АГ клиника Селена гр. Пловдив- 10!

• 133 438
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Feelinsosexxy ,трябва да се каже и това,което ти си преживяла.Защо да си мълчиш?Била си там,имало е такова отношение към вас.Нека бъдещите родилки да са подготвени и за това
Темата не е само за хубавите неща в Селена,а за всичко,което се случва там

# 616
Момичета, не забравяйте, че всеки преживява този момент и престоя си в болницата по строго индивидуален "сценарий"! Това, че да родиш в Селена е за предпочитане пред която и да е държавна или полу-часна болница, е неоспорим факт!!!
Аз също ревях там в продължение на 3 дни (от общо 5, прекарани там), но още в деня на изписването бях готова да родя всичките деца на Пловдив отново там! Peace
Бебето ми се роди (декември 2011), нагълтано с околоплодна течност и веднага след раждането и двете пихме АБ. След като ми я дадоха в стаята, тя повърна точно 2 пъти ( незначително според мен), но ми я взеха и я сложиха на системи и й назначиха нов АБ.  Shocked
Сама ходих в детската стая, за да я пипна, щото беше вързана с апарат и ревях нон-стоп! Имах възможност да се отвратя от отношението на сестрите там и коментарите им по адрес на майките, които по това време също "преливаха" Мен също бяха готови да ме изпишат на 3-тия ден, но педиатърката ми сервира, че бебето имало още да пие АБ, та..... пак рев!
Ромпърчетата (боди или гащеризон) в действителност са с различни размери и в нашия случай имаше дни, в които бебето не можеше да рита свободно, защото му беше малък размера (роди се 3,600). Естествено, че новородените са с различна големина. Все пак има и  преждевременно родени!
Носех си собствена помпа, която без проблем ми стерилизираха по 2 пъти дневно! Поисках си залъгалка,(че държаха бебето ми гладно 3 дни, а то не спираше да реве) - еми дадоха ми залъгалка за 6-месечно бебе! Е, как да не се ядосаш?!? Казаха, че такава им останала!!!
Имахме на етажа една досадна санитарка, която влизаше през 30 минути да пита имаме ли нужда от нещо? Това "внимание" пък на мен ми дойде в повече!
И още примери мога да давам, но вярвайте ми, че всичко това са дреболии, за които едва ли съм си и мечтала преди 12 години, когато родих първата си дъщеря в Окръжна болница! За там вече мога да напиша роман  Laughing

# 617
Абе момичета, аз мини бебе ли съм родила, че само на нея дрешките й бяха големи - роди се 3110гр. и 49см.? Всички се оплаквате от малки дрешки и много чудно ми стана. А й не можели да ритат в дрешките - ами едно бебе току-що родено колко да рита  newsm78
Няма значение, това не е важно, но все пак ми стана странно  Peace

# 618
  • Пловдив
Ния,явно е до момент в болницата.Моята мома беше 4 кг и дрешките й бяха идеални.Аз я намокрих с шишето,занесох я в детската и ми я преоблякоха без проблем

# 619
  • Пловдив
Момичета, говорете със собствениците. Всичко друго мога да приема и липсата на дрехи, на лигавници и т.н. битови неудобства, особено при пълно отделение, но това което чета за отношението на персонала е недопустимо.  Stop Главната има акушерка е такова недоразумение, че не искам никога повече да я срещам. Никаква няма да я свърши, ако информирате нея, затова директно с докторите. Те трябва да са информирани какво се случва и щом отговорните за това лица в лицето на главни и старши акушерки не виждат какво се случва, или пък виждат, но не взимат мерки, да санкционират първо тях, а после и останалите.  Whistling

# 620
някой ходил ли е на преглед на бебенцето след като е изписан казаха  ни на нас че имаме 2 безплатни прегледа на бебето и 2 на мен аз ходих днес и съм малко недоволна  Simple Smile

# 621
Момичета, говорете със собствениците. Всичко друго мога да приема и липсата на дрехи, на лигавници и т.н. битови неудобства, особено при пълно отделение, но това което чета за отношението на персонала е недопустимо.  Stop Главната има акушерка е такова недоразумение, че не искам никога повече да я срещам. Никаква няма да я свърши, ако информирате нея, затова директно с докторите. Те трябва да са информирани какво се случва и щом отговорните за това лица в лицето на главни и старши акушерки не виждат какво се случва, или пък виждат, но не взимат мерки, да санкционират първо тях, а после и останалите.  Whistling
жените отиват там да раждат а не да говорят с собствениците newsm78 все пак човек като си е платил очаква всичко да е ок

# 622
  • Пловдив
Ако описаното ми се беше случило на мен като отношение, не само че щях да говоря, ами и щях да настоявам за съответни действия. Именно защото съм платила и очаквала друго отношение не бих си замълчала. Но явно не всички са като мен......и само ще си пишем по форумите.

