Supernatural: Paint it Black

• 28 066
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • # супернатурална #
Аа, аз смятам от утре да се включвам активно, хем да свършим навреме, хем да прокарам някоя и друга изгъзица, като цикламени стени на кухньо-хола например Laughing
Гледам за амнайсти път гаг риловете, или каквито са там. Дженсън е мноого за завиждане, дет' се вика от две стани ще намаже  Party

# 586
  • София
Момичета, най-накрая пораснах и аз! Заповядайте, да се почерпите за моето пълнолетие!  Party

# 587
Лиленце, честит рожден ден! Да си жива и здрава и все така талантлива в много неща. Гушкам те и те целувам Heart Eyes

# 588
  • # супернатурална #
Ау, каква прекрасна възраст! Е сега е моментът да правиш спомени  Laughing Пожелавам ти да си весела и щастлива, а това е вече за легално злоупотребяване  Wink

# 589
Много готини клипчета - и благодарственото, и пеещият Дженсън. Велик е!  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

Галче и Розе, леко само да не се повредите от толкоз работа.  hahaha

Oniyuri, честит ти празник! Жива и здрава да си! Дано мечтите ти се сбъднат!  Hug

# 590
Честит рожден ден, Ониюри! Присъединявам се към вече изказаните пожелания и мъдростта на Краули - действай по спомените.  Mr. Green  bouquet

Краульо, аз Ониюри сънувах, не Люсиhahaha

Цикламеното решение в моя чест ли е?  Flutter

# 591
Ей, не мирясаха начи.

# 592
 Laughing Кои са тези целувчовци?

# 593
Аа, аз смятам от утре да се включвам активно, хем да свършим навреме, хем да прокарам някоя и друга изгъзица, като цикламени стени на кухньо-хола например Laughing
Oообичам ремонтите - после "колибката" е нова, различна, някак чиста. Галче, ще пътувам до България заради един концерт на 25 септември, така че ако имаш нужда от идеи за ремонта, пръсти за... ти си знаеш Mr. Green или накамшичване на дисциплина на майсторите, в кожен корсет на линия съм Laughing .

Slash Fiction Commentary Snippet

Дженевив е спечелила награда 'Best Actress in a Narrative Feature Film' за 'Hated' на 'PHENOM FILM FEST 2012'. Въх Joy !

# 594
Ониюри, честит рожден ден!Жива и здрава да си, много успехи!   bouquet

мисля, че харесваш котки

Гафовете много ми харесаха, но са ми кратки.Миналата година бяха 11 мин, сега са само 6 Crossing Arms

# 595
  • София
Благодаря ви много за пожеланията, момичета! Страхотни сте!
Джен, не просто харесвам котки, обожавам ги!  Crazy Благодаря Simple Smile

# 596
Джен, не просто харесвам котки, обожавам ги!  Crazy Благодаря Simple Smile

Аз също много ги харесвам и даже повечето котки пред блока съм ги кръстила на герои от СПН, но това е друга тема Laughing

# 597
  • София
Джен, не просто харесвам котки, обожавам ги!  Crazy Благодаря Simple Smile

Аз също много ги харесвам и даже повечето котки пред блока съм ги кръстила на герои от СПН, но това е друга тема Laughing

Аз съм решила, че ако имам коте, ще го кръстя Артур. Никаква идея нямам защо, супер ме радва това име. Иначе котенцата пред нас са все с разни пухкави имена, ама аз винаги ги посрещам с "Котенце! Котьо! О, колко си прекрасно!"  Rolling Eyes

# 598
  • гр. София
Първото ми котенце се казваше Артур. Едно такова беличко, с малко черни петънца  Grinning

# 599
На мен пък първата ми любов се казваше Артур, беше златокъдър и около 6-годишен.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт