ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
kriki,  bouquet
Защо всички месеци не даваха като февруари Whistling

# 286
  • Ruse
Здравейте момичета има един въпрос към вас,ако някой е наясно моля да ми отговори.Ще подаваме документи за следваш опит и тъй като сме с мъжки фактор трябвало да има консултация от уролог,та въпроса ми е:какво по точно трябва да представлява този документ:амбулаторен лист или нещо друго и под каква форма трябва да бъде написан?Благодаря ви предварително Simple Smile

# 287
  • Пловдив
 ivon79, и ние сме с мъжки фактор,документ ние представихме от андролог /д-р. Кацаров/ и мога да кажа,че няма никаква официална форма,просто докторът записа личните данни на мъжа ми, от колко време датира стерилитета при нас ,колко опита сме правили,каква му е диагнозата и,че сме за ИКСИ и се подписа,това е всичко. Peace

# 288
а за съжаление втора седмица нито едно обаждане Sad Надявам се другата да компенсират

# 289
  • Ruse
ivon79, и ние сме с мъжки фактор,документ ние представихме от андролог /д-р. Кацаров/ и мога да кажа,че няма никаква официална форма,просто докторът записа личните данни на мъжа ми, от колко време датира стерилитета при нас ,колко опита сме правили,каква му е диагнозата и,че сме за ИКСИ и се подписа,това е всичко. Peace
Gudito благодаря ти за инфото и успех Simple Smile

# 290
Здравейте

записвам се, за да следя темата. Аз съм с номер 17574. Изглежда доста ще си почакам Sad

# 291
Здравейте, записвам се и аз при вас с номер 16716 / 22.06.2012г. Да си чакаме заедно Laughing

# 292
Здравейте,
от днес и аз започвам да следя темата. Аз съм с номер 17543/31.08.2012г.
успех на всички

# 293
Привет!Аз също се присъединявам към вас.Номер 17116 

# 294
здр.ние сме с тубарен фактор и искам да попитам трябва ли да се махнат и двете траби ако са запушени както е при мен

# 295
здр.ние сме с тубарен фактор и искам да попитам трябва ли да се махнат и двете траби ако са запушени както е при мен

Мисля, че ако има течност в тръбите, трябва да се махнат. Иначе, защо да се махат. Запушени са, но за какво да се подлагаш на интервенция  newsm78 Говоря малко наизуст, освен това мисля, че не е за тук въпроса ти.   Rolling Eyes

# 296
  репродуктивен специалист ще ти отговори на въпроса

# 297
здравейте, момичета! Да се запиша и аз, да си почакам с вас Simple Smile моето номерче е 15 510 от 14.03.2012 г. - първи опит. Дано все така бързо вървят номерцата като този месец ...

# 298
здравейте, момичета! Да се запиша и аз, да си почакам с вас Simple Smile моето номерче е 15 510 от 14.03.2012 г. - първи опит. Дано все така бързо вървят номерцата като този месец ...

Еееее супер колко малко номерца до теб Wink

# 299
Здравейте и аз да се запиша следях всичко отблизо тук но чак сега се включвам моят номер е 14981 първи опит ми е колкото номерът ми наближава толкова повече се радвам и в същото време умирам от страх .Успех на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт