АГ клиника Селена гр. Пловдив- 10!

• 133 430
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
операцията да е незабележима.

Да,шевът е вътрешен и остава една чертичка.Но все пак си зависи от типа кожа и как ще реагира.Понякога не се приемат добре конците,въпреки че са разградими

# 631
не че ще излизам на модния подиум но на моята шефка операцията е ужасна.Такова нещо рядко се вижда.

# 632
  • Пловдив
ако е правена със стария външен шев,изглежда като клано и шито прасе,да
в Селена правят само козметичен шеф т.е ще ставаш и за модния подиум  Wink

# 633
не че ще излизам на модния подиум но на моята шефка операцията е ужасна.Такова нещо рядко се вижда.
и аз познавам една такава жена но с секцио от преди 20 години предполагам че от тогава до сега са се научили да правят по нормални шевове Laughing

# 634
Точно от доктора зависи шевът! Аз бях оперирана вечерта в 23:00 часа и на другия ден на обяд ми махнаха лепенката и влязох в банята заедно с конеца  Laughing
Тъй като тогава след изписването ми, пътувах на 70км. от Пловдив, а идваха и Коледните и Новогодишни празници,та доктора обясни на ММ, че махането на конеЦА (само един!!!) било толкова фасулска работа, че няма нужда да се разхождам обратно толкова км за един конец и .... наистина ММ с военното си образование ми махна конеца на 8-мия ден. Просто имах две възелчета от двата края и някак си шевът беше вътрешен, та не се вижда нищо в момента.
Това е шевът на Даскалов  Peace

# 635
Това е шевът на Даскалов .На кой Даскалов?

# 636

# 637
операцията да е незабележима.

Да,шевът е вътрешен и остава една чертичка.Но все пак си зависи от типа кожа и как ще реагира.Понякога не се приемат добре конците,въпреки че са разградими

Елфита е права. Peace След първото ми секцио (с вътрешни конци), организмът ми явно не ги прие добре и се наложи да отида след около 2 месеца до Селена, защото конецът не можеше да се резорбира и се показваше едно като корда. Дано ме разбрахте. ooooh! Беше около 1-2 мм. и док просто го кръцна... След това шевът на секциото стоеше леко релефен. При второто секцио вече бях с аграфи (скобите) и сега белегът е почти незабележим. Има само една розова чертичка. Wink

# 638
  • Пловдив

Сто процента става дума за ВАСИЛ Даскалов  Grinning

enigmata,за твоя случай аграфите са перфектни

# 639
  • Sunshine state
Мога да потвърдя,че и при д-р Карагьозов белегът е тъничък и малък-няма релеф,няма зачервяване.Като косъм е.Не че ми е много важно,но да докладвам. Simple Smile

# 640
Даа това е шевът на Васил Даскалов. И при мен превръзаката стоя само един ден и беше махната, за да се къпя. Конеца ми го махна в деня на изписването. При мен белега не е толкова тъничък , но аз го отдавам на килограми и естествено всичко е строго индивидуално.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 16:01 от vesta_78

# 641
Дааа -и аз съм шита от  Васил Даскалов! Не съм се мазала с нищо след операцията и в момента имам една тънка линийка, която не бих определила като белег,а по-скоро като лека бръчка. До скоро имах и особена чувствителност в зоната на разреза, но вече всичко е ОК!

# 642
Даринанда колко време е минало от раждането ти?

# 643
Даринанда колко време е минало от раждането ти?

1 година и 6 месеца

# 644
Аз също родих секцио при д-р Васил Даскалож имам лека чертичка. Нормално е чувствителността да се промени , при мен вече всичко както преди.

Общи условия

Активация на акаунт