Любовник?

• 133 296
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 30
  • Kопенхаген

Мадам - я кажи ти сега - разбра ли се?

Не! Играехме играта по правилата. В началото ми правеше някакви намеци, не знам за да ме пробва ли, но аз бях непоклатима. И друго, имаше чувства, един момент от живота ми, който не бих могла да забравя.

Сега обаче нещо не ми стиска, тогава бях смела и безотговорна  Grinning

# 31
Не, по дяволите! Станала съм толкова мързелива и лежерно настроена, че самата мисъл колко усилия ще са нужни за да се подържа подобна връзка, ме изморява.

# 32
  • Варна
Само за усилията си мислите, пфуй. А къде остава тръпката от неизвестното и неизследваното? Mr. Green

# 33
  • Там, където ме обичат
Интересно ще е да имаме за всеки делничен ден по един. Уикендите - за законната половинка. Mr. Green
Ааа, сметката не излиза. Mr. Green
През онези 3-4 дни всеки месец, кого ще ощетяваме.

# 34
Само за усилията си мислите, пфуй. А къде остава тръпката от неизвестното и неизследваното? Mr. Green

Освен, ако не притежава член, инкрустиран с камъни Сваровски, резбован или рядко твърд като диамант, останалото съм го виждала.

П.П. Защо се нарича любовник, като с него на любов по презумпция първоначално не се играе?

# 35
  • Варна
Инкрустиран с диаманти  newsm43  ой, все пак не сме в хорър-филм.

# 36
  • София
въх, на мен всичко ми се сви като си го представих!  Stop

# 37
  • София
В студентските си години съм била любовница на женен мъж, но тогава бях свободна, така че едва ли се брои.
Но сега, о боже, абсурд, та то е толкова сложно, като се сетя какви гимнастики и акробатики бяха от негова страна  Rolling Eyes

# 38
Ам, що да не. Не съм обвързана, така че не ме бърка реално. Като се заангажирам - нищо не се знае, животът се обръща. А и съм човек, който бързо се отегчава.

Касита - викат му тъй, за да го обвият в някакъв романтичен воал, като реално си играете на чу*ане, но някои затъват и започват наистина да си играят на любов. Има мъже за всичко. Но има и такива, които си заслужават за всичко...

# 39
Нямам. Обаче искам да си отимам. Това също го нямаше като опция в анкетата.

# 40
"Любовник" - защо не го "преведете". Да зная какво да пиша.

# 41
Не съм за паралелни връзки на тези ми години, не че не е късно човек за резил да стане, ама някак по ме сърби и влече в посока да ми падне случай да мога да си кажа наум "Ово jе стандарт - j...ш и фрлjаш" с чувство на пълна непозволена задоволеност.

# 42
viliko, много късно ти започва работния ден? Къде си? И се кефя на либерализма на работодателите ти. И аз съм си либерална, но не чак колкото тях и не чак колкото да си имам любовник. Предпочитам с един единствен мъж - който ми е по сърце и губя доста време докато го разуча става ли или не и дали имаме общи цели и идеи за връзката, която ще се роди.

# 43
  • Galaxy 13197853088
запис.

# 44
Какъв запис, виж, че ги мързи. Млади жени, срамота.

Общи условия

Активация на акаунт