Любовник?

• 133 365
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 310

Така, след като се наложи да се оправдавам чак - може ли да продължим по темата  Sunglasses

Вилико, не ти се налага душко , ти се чувстваш някак длъжна да го направиш, нямам идея що... Laughing
... пък тя темата си върви... не е ли видно.

# 2 311
Сесана, любовникът ти се случва обикновено.  Mr. Green

обикновено това е най-клишираното оправдание на хванат в крачка.

случва се да се спънеш, да изпуснеш лъжица, да срещнеш познат, както и да срещнеш него, това се случва.

преди години и аз се случих, но нямаше да бъда, ако отсрещната страна не го искаше.

така че айде моля, стига с това "случва се"

# 2 312

Така, след като се наложи да се оправдавам чак - може ли да продължим по темата  Sunglasses

Вилико, не ти се налага душко , ти се чувстваш някак длъжна да го направиш, нямам идея що... Laughing
... пък тя темата си върви... не е ли видно.

Joy /хиля се за пореден път/ За теб май вместо имотикон – трябва да слагам в скоби /шегувам се/. Напоследък никак не схващаш настроенията ми.  Hug /прегръдка, значи, че не ми се спори повече/

# 2 313
Така е любовника не се ти "случва", а се намира.

п.п. Вилико схващам, аз също се шегувах. Нямам чувство за хумор от известно верме, но се преживява. Wink

# 2 314
Ааа, момент – любовницата се намира, а любовника се случва   Twisted Evil

ПП Тургай и ти по нещо в скоба, защото в изречението „Вилико, не ти се налага душко , ти се чувстваш някак длъжна да го направиш, нямам идея що... Laughing „ грам шегувка не улових.  Embarassed

# 2 315
  • Kопенхаген
vili, аха значи викаш, че си намерила сгоден случай да ни се похавалиш със завидния си опит в това отношение  Laughing

Сега като се заговорихме за тез' любовници и с настъпването на пролетта няма да е лошо да се случи някой друг флирт  Grinning

Всъщност, ако ви се иска къде бихте го търсели?

Форти, отпусни душата  Hug Ей на я виж на каква раздумка сме седнали: Жени говорят за Мъже  Grinning

# 2 316
На работното място, но не с колеги. Имам късмета да работя предимно с мъже, е не всички са качествени.

# 2 317
Мадам аз в раздумката се вмъкнах, а душата няма да как да се отпусне/друга тема е това/..., но пък това хич не ми пречи на раздумката ни. Та... къде бих търсила ли....ми деА знам...аз съм малко кон с капаци, ще ме намерят мен вероятно. Малко самовлюбено звучи, но все така ми се получава и аз много не се напъвам/любовници не съм имала, имам опит само с връзки преди/ Отговорям хипотетично на база опит от до сега преживяното.

# 2 318
Ее, то флирта не е сезонно занимание, моля ви се, не обиждайте така  Crossing Arms
Просто сезона на птичките и пчеличките дава предимства, защото се включва и как да го кажа...езика на тялото на макс... Laughing

На работното място, но не с колеги. Имам късмета да работя предимно с мъже, е не всички са качествени.

Е, това важи за хората, които работят с хора директно. При мен има основно колеги, чат пат се появи някой краен клиент. 

# 2 319
  • Kопенхаген
За работещите е лесно я с колега, я с клиент Grinning Въпреки, че ми се струва адски тъпо да се заиграваш  с някой на работното място щото такива интриги се заформят.

Простено е единствено с шефа   Blush и колкото по тайно, толкова по добре  Grinning

vili, флиртът е всесезонно занимание, но зимата някак си е потънал в меланхолия. С пробуждането на природата през пролетта се пробуждат и щенията на човек.

Форти, разбирам те  Hug

И аз като теб по едно време се хванах, че съм станала кон с капаци, че по едно време седнах и си рекох, я да взема да се поогледам малко и знаеш ли как ми светна пред взора  Grinning

# 2 320
Я,я,яяяяяя, Мадам – нещо тук усещам нови нотки в темата - сподели опит, моля, по въпроса с "Простено е единствено с шефа"      Twisted Evil

# 2 321
  • Kопенхаген
Я,я,яяяяяя, Мадам – нещо тук усещам нови нотки в темата - сподели опит, моля, по въпроса с "Простено е единствено с шефа"      Twisted Evil

Aaaaa... така ли прозвучах?  Laughing Опит, консултации и споделяния само на Лични  Grinning

# 2 322
Еее стига бе...сА пък на ЛС. Искаме тук, искаме тук.../това е скандиране/.

Виж по тази част с шефа мога да споделя половин опит така да се каже. Половин, защото съм била  под шефски прицел два пъти. Обаче успях с многоооо търпение да ги откажа/двама различни шефове/. Кон съм казвам ви/жена мечта- каква иконка да сложа, това е самоирония./. Laughing

# 2 323
Я,я,яяяяяя, Мадам – нещо тук усещам нови нотки в темата - сподели опит, моля, по въпроса с "Простено е единствено с шефа"       Twisted Evil

Aaaaa... така ли прозвучах?  Laughing Опит, консултации и споделяния само на Лични  Grinning

Каква си лимонка ти  Twisted Evil , нашока ми канчето страници назад с морала си, а сега излиза, че май аз, дето много пиша - не съм изневерявала, а ти дето сочеше с пръст - си  Joy

# 2 324
  • Kопенхаген
Aaaaa... Форти, не може, няма как сама да сА изтипосам тук  Laughing

vili, пак не си слушала в час душа  Grinning Тук доста съм писала по въпроса, дори заради мен добави и нова опция в анкетата  Grinning

И не, нямам нищо против Любовниците, а само против тези, които са само секс ползватели.

И не съм изневерявала, и стига си ми лепяла разни етикети, нищо че съм заложила голямата кука със стръвта  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт