Любовник?

• 134 525
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 025
Риването е израз на емоция. Жените са по-силни откъм изразяване просто. Не казвам, че мъжете не страдат. Но по друг начин е при тях...

# 2 026
  • Бургас
Това е, защото жената почти винаги има някакви очаквания, макар и да не си го признава. Ако знае точно какво иска, няма да има драми.
А една обвързана жена, която няма намерение да си разтуря семейството, не би трябвало да очаква от любовника нещо повече от секс. Дори напротив - трябва да е убедена, че е само секс и да не позволява тази граница да се премине. И съответно да е доволна, ако любовника не досажда и не реди романтики.
И пак стигаме до извода, че жените наистина не знаят какво искат, а после мъжете са им виновни. Щом мъжете могат просто да чукат, що и ние да не можем.  Wink Разсъждавам наизуст малко, но ако се включи здравият разум, мисля, че няма да има драми. Мъжете рядко лъжат за намеренията си - обикновено са болезнено честни и прями и никой не и виновен после на жената, че си е "дала задника", пък той не го е оценил. Нека реши какво иска и ако това е да я обичат, нова връзка, отношения, "нещо повече", да не си дава задника само за секс и после да "риве".  Laughing

# 2 027
При жената е доста по-лесно да тръгне с ясната нагласа, че е само секс, после обаче, минава време, това просто секс започва да става нещо повече и жената започва, без да е планирала или искала – да чувства. По-влюбчиво животно са това жените...Дали защото са емоционално нестабилни, дали защото са по-романтични или доверчиви, въобще не зная , а и няма значение. Говоря за факти, които са си мои – години наред приятелки, познати...еми от всичките им истории съм стигнала до тоя извод.
А иначе, че жените често не знаят какво и как искат точно - също е факт  Joy

# 2 028
Интересни мнения;

# 2 029
Yulichka: честни, честни...... често казват каквото се иска да бъде чуто за постигане на целта, а после - повярвалата "патка" страда.

и има случаи, когато не искаш да разбиваш семейството, ама да си обичана от любовника, кат те ритне, хем използвана, хем с разбито семейство.

# 2 030
При жената е доста по-лесно да тръгне с ясната нагласа, че е само секс, после обаче, минава време, това просто секс започва да става нещо повече и жената започва, без да е планирала или искала – да чувства.
Според мен е логично в началото жената да изпитва чисто физиологична тръпка.Тя обаче при жените по бързо намалява и после възниква нуждата от стимулант-я духовна,я материална подкрепа Laughing

# 2 031
Хм...а аз мисля, че дори в началото подхода е друг – жената, за да си легне – има нещо повечко към съответния мъж, не е само пакета или задника, че е стегнат. При мъжете – май външните белези са по-важни...

# 2 032
Хм...а аз мисля, че дори в началото подхода е друг – жената, за да си легне – има нещо повечко към съответния мъж, не е само пакета или задника, че е стегнат. При мъжете – май външните белези са по-важни...
Аааа, това  е "едно на ръка",но да кажем ,че в началото е била "заслепена" и се е поддала на моментно желание.А това в повечето случаи е така.Кой може да планува "лИбовника"?

# 2 033
При жената е доста по-лесно да тръгне с ясната нагласа, че е само секс, после обаче, минава време, това просто секс започва да става нещо повече и жената започва, без да е планирала или искала – да чувства.
Според мен е логично в началото жената да изпитва чисто физиологична тръпка.Тя обаче при жените по бързо намалява и после възниква нуждата от стимулант-я духовна,я материална подкрепа Laughing
И аз мисля като теб. Отначало има тръпка ,после се изпаряват нещата и трябва стимул;

# 2 034
Ми ето - цяла тема и аз това се чудя  Joy
Половината казват, че жените си го търсят, другата половина - че се случва, без да искаш  Wink

Наоми - тръпката изчезва винаги, когато е получено всичко планувано. Тоест при любовниците обикновено нещата не се изживяват напълно, защото има криене, сценарии и тн и затова е така сладък дори към края...

# 2 035
Странното е, че дори жената да не се влюби - пак се чувства използвана накрая от една връзка само секс  Wink
Зависи. Можеш така да си изиграеш картите, че в никакъв случай да не излезеш използвана.  Laughing АМа какво ви уча на тънкости - този занаят не е за всеки. Да накараш един мъж да се влюби в теб без изобщо да ти дреме за него и да е готов да направи всичко за теб по всяко време - ето това трябва да може всяка жена, но го могат единици. Останалите бършат сълзи и сополи. Но това, което тези жени не знаят е, че и първите са минали през такъв период. Не всички обаче преминават на втория етап.

# 2 036
Тоест при любовниците обикновено нещата не се изживяват напълно, защото има криене, сценарии и тн и затова е така сладък дори към края...
Спокойно можеш да се отърсиш от чувството за "неизживяна напълно връзка",когато започнеш да я възприемаш като друг тип връзка.
Друг е въпроса ,защо ти е да го правиш.

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 18:06 от Rumi345

# 2 037
На теория едно, на практика друго се получава. Ами така и не се научих да гледам на мъжете като на вибратор. И когато срещнеш интелигентен , забавен, нежен и т.н. и който не гледа да се възползва от теб е доста трудно да останеш безразличен към него.

# 2 038
На теория едно, на практика друго се получава. Ами така и не се научих да гледам на мъжете като на вибратор. И когато срещнеш интелигентен , забавен, нежен и т.н. и който не гледа да се възползва от теб е доста трудно да останеш безразличен към него.
На някои им е трудно, на други им е лесно. Въпросът не е ти да не останеш безразлична, а да го накараш него да не е безразличен. Нали има тънка разлика между двете? Най-сигурният начин да накараш някого да не е безразличен е ти да проявиш безразличие. Това е тайната, но не всеки може да я прилага.

# 2 039
 Grinning, тази игра съм я играла бая годинки, ама вече се уморих. Мисля ,че започнах да ставам по открита.

Общи условия

Активация на акаунт