ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мъжа ми е чул днес по новините, че лимита от 3000 двойки бил изпълнен и щяло чак от другата година да продължи.

Ако погледнеш сайта на фар, ще видиш следната статистика към 01.10.2012

изразходвани средства до момента 9 660 000 лв (до 15 млн. остават още 5млн.)
брой финансирани процедури за 2012г. - 2400

Аз лично новини не гледам от години  Mr. Green

# 601

Ако погледнеш сайта на фар, ще видиш следната статистика към 01.10.2012

изразходвани средства до момента 9 660 000 лв (до 15 млн. остават още 5млн.)
брой финансирани процедури за 2012г. - 2400

Мисля, че таз годишния бюджет няма нищо общо със ЗК и финансирането на фонда, това си е бюджет за 2012г.  А това какво ще е от догодина и колко бюджет,  и от къде ще идват парите са някакви идеи за 2013г. newsm78
 Като казах на ММ, че има проблем във Фонда и бъдещия му статут,  и може да се разминем с очакванията да получим обаждане до края на годината,  коментара бе : " Тези, и тези пари  ли откраднаха!!!"  #Cussing out
 15 000 милиона не са усвоени както се вижда , дано да отидат по предназначение   Heart Eyes

# 602
  • София
Някой беше писал,че това,че не пише,че си одобрен,а е минало много време не значи,че не си и се зарадвах,защото съм подала документи юни месец и все още си стоя със статус предстоящо разглеждане...Видях,че номер близо до моя 164 ... и нещо мисля е одобрен и погледнах и моя все още със същия статус,знам,че най-вероятно и моя ред ще дойде аз съм 16789 ,но ми се е свило сърчицето да видя заветното одобрена...а и предполагам,щом не са ми се обадили значи всичко е наред....

Пожелавам успех на всички,нека има много,много успешни опити ....  bouquet

# 603
  • София
Таня, щом не са и се обадили до 1 месец след подаване на документите, значи всичко е наред.
Някои номера ги одобряват по-бързо, заради сериозни придружаващи заболявания или наближаване на възрастта 43 г.

# 604
  • София
Таня, щом не са и се обадили до 1 месец след подаване на документите, значи всичко е наред.
Някои номера ги одобряват по-бързо, заради сериозни придружаващи заболявания или наближаване на възрастта 43 г.

благодаря ти за отговора,аз може би малко спамя с поста си,но някак си е по-леко като споделиш,а и като получиш позитивен отговор като твоя..

# 605
  • pleven
Здравейте, момичета днес сутринта писах мейл до BTV и разказах за нашия проблем с молба да поканят д-р Лалев или министър Атанасова, за да получим някаква яснота.
Тази вечер получих обадане от BTV с молба за репортаж по случая аз се съгласих и направихме един доста кратък репортаж. Ще се излъчи утре сутрин надявам се чрез него да получим някякви отговори.

# 606
Ania12, благодарим!

# 607
Браво Ани!Чудесна идея!!!! Hug

# 608
Супер, Ани  bouquet. В сутрешния блок ли?

# 609
ania12  браво !!!

# 610
Браво, ania12 smile3501  Дано после го качат и в нета, за да успеем да го гледаме всички  Simple Smile

# 611
ania12, в колко часа е предаването. трябва да го гледаме...браво на смели момичета като теб

# 612
  • София, БГ
Браво, Ани.Ако е нещо до 8.30 ч. най късно, ще можа да го видя, иначе излизам на работа.Мъжа ми ще си е вкъщи и ще му кажа да го гледа и да ми каже после какво е било.Дано ни дадат яснота.Не може така.Не стига че управляващите живеят на гърба на нас  - гражданите, пък и тези пари искат.Сигурно после ще посегнат и на фонда за лечение на деца... Sad

# 613
ania12    newsm20  нямам думи за постъпката ти,ей така щяхме да си хленчим и да чакаме.Аз се надявам поне ФАР да си усвои парите до стотинка до края на годината и за колкото номера стигнат да раздадат заповедите и да са на чисто .Така поне по с време ще си знаеме и ние да не се мъчиме.А ако,останем за след НГ,нз с ЗК как е било.

# 614
Ани  smile3501 добре ,че има жени ,като теб много благодаря ,понеже ти го правиш за всички нас чакащи .

Общи условия

Активация на акаунт