Balea, Alverde, Catrice, Essence - 5 (Козметика от ДМ и Лили)

• 71 443
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • В къЩи.
Аз пък съм страшно доволна от Дева,тази серия http://beautycosmetic.biz/rubella-deba-sensitive-skin-care-krem- … reene-p-6194.html , ползвам и околоочния. ДОкато от едно кремче за лице на Алверде така жестоко се опъпчих,че ми се плачеше.
Така че, за всеки е много индивидуално коя козметика как ще му повлияе.  Peace

# 271
Жаки, би ли споделила с какъв тип кожа си и кои продукти на Alverde за лице ползваш?  Wink
Аз съм на 25 години, с чувствителна нормална към суха кожа. Иска ми се да пробвам нещо различно от това, което вече съм ползвала на марката. Приемам предложения за дневен, нощен и околоочен крем.  Blush

Загледала съм се по ето тази серия:
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … pflege_reifehaut/

Това май не съм го виждала в DM  Rolling Eyes
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … _pflegecreme.html

Досега съм ползвала кремчето за чувствителна кожа на Alverde с коприна - предимно през пролетта, лятото и есента.
Скрит текст:

Изглежда ми идва лек през зимата, когато кожата ми е по-суха. През миналата зима ползвах кремчето на Alverde за чувствителна кожа с масло от жожоба, което може би пък ми идваше с една идея по-мазно и не ми допадаше никак като аромат /може би това беше най-големия минус  Laughing/.
Скрит текст:

Ползвала съм и варианта на Balea за чувствителна кожа и също останах доволна. Попива добре и хидратира кожата, според мен е лекичък и не е много подходящ за зимата.
Скрит текст:
[/i]

# 272

Това е от серията за зряла кожа. Според мен не е подходящо за теб.  Peace

# 273
Някой може ли да каже кой крем е по-добър - кокос или африка

# 274
  • София
Някой може ли да каже кой крем е по-добър - кокос или африка

За мен лично кокоса Peace

# 275
С две ръце съм за кокоса  Peace

# 276
Мерси, аз много исках да си взема африката, но след всичките коментари май се ориентирах към кокоса Simple Smile

# 277
Е, щом имаш голямо желание за Африката пробвай го  Simple Smile , но за мен най-добрия крем за тяло е с кокоса  Peace хидратира перфектно, попива бързо и не оставя лепкаво усещане  Heart Eyes

# 278
Е, щом имаш голямо желание за Африката пробвай го  Simple Smile , но за мен най-добрия крем за тяло е с кокоса  Peace хидратира перфектно, попива бързо и не оставя лепкаво усещане  Heart Eyes
Значи определено ще е той, по описанието отговаря на изискванията ми  Grinning

# 279
А мусът малина остава ли лепкаво усещане? Rolling Eyes

# 280
  • София

При мен не. Единствено боди смуутито беше лепкаво - с мангото и ванилията Peace

# 281
При мен остава мазно усещане. Самия мус е много фин и лек като консистенция, но дълго време го усещам върху кожата си.. все едно не е попил напълно.  Не е дразнещо, но не е и супер приятно. Лепкаво усещане..по-скоро не. Тук момичетата много го харесват, но лично аз не бих повторила. Аромата обаче е страхотен   Crazy

# 282
Благодаря ви,момичета!  bouquet
Ще го пробвам,дано ми хареса и на мен. Simple Smile

# 283
И при мен малинката оставя лепкаво усещане, а и попива бавно  Rolling Eyes

# 284
  • София
Здравейте,да споделя впечатление след мазането ми с Африката.
Та намазах се с него и след първоначалната смрад,която попремина за около половин час,остана един много лек и приятен аромат, който доста ми прилича на този на млеката за плаж. Освен това на слънце се вижда че има един много лек шимър  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт