Любовник?

• 134 508
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 055
Дали мъжът отива на по бира или да чука някоя - каква е разликата? Все го няма вкъщи и все пари се дават  Joy

# 2 056
Дали мъжът отива на по бира или да чука някоя - каква е разликата? Все го няма вкъщи и все пари се дават  Joy

мдааа, но когато жената отива на по (знам ли) или да я чука някой, дадените пари са винаги повечко.  Peace

# 2 057
# 2 058

мдааа, но когато жената отива на по (знам ли) или да я чука някой, дадените пари са винаги повечко.  Peace

Тоест?  newsm78
Защо по презумпция любовника се мисли за каса? Нищо такова...

# 2 059
Еее, как не ги мислиш? Че аз 24 часа мисля – за дом, за работа, за съседа, за зъболекаря, точно тоз – дето ми го слага – как да го изключа  Joy
Нещо нали те жегва в стомаха приятно, като го чуеш и си уредите среща? Ако пък нищо не ти става - тогава за какво си лягаш с него?

Сега и до омотаване стигна  Wink стига реклами, моля. Всяка жена има чар и може, ако иска. За друго иде реч...
Затова се казва, че хората са различни. Мен нищо не ме жегва като чуя за никой мъж ама да видя някой да ми пее прочувствено как ме жегва... Уви, надали някога ще имам връзка с някой прочувствен певец.  Laughing Или поне аз да бях такава прочувствена певица - ех, мечти, мечти....

# 2 060
Мисля, че смесвате влюбването със суетата и сексуалните мераци. Влюбеният иска всичко, но и дава всичко. Суетният само иска всичко и нищо не дава.
Ми едни си хващат лИбовник поради някакъв дефицит в семейството.Други просто от суета.
Предполагам при първите той се случва без да го плануват,а вторите го търсят целенасочено и до някъде контролират положението.

# 2 061

Тоест?  newsm78
Защо по презумпция любовника се мисли за каса? Нищо такова...

неееее,
по презумция жената или прави нова прическа или нови дрехи, бельо, парфюм и т.н. - повече пари си е  Joy

# 2 062
HAPPY_QUEEN - Като те чета – направо ми става едно тъжно...как може да си легнеш с човек, за когото хич не ти трепва? Защо силягаш с него тогава?!?

bjørndalen - тук си прав, но това са минимални разходи и често се приемат от съпруга подобаващо - демек тя купува заради другия, но нали няма как да скрие - и съпругът се облажва и си казва - таз мойта каква е апетитна, браааво, така я искам  Joy

# 2 063
  • Бургас
bjørndalen, то от жената зависи - аз и без любовник (пази Боже, че тук нали казаха, че се случвал, не зависело от теб!  Laughing ) харча за косата си, бельо, чорапки, парфюми (ах, обожавам!), обувки. Според възможностите. Хич не ми пука дали някой ще ми види дантелите, аз им си се кефя достатъчно и сама, като знам, че съм си ги сложила.  Wink Никога това не ми е зависело от мъжа до мен или евентуален обект.

# 2 064
 Laughing Па като ти се случи – ще разбереш за какво иде реч. Различно е, то иначе повечето се поддържаме и не ходим с дупки по чорапите.

# 2 065
........(пази Боже, че тук нали казаха, че се случвал, не зависело от теб!  Laughing )..........

за това се дразня на обясненията за не търсенето и не искането.
приемам, че може и да не си търсил/а, но да не си искал/а...

# 2 066
Laughing Па като ти се случи – ще разбереш за какво иде реч. Различно е, то иначе повечето се поддържаме и не ходим с дупки по чорапите.

Понякога точно там е проблема.
и иначе се поддържате, ама като се случи се разбира.

# 2 067
HAPPY_QUEEN - Като те чета – направо ми става едно тъжно...как може да си легнеш с човек, за когото хич не ти трепва? Защо силягаш с него тогава?!?

bjørndalen - тук си прав, но това са минимални разходи и често се приемат от съпруга подобаващо - демек тя купува заради другия, но нали няма как да скрие - и съпругът се облажва и си казва - таз мойта каква е апетитна, браааво, така я искам  Joy
Joy, Самата истина си е. Понякога не са толкова минимални разходите, особено за качествено бельо ама карай....( нови рокли, чанти, гримове, козметици, фризьори и т.н.)

# 2 068

Не знам защо мъжете си мислят, че когато една жена се промени, то тя си има любовник.

# 2 069

Е, сега ако жената е толкоз тъпа, че дига скандали вкъщи, ама ходи с нови гащи – то е ясно, че ще стане ясно. НО умната жена винаги може да представи нещата че се случват заради нея и съпруга й  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт