Supernatural: Paint it Black

• 28 063
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Котетата пред блока,за които ви говорих, си приличат със съименниците им..Дийн обича да стои около коли, Сам си тръгна, а Кастиел има сини очи и обича да е близо до Дийн.Звучи ви познато, нали? Laughing

# 601
  • София
Котетата пред блока,за които ви говорих, си приличат със съименниците им..Дийн обича да стои около коли, Сам си тръгна, а Кастиел има сини очи и обича да е близо до Дийн.Звучи ви познато, нали? Laughing

Joy Joy Joy
Купи на Кастиел един шлифер, че да е точно! О, супер сладките котенца ще да са това.  Heart Eyes

И дам, всеки има по един Артур в живота си, неизбежно е.  Laughing

# 602
  • # супернатурална #
Цикламеното решение в моя чест ли е?  Flutter

Точно  Laughing Залягам с лаптопа по мебелите и гледам дали козинката ти ще си припка с тях.

За животните - и моите са със СПН имена-папагал Папи 2000, а новият е  Пуци, естествено. Костенурки Сам и Руби. Останалите са заварено положение и нямаше как да ги прекръстя  Laughing

Импалко, аз викам, като си дойдеш направо да си бием камшика  Shocked нанякъде  Joy И без това към 25 доволно ще ми е писнало.

# 603
Бе ти не залягай много-много, че току-виж майстора те фанал за ханша Joy . Да кажа ли аз как се изложих миналото лято? Дойде едно момче, за да монтира сателитка за телевизия. Извади една голяяма бормашина с една дъълга бургия и започна да пробива стената, а аз трябваше да се гледам да няма някой минувач, върху когото да падне праха. Ама трябвало и да гледам кога ще се подаде врътката, т.е. е пробил. Пита ме младежът: 'Стана ли? Вижда ли се?' Аз: 'Ъ? Не гледах. Вкарай го пак, до дъно, може и без да въртиш, а аз ще видя добре ли е.' Щот нали виждам през стени hahaha и 'бургия' се замества с 'го'. Той се опули, кой знае какви картини му се занизаха пред очите. Почти веднага загрях какво съм изпляскала и замазах положението като се подпрях на външния перваз на прозореца, и се наведох/на***их елегантно и очакващо ooooh! .

Още гифчета:

# 604
 Flutter Папагала няма да го коментирам, само ще се полаская.  Blush Sunglasses

Докато спамим да кажа, че моите котки се кръщаваха на политици, в момента ми е останал едничък Виктор (Черномирдин, който може и да е покойник вече, де  Laughing).

ПП Точно така, брат Сам, така се постигат стегнати бедра.  Mr. Green

# 605
  • # супернатурална #
Сещам се за още поне 6 начина, но не са за сестринските ти уши  Mr. Green И не се ласкай много, че освен чест, името е и отговорност  Naughty Да няма по някое време - "Лешник ми влезе в ... окото и не успях да преведа"  Laughing  Hug

Ох, на чужд майстор няма как да влезе бормашината в моята обител. Всичко сам праи  Tired Само един водопроводчик чакам, но той е мнооого далече от широко разпространената представа за водопроводчиците  Laughing

# 606
който тръси (през търсачка).... намира...

# 607
Сещам се за още поне 6 начина, но не са за сестринските ти уши  Mr. Green И не се ласкай много, че освен чест, името е и отговорност  Naughty Да няма по някое време - "Лешник ми влезе в ... окото и не успях да преведа"  Laughing  Hug

Няма, няма, отсега си тренирам нервната система. Обмислях първо да превеждам и после да гледам Милото, но май не съм способна чак на такава жертва.

# 608
  • София
Добро утро! Малко неделно-обедно събуждане  Grinning

# 609
Тъз снимка винаги много съм я харесвала, направо жега ми става като я гледам Mr. Green

Аз идвам с HD версия на промото на 8 сезон, не че не сме го гледали де Grinning

# 610
Добър ден Hug !

Още Джаред в свободното време:

Mom just saw Jared Padalecki at the Seattle Science Center today. No fucking lie. This shit is insane.
https://twitter.com/Austin_Burk25/status/247105220860051456

Great beer and company here in Seattle @brouwerscafe !!!!
http://twitter.com/jarpad/status/247186044057968640/

# 611
  • # супернатурална #
Добър ден и от мен  Laughing Аз само ще си украся поста

# 612
# 613
Добро утро! Малко неделно-обедно събуждане  Grinning

Ъгасиму, к'ва си гадна! Ти си се "събудила" и после си ги покрила с чаршафи. Сега цял ден ми се спи. Crossing Arms

# 614
Ooo, Бебе, здрасти Hug .

Още един от допълнителните материали към дисковете със Сезон 7, този път от Blu-Ray версията:

Общи условия

Активация на акаунт