СЛИВЕН - 47

• 126 198
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, до сега май само на Шаклиян торти съм взимала. В последните години обаче си развалиха качеството и смятам за следващия семеен празник /другата седмица/ да пробвам друга сладкарница. "Чар" с по-добро качество ли са от Шаклиян?

# 646
На Шаклиян са по-хубави тортите по мое мнение. Аз бих взела от там. Simple Smile

# 647
Аз също между Чар и Шаклиян предпочитам вторите, но това си е въпрос на вкус, пробвай, може да ти харесат повече. Simple Smile

Момичета, препоръчаите ми заведение в нашия град с добра кухня и детски кът.
И един въпрос-къде надуват балони с хелий? newsm78

# 648
Здравейте , мами от Сливен , дъщеря ми трябва да е предучилищна , но понеже няма места в детските градини около нас мисля да я записвам да ходи в Пионерския дом , до обяд ...Моля за мнения , имате ли някакви впечатления ??
Благодаря   bouquet

# 649
  • София / Сливен
В ателие Флоранс печатат покани намира се на площад Левски до училище В.Левски.
Стана ми много смешно относно въпроса за кючекчиика първата ми мисъл бе в циганската махала дано майчето не се обиди от коментара но се посмя признавам си.

# 650
Аз питах за кючекчийката и после също казах, че и аз се сетих за махалата. За протокола, намерихме кючекчийка, младо момиче, българка, от Клуцохор. Вдигна настроението на юбиляра, беше забаво. Wink
Не съм се обидила, но не намирам отговори на въпросите си в тази тема, като цяло на 20 въпроса има 1 отговор. Peace

# 651
Mexx_ex, според мен Шаклиян са по-добри, а балони с хелий надуват в магазин Кристал под хотел Сливен Simple Smile Но като гледам последния коментар - май вече не ти е нужно  Sunglasses Laughing

# 652
  • Варна
Здравейте, банкета мина. Тортата беше от Шаклиан.  Много вкусна. Платих 62лв. за 35 парчета, но според мен тортата беше 25 парчета. За съжаление нямаше кога да се оплача.

# 653
За нашия празник взех тортата от Чар /след като се разчаровех от Шаклиян/. Не ми хареса - голяма част беше изхвърлна. Вече торта няма да купувам от тези две места.

# 654
  • Сливен
От две години взимам за детските рожденни дни от Чар, но с крем брюле или друг такъв подобен, доволни сме, не са нищо особено, но са леки и не толкова сладки.

# 655
  • Сливен
По принцип готови торти не купувам,защото си правя,но няколко пъти ядем по парче от сладкарница "Сладки изкушения",която се намира до 3-то СОУ "Иван Селимински" и много ми харесват
ето линк към страницата във фейса
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006035042513&fref=ts

# 656
  • България
момичета, влизам пак в темичката ви с въпросче. Можете ли да ми кажете какви са цените за вход на аквапарка?

# 657
  • Сливен
момичета, влизам пак в темичката ви с въпросче. Можете ли да ми кажете какви са цените за вход на аквапарка?
ако питаш за басейна в градската градина - 3лв. за възрастен, 2 лв. за дете, последния път за дъщеричката ми - 2г. не взеха, взимат за по-големи деца. Шезлонг+чадър - 1лв.

# 658
  • България
Ами не знам. За това нещо питам https://www.facebook.com/akvapark.sliven. Това ли е басейна в градската градина? Ние живеем в Ямбол и искам да доведем дъщеря ми, защото съм чувала добри отзиви.

# 659
Ами не знам. За това нещо питам https://www.facebook.com/akvapark.sliven. Това ли е басейна в градската градина? Ние живеем в Ямбол и искам да доведем дъщеря ми, защото съм чувала добри отзиви.
Да ,това е басейна в градската градина.

Общи условия

Активация на акаунт