Нашите кухни - тема 45

• 91 761
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Bugaboo, най-накрая! Със здраве да си я използваш, много добре се е получило!  Peace

# 646
И така, дами и господа, позволете да ви представя макар и в недовършен вид, моята кухня, която, както се изрази майсторът, се оказа изненадващо добра комбинация:

http://streetmoto.snimka.bg/properties/kuhnya.691088.28498499
На живо изглежда много по-добре, честно казано.
Искам специално да благодаря на всички, които ми помагаха със съвети и най-вече на тези, които настояваха за белия плот (те си знаят кои са Wink, страхотно се получи.
Моля да се абстрахирате от недовършената каса на вратата, мъжа ми е обещал все някога да ги довърши и аз храня надежда да доживея този сюблимен момент. Не съм снимала допълнителния странен шкаф, който ще е до хладилника на стената от другата страна на вратата, но тази част от стаята в момента не става за снимка.

Честито!   bouquet Много е свежо с дървесно и лила и определено добре сте направили плота светъл, с тъмен щеше да е много мрачно  Peace

# 647
  • Пловдив
Сега си погледнах снимките и плотът изглежда бежав направо, а той всъщност е бял и отдолу прозира дървесен декор. Абе като цяло снимките не са хубави, по-нататък ще направя нови и ще се постарая повече.
А дървесният декор се оказа страхотен просто, колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва. Освен, че шарката е много красива, самото покритие има релеф, който на снимките не се вижда, но на живо е много ефектен, особено като се види на по-голяма площ. Аз, както е видно, си падам по шаренкото, но за любителите на бялото, на които им предстои да правят кухня, споменавам, че според мен ще се получи страхотна комбинация ако се комбинира с бяло или крем.
Сега видях и на Нелина снимката, това което се вижда е много хубаво, очаквам с нетърпение повече снимки.

# 648
Бугабу,Нелина (наемателите на Нелина Grinning) със здраве да си ползвате кухните!Страхотни са се полу4или!
Нелина,аз с нетърпение ще 4акам още снимки!Много усилия си вложила и изглежда страшно уютно.Дано твоите наематели знаят да ценят!

# 649
  • София
Бугабу, лилавото е страхотно, а и много ми хареса с бялата фурна как се отварят цветовете, с черна или иноксова нямаше да е същото. Светлият плот също стои много добре, доста по-подходящо от тъмносивото, което е на мострите ти в снимките. За вратата- ще я оправите, не е много работа по нея, важното е, че основното приключи. И мен така ме дразнеха плочките, разваляха цялата картинка. Затова изчовърках и почистих фугите и ги запълних наново. Представям си какъв кеф ти е сега, радвай се на новата кухня  Hug

# 650
Нелина, много добре се е получило това, което си показала. Чакам с нетърпение повече снимки.   bouquet

Бугабу, чудесна кухня! С бялото наистина стана по-добре, нали?  Hug И с бяла фурна. Не е прекалено шарено. Много, много хубаво и най-важното е, че и на теб ти харесва. Хайде със здраве да си я ползвате!  Hug

Февер, как върви твоята кухня?  Hug

# 651
bugaboo, честито за прекрасната кухня! Очарована съм от цветовите комбинации - най-вече люляковия цвят с този на стената. Получило се е много уютно и приятно кътче! С голямо удоволствие да си ползваш новата придобивка!

# 652
  • Пловдив
Бугабу,как приятно ме изненада само.Лилавото и дървесното са супер.И цялостно много хубаво  се е получило.Надявам се,че и ти си се убедила,колко по-добре стои със  светлият плот.Току виж, мъжът ти се оказал прав и сега прекарваш повече време в кухнята  Laughing

Емчето ,бялата маса  е икейска  ,от най-евтините ,около 80лв.
Другата седмица ще се разпиша с повече снимки.Имаше обаче много препятствия по тази кухня.Котлонът е с отделни копчета , както се вижда на снимката и трябваше отдолу да се издълбае плотът 2 см за да се монтират.Остана видим и част от въздуховода на аспиратора,но не ме дразни особено,защото е с едни бели плоски  пвц тръби.Пък и накрая бях готова на какви ли не компромиси само и само да не се мотаеме повече.Над ниската гардеробна стена нямахме време да затваряме с гипскартон и затворихме с бяла плоскост,върху която залепих тапета,който бе предвиден за гръб на кухнята.
Doci,чакаме и твоята кухня и аз се питам fever докъде я докара.

# 653
  • София
Ето и аз да се включа с малко снимки на новата ми кухня. Вече ползвана 1 седмица Laughing

http://hris75.snimka.bg/properties/apart-lulin.696883.28501157
http://hris75.snimka.bg/properties/apart-lulin.696883.28501158
http://hris75.snimka.bg/properties/apart-lulin.696883.28501159
http://hris75.snimka.bg/properties/apart-lulin.696883.28501164

Мноого съм доволна, има още върху какво да мислим. Трябва ми една лайсна за окачване и още други дреболии.

# 654
  • Пловдив
Благодаря на всички за съветите преди и сега за милите думи.   bouquet Радвам се, че се осмелих да пиша в темата, много ми помогнахте и ако не бяхте вие, сигурно и проектът нямаше да е готов още.  Аз ако трябва да бъда честна, много се бях сдухала главно заради забавянето и това, че излезе доста по-скъпо от предвиденото (заради механизмите основно) и по едно време си мислех, че майсторът ще ме върже и така и няма да я видя тая кухня монтирана  Mr. Green Но сега ми е много готино, нямам търпение да се местим. Мисля да ползвам налична маса, която харесвам, но да си купя нови столове, аксесоари, пердета и осветителни тела ще трябва да измисля също. Абе, доста работа има още и по кухнята, но ще стане, вижда му се края.
Сега ще връхлетя и по другите теми, че ми предстоят детска и спалня, но честно казано кухнята като е готова, ако направим в обозримо бъдеще детската мисля да се местим и спалнята да я мисля на място, че така само ходя, блея и не мога да измисля какво искам и как точно да разположа мебелите.

# 655
Здравейте на всички!
Благодаря на всички, кото са ме подрекипили. И честито на всички, които вече се раздват на новите си кухни.
Значи днес ми монтираха "половината" кухня и оставиха, защото стана много късно, а аз от радост е съм яла хляб днес  Grinning
Фактически най-късно събота ще са готови. Снимки ще кача веднага щом снимам. Дано стане както я искам,стискайте палци. Целувки  Hug

# 656
  • София
Лелее, колко много снимки! Grinning

Нелина, много готино е станало Simple Smile
А лилавата кухня на bugaboo е супер!  Heart Eyes люляковото и дървесното много добре се съчетават с белия плот Simple Smile
hris.g, и твоята много ми харесва - много стилно бяло и черно Simple Smile
момичета, много се радвам за вас, със здраве да си ползвате новите кухни и само вкусни манджи да приготвяте Hug

# 657
Цитат
Абе, доста работа има още и по кухнята, но ще стане, вижда му се края.

Bugaboo, декорацията е най-хубавата част. Става по-бавно, но пък носи страхотно удоволствие. И както каза Нелина, добре че избра светлия плот, наистина се получи много добре. Механизмите може да са скъпи, но след време ще улеснят много работата ти в кухнята. Пък и ще възстановите семейния бюджет и няма дори да си спомняш. Важното е да сте здрави, как е детенце?

Hris.b - честито и на теб! Много добре изглежда, със здраве да си я използваш! Много харесвам големи кухни.

# 658
  • София
Лелее, колко много снимки! Grinning

Нелина, много готино е станало Simple Smile
А лилавата кухня на bugaboo е супер!  Heart Eyes люляковото и дървесното много добре се съчетават с белия плот Simple Smile
hris.g, и твоята много ми харесва - много стилно бяло и черно Simple Smile
момичета, много се радвам за вас, със здраве да си ползвате новите кухни и само вкусни манджи да приготвяте Hug
Явно снимките са ми гадни - цветовете са ПДЧ венге и горните лак ванилия.Ще снимам детайли и ще кача по късно още снимки

# 659
  • Севлиево
Страхотни кухни имате момичета!
Моята също вече е готова, макар и по стандартна си я харесвам много. Тази сутрин пренесохме пералнята, хладилника и други уреди. Довечера ще ги понагласим и през уикенда ще снимам, защото тогава ще закараме и печката. Идеята е да се изнесем тия дни, пък през седмицата да примъкваме останалите багажи.

Общи условия

Активация на акаунт