# 623
  • Пловдив
някой ходил ли е на преглед на бебенцето след като е изписан казаха  ни на нас че имаме 2 безплатни прегледа на бебето и 2 на мен аз ходих днес и съм малко недоволна  Simple Smile

Ваня, аз съм ходила за малкия - падна ми се изключителна жена, много мила, любезна, направо след престоя ми бях възхитена от нея. Даде ми и много полезни съвети, много обстоен преглед му направи - нямаше какво повече да искам от нея  Hug

Ако описаното ми се беше случило на мен като отношение, не само че щях да говоря, ами и щях да настоявам за съответни действия. Именно защото съм платила и очаквала друго отношение не бих си замълчала. Но явно не всички са като мен......и само ще си пишем по форумите.

razel, аз просто не исках да се занимавам със скандали, защото точно това беше причината да ида да раждам в частна болница - излишни приказки със персонала, заяжданици, фасони... Замълчах си тогава, но на всички мои познати вече казвам и мои приятелки как са изкарали там, и аз как съм била. Те вече сами си преценяват къде да идат  Peace

// споменавам само, че не съм доволна и от АГ-то, който ме израждаше ама за сметка на това ми се падна акушерка злато... няма такава жена  Hug

# 624
  • Пловдив
Ако трябва да бъда честна, аз винаги пристрастно съм защитавала болницата и персонала. Благодарение на тях имам дъщеря си в буквалния смисъл. Но в последно време виждам, че нещата явно не отиват на хубаво. Аз съм дългогодишна пациентка на д-р Минев. Познавам добре какъв лекар и човек е. Не смятам, че той заслужава персонала да дискредитира труда му, знанията и усилията, които полага. И не само той. И точно поради тази причина, аз не бих си замълчала. Не става въпрос за скандал, а за разговор, в който бих го информирала какво се случва в болницата му, защото явно отговорните за това лица прикриват истината. С персонала категорично и аз не бих разговаряла, нито бих вдигала скандали.  Peace

Но пък в крайна сметка един ден ръководството само ще се усети за какво иде реч. Авторитет трудно се гради, а много лесно се срива. Като гледам натам вървят нещата.......

# 625
Преди 11 години раждах в Окръжна болница и бях без екип,да ви кажа че останах супер доволна от екипа който беше на смяна,но след раждането не искаше да ми тръгне кармата и детето ми стоя 3 дни само на вода.Сега имам зрдавословни проблеми и ако исках такова отношение пак бих родила в окръжна но сега предпочитам нещата да са по добре но като гледам май няма да са дано да греша.

# 626
  • Sunshine state
Личното ми мнение е,че сте се случили с кофти смени или в кофти период.Неприятно е,че това се е случило точно в такъв момент. За мен специално раждането и престоя ми в болницата беше едно прекрасно преживяване и съвпадна 1:1 с очакванията ми.Взех решението спонтанно,не познавах нито един лекар,нито акушерка.Дори не бях стъпвала там,но съм изключително доволна. Peace

# 627
Личното ми мнение е,че сте се случили с кофти смени или в кофти период.Неприятно е,че това се е случило точно в такъв момент. За мен специално раждането и престоя ми в болницата беше едно прекрасно преживяване и съвпадна 1:1 с очакванията ми.Взех решението спонтанно,не познавах нито един лекар,нито акушерка.Дори не бях стъпвала там,но съм изключително доволна. Peace

Дано са повече тези, които ще извлекат максимално полезна за себе си информация, която ще им бъде само в полза за предстоящето!
Все пак добре е да се има предвид и времето (разликата е в години) на споделилите мнение! Сферата на дейност е свързана с променливи обстоятелства, които все пак оказват влияние върху споменатите по-горе "забележки"! Едва ли с дрежките от преди 2 години обличат и сегашните бебета  Grinning

Не винаги плащането е гаранция за СПЕЦИАЛНО отношение! Не забравяйте, че това да си ПЛАЩАШ не  е равнозначно, а и ОТНОШЕНИЕТО е строго индивидуално разбиране!

Абе момичета, аз мини бебе ли съм родила, че само на нея дрешките й бяха големи - роди се 3110гр. и 49см.? Всички се оплаквате от малки дрешки и много чудно ми стана. А й не можели да ритат в дрешките - ами едно бебе току-що родено колко да рита  newsm78
Няма значение, това не е важно, но все пак ми стана странно  Peace

Сигурно за 5 месеца си разбрала, колко много значат само 2 см. разлика в ръста!?! Моето при раждането беше 53см. Wink
А като родиш второто може би ще установиш, колко различни в действията и най-вече движенията са бебетата, та това за ритането... няма смисъл да коментирам, въпреки,че съм го споменала, за да дам по-точно описание!

Съвсем не ми е от значение, но все пак да си кажа!

# 628
Да ви питам в селена какви конци използват,виждала сам секцио все едно прасе са изкормяли дано поне операцията да е незабележима.

# 629
Да ви питам в селена какви конци използват,виждала сам секцио все едно прасе са изкормяли дано поне операцията да е незабележима.
всеки доктор работи различно ,моето секцио от двата края имах по един конец а в средата ми беше залепено(по време на операцията ми замириса на изгоряла кожа Laughing) след 7 дни отидох да ми махнат конците и се оказа че е един а не два както аз си мислих,жаната с която бях в една стая нейната операция беше направена с много телбот  Simple Smile и трябваше да се капи с водонепромукаема лепенка докато при мен на 3 ден ми махнаха лепенката и можех да се капя колкото си искам без лепенки,от тогава минаха 23 дни вече почти нищо не ми се лечи имам само една много танка леко червена черта на бикини зоната ,питах доктора защо са различни шевовете той ми каза че всеки си зашива както си иска така че трябва да попиташ твоя доктор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт