох във Фонда,в 36 стая на 11 етаж май беше.Там те карат да попълниш една молба.Тя е готова,напечатана,ти само я попълваш,като пишеш поради каква причина искаш удължаване и това е.Дават ти нов номер и след 2 седмици ти се обаждат,за да ти кажат кога да отидеш да си вземеш заповедта.Това е! Simple Smile Успех ти желая!

# 362
Вили,аз през март пусках молба за удължаване.От клиниката ми дадоха документ,че се налага да продължа с лечението(писаха,че имам проблем с лигавицата в него) преди ин витрото.С този документ отидох във Фонда,в 36 стая на 11 етаж май беше.Там те карат да попълниш една молба.Тя е готова,напечатана,ти само я попълваш,като пишеш поради каква причина искаш удължаване и това е.Дават ти нов номер и след 2 седмици ти се обаждат,за да ти кажат кога да отидеш да си вземеш заповедта.Това е! Simple Smile Успех ти желая!

Много благодаря! Моята изтича на  30 ноември, но реших да се застраховам като отида по-рано. Благодаря пак!

# 363
Здравейте, номер 14804 отива за получаване на заповед на 1.10.2012

# 364

Честито, и накрая щастлив резултат. След това затишие на обаждания ти направо си като бяла лястовица.  Hug

# 365
  • София
най-после се разработиха! Успех!

# 366
Здравейте момичета! Днес цял ден звъня на тел. на ФАР, но уви няма никой. Имам един въпрос- предстои ми удължаване на срока на заповедта. С какви документи трябва да отида - с женски фактор сме, бия инжекции за ендометриоза. Благодаря предварително
Мила,звънни на този тел.+359.2.895 31 48 .Аз преди малко звънях и само на този номер ми отговориха Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 367
 Hugчестито мими0106 само усмиви ти пожелавам Hug Hug Hug Praynig

# 368
Мила,звънни на този тел.+359.2.895 31 48 .Аз преди малко звънях и само на този номер ми отговориха Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ще се пробвам и на него. Свързах се и уточнихме всичко. Благодаря

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 15:35 от vilitodi

# 369
Честито на всички одобрени и успех:hug:. До моя номер има още много, но си чакаме търпеливо Wink.
Само да ви питам, когато получиш заповед трябва ли лично да отидеш да си я вземеш или може и някой друг?

# 370
  • София
Честито на всички одобрени и успех:hug:. До моя номер има още много, но си чакаме търпеливо Wink.
Само да ви питам, когато получиш заповед трябва ли лично да отидеш да си я вземеш или може и някой друг?

лично ти или мъжът ти! Или сигурно може и с пълномощно...

# 371
  • София
Този месец много малко обаждание! Противно на очакванията ми, че септември ще е "силен" месец newsm78 newsm78

# 372
за съжаление да, много малко обаждания. и аз се надявах на повече след 2/те седици ваканция, но уви....дано все пак да наваксат поне сл. месец, че ми се иска вече да започвам процедура. до мен около 640 номерца

# 373
# 374
  • София

как добре те разбирам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт