Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 4

• 44 949
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
И аз сега си прочетох писмото от Кола Simple Smile

# 496
И аз получих от кока кола писмо гласящо- да имам търпение още няколко седмици, наградата ми ще бъде доставена....>. А да видим!:)

# 497
и аз получих писмо от кока-кола тъкмо за коледа може да имаме нови чаши  Laughing, аз си събрах комплект от олимпииските игри, би трябвало да ни компенсират за създадените неудобства, ама надали

# 498
Аз изгубих капачките от кока кола от толко чакане  Mr. Green  Joy

# 499
Аз изгубих капачките от кока кола от толко чакане  Mr. Green  Joy
И аз #Cussing out

# 500
нашите стоят още  Laughing, даже от старата им промоция се разкарват из къщи

# 501
  • Варна
Аз пък нямам е-мейл. И предишния път, като получавахте, нямах, сега пак... как изобщо да знам, че заявката ми чрез формата в сайта е била получена?! Sick

# 502
Видяхте ли тази томбола за колиета?

http://vsichkiigri.bg/igra/spechelete-elegantno-kolie/16996

# 503
Аз пък нямам е-мейл. И предишния път, като получавахте, нямах, сега пак... как изобщо да знам, че заявката ми чрез формата в сайта е била получена?! Sick
Виж дали не е в спам папката.  Peace
Моите и двете бяха там. С gmail съм.

# 504
Току виж за Коледа сме ги получили  Mr. Green
Коледа добре, само да не ги гласят за следващата Олимпиада Laughing

И да ви питам. Вчера са ми звъняли от центарала - ето този номер: 02/ 4372482. Все си мисля, че съм спечелила и като не успях да вдигна загубих наградата. Някаква информация за този номер или да ви е познат?

# 505
РАЗМЕНЯМ ВСЯКА ОТ БУКВИТЕ НА ЛУКОЙЛ ЗА БУКВА "Й"

# 506
  • Mediterraneo

Мда, успех  tooth

# 507
  • Пловдив

Мдаааааа, опитай пак, както се казва. Едва ли ще се отзове някой за такава размяна...  Laughing

# 508
  • София
А ако някой има едни излишни 1000 лв, може да ми ги преведе по банковата сметка, веднага мога да я дам  Mr. Green

# 509
А ако някой има едни излишни 1000 лв, може да ми ги преведе по банковата сметка, веднага мога да я дам  Mr. Green
smile3521

Моля ви, спрете да търсите буква Й! Проявете малко уважение към дамите, които пишат в темата, и попрочетете една-две страници назад, преди да се включвате. Ще разберете, че никой няма да я размени с вас, за някоя си друга. Аз не играя, и пак разбрах, че тя е дефицит тази година. Демек който я има, той печели. Другите лесно се намирали.

Общи условия

Активация на акаунт