ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 884
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Момичета пишете , че има по малко от 300 номера до моя  Praynig

# 466
  bouquet Да се запиша, успех на всички. До моя има повече от 2хил номера  ooooh! дано започнат по-бързо да се движат.

# 467
Здравейте, да се запиша и аз, моят номер е от днес N:17911 за втори опит.
Успех на всички   bouquet

# 468
до 30.09 очакваха повикване до 14 700 номер ( а се обадха до  номер 15000, започнаха част от обажданията за октомври ), а сега до 31.10. да очакват повикване до 15 300..което значи 600 номера на месец а не 300 (от 14 700 до 15 300). По тая логика след 15/20 октомври би трябвало да почнат обажданията за ноември, тоест след номер 15300
Много правилно kriki Simple Smile Simple Smile Simple Smile този мецец 600 номерца  newsm44 newsm44 newsm44 направо не можах да повярвам на очите си като видях

# 469
# 470
  • София
айдеее, отиде ли към касата става почти неизползваем  Close

# 471
  • София
айдеее, отиде ли към касата става почти неизползваем  Close
защо? повечето хора работят и имат осигуровки?

# 472
  • София
преди да има фонд здравната каса финансираше едни опити, раздаваше едни лекарства просто, после масово ги продаваха из форумите  Confused

# 473
  • София
В момента кандидатстването за фонд Инвитро не еобвързано с това да си здравно осигурен, няма такова изискване. Изискването е да имаш необходимите медицински показания за това, а не непрекъснати здравни права. Така че те би трябвало да променят и правната рамка към Правилника на фонда.

# 474
  • София
преди да има фонд здравната каса финансираше едни опити, раздаваше едни лекарства просто, после масово ги продаваха из форумите  Confused

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
аз чух по ТВ, че няма да се променя системата на работа на Фонда, а само ще се промени това, че на неосигурените няма да отпускат пари.....

# 475
Да но има и без осигуровки......това е тъпо.До сега нямаше значение сега вече .........не мисля че ще го приемат! Тези който са подали документи и чакат, а нямат осигуровки какво ще стане с тях .....ще отпаднат ли?

# 476
  • София
ще си платят осигуровките и готово  Rolling Eyes

# 477
  • София
Да но има и без осигуровки......това е тъпо.До сега нямаше значение сега вече .........не мисля че ще го приемат! Тези който са подали документи и чакат, а нямат осигуровки какво ще стане с тях .....ще отпаднат ли?
не, разбира се, заварено положение....
това ще е в сила за ново-подалите, след/ ако го приемат.

# 478
  • София

аз чух по ТВ, че няма да се променя системата на работа на Фонда, а само ще се промени това, че на неосигурените няма да отпускат пари.....

има някаква логика, защото фонда отпуска държавни и пари и за да получиш трябва да си дал преди това

# 479

има някаква логика, защото фонда отпуска държавни и пари и за да получиш трябва да си дал преди това

"Фондът се финансира чрез трансфер от Републиканския бюджет, но в него могат да постъпват и средства под формата на дарения. "
Така че не всичко е държавни пари!

Общи условия

Активация на акаунт