Любовник?

• 134 529
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 1 995
Времето,то е неутрален измерител... и много мъдър при това.

Минаха повече от 10 год.- определено го обичам.

# 1 996
Почакай още 10.

# 1 997
Deniti,правилно ли съм разбрала,че нямаш против да се среща и с други жени?

# 1 998
Deniti,правилно ли съм разбрала,че нямаш против да се среща и с други жени?

Той не е моя собственост.

# 1 999
Dеniti,права си.Аз за себе си знам,че не бих понесла мисълта да деля един мъж с други жени,освен със съпругата (в краен случай така да се каже).

# 2 000
Dеniti,права си.Аз за себе си знам,че не бих понесла мисълта да деля един мъж с други жени,освен със съпругата (в краен случай така да се каже).

Като се замисля реално все го делиш с някоя. Все тая коя е.

# 2 001
На мен не би ми било все едно.В смисъл,по-стряскащо би ми звучало да има още две жени например,отколкото една.Не знам.Реално погледнато наистина няма значение колко са.Едвна-две-пет-не би ми било приятно.

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 16:54 от Мидичка

# 2 002
Над 10 години да го делиш с някоя-не бих издържала-затормозяващо и изнервящо,пък и считам ,че
всяка заслужава повече Embarassed

# 2 003
Времето,то е неутрален измерител... и много мъдър при това.

Минаха повече от 10 год.- определено го обичам.
много интересна история. не сте ли пробвали да сте заедно? (желая ти всичко най-добро като изход на тази история. Дано да си изживееш любовта приятно и да не страдаш)

Sause baus!,  всеки си преценява какво иска. Има някои делят мъжа си / жена си други и повече от 10 год

За мен няма никакво значение дали  деля със  съпругата , гаджета или моментни свалки в дискотеките. Изпитвам ревност

# 2 004
Да така е.Всеки си преценява какво иска.
Лично мнение-сериозни връзки предполагат моногамност,независимо как са започнали и или двустранна полигамност.Иначе балансът във връзката е нарушен,единият е определено подценен.

# 2 005
  • на плажа
 Е, предполагам тези неща не се коментират така - аз сега бях при еди коя си, а днес съм с теб. Винаги има една неопределеност, която ти дава надежда , че все пак си единствена ( в повечето случаи е заблуда, но ....дава облекчение).
 Денити, прочетох само последните постове в страницата. 10 години са много време.  Не разбрах само ти омъжена ли си или си само любовница? ( не е нужно да отговаряш, ако сметнеш, че е нахално). Просто ми е интересно, ако си омъжена - как успяваш да съвместиш и съпруг и любовник толкова дълго време и какви чувства изпитваш към законната половинка.

# 2 006
Погрешно сте ме разбрали. Не съм казала ,че имам любовник от 10 год. Казах, че обичам този мъж от 10 години. Моят живот е нареден. Не го чакам, не се надявам на нищо. Но, така като се замисля най- страстната си любов преживях с него.Не съм наивна, не смятам ,че съм единствена.  Това нещо ми се случи съвсем случайно, не съм го търсила. В един момент разбрах,че съм тотално влюбена в този мъж.
Така и не се отказах от него. Това е .

# 2 007
  • на плажа
 Аха! Извинявай! Сега те разбрах. Peace

# 2 008
  • София
Мисля, че в днешния свят и при толкова много контакти и възможности, е почти изключено в даден момент да няма човек забежка. Мисля, че и потребностите на хората са се променили. Аз лично не вярвам, че един човек може да отговаря на нуждите ми от емоции в продължение на 30-40 години.
Това, на което държа е, обаче, да не се нараняват другите хора /официалната половинка, децата и т.н./.

# 2 009
Погрешно сте ме разбрали. Не съм казала ,че имам любовник от 10 год. Казах, че обичам този мъж от 10 години. Моят живот е нареден. Не го чакам, не се надявам на нищо. Но, така като се замисля най- страстната си любов преживях с него.Не съм наивна, не смятам ,че съм единствена.  Това нещо ми се случи съвсем случайно, не съм го търсила. В един момент разбрах,че съм тотално влюбена в този мъж.
Така и не се отказах от него. Това е .
Ужас ...Все едно чета за себе си ... Е , при мен не са 10 г. , само четири са . Лошото е , че си мислех , че това ще мине с времето . Не минава . Аз си живея моя живот , той неговия . Но не минава ден през който в мислите си да не му споделя нещо , да не мисля за него ... Положението не е никак готино  Confused

Общи условия

Активация на акаунт