Chanel

• 101 455
  • 616
  •   1
Отговори
# 525
По сайтовете и в Sephora съм гледала прахообразните ружове на Chanel по 82-83лв, а моя (от Нотос) си го взех за 72-73лв без да има някаква промоция.Също забелязах и разлика от 10лв при червилата на Estee Lauder, в Нотос са по 45-6лв, а по магазините са по 55-6.

# 526
  • в 1001-та нощ
Под прахообразните ружове - компактните ли имаш предвид?

Те бяха по 76 лв, а сега само новия от пролетната колекция - по изключение беше 86 лв  Peace

Ще погледна за такива разлики и за ЕЛ, не би следвало  Peace

# 527
Случайно някой да има телефон на магазин Леро на ул."Леге"? Все ми се струва, че го имаше публикуван някъде, но не мога да го намеря!

# 528
  • София
В страницата им във Фейсбук пише: "02 986 7830".

# 529
В страницата им във Фейсбук пише: "02 986 7830".

Благодаря! Много!   bouquet

# 530
  • София
Няма за какво  Peace

# 531
Да, различните червила на Шанел имат различна текстура.
Rouge Coco е трайно и хидратиращо, като според мен то е най-трайното има и страхотен стейн, цветовете му са меки и по-приглушени.
Rouge Coco Shine e много леко и е тип балсам, не е особено трайно, но е изключително приятно за носене.
Rouge Allure e кремообразно , сатенено и цветовете му са ярки и наситени.
Rouge Allure Velvet e матово, с най-необикновените и наситени цветове, не изсушава и стои като кадифе наистина.

А за намаленията на Шанел - има, но в чужбина и то на съвсем актуални продукти. Тук пускат намаление само на свръх стари неща - това е мое затвърдено впечетление, аз затова избягвам да купувам намалени лакове или каквото и да е от тук,.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 16:06 от Ara_bella

# 532
  • София
Купувала съм последни колекции Шанел от Сефора Peace
На черният петък бяха -25 %.

# 533
  • Бургас
Преди няколко дена бях в Солун и имаше намаление на Шанел в Нотос Галерия и Аttica , така например взех Боби Браун Нектар-а с 25% надолу т.е. на тях не им трябва някакви черни петъци и т.н.
Но не мога да сравнявам Солун с нас, там е лудница .
Специално за Бургас мога да взема нещо намалено на Шанел ако се спира даден продукт и за да него върнат магазина го пускат на 20-30 % намалено.

# 534
A, да:)когато има общо намаление като черният петък е така.

Аз говорех за навика да слагат звездички на някои много стари продукти и да ги обявяват за намалени, това за мен не е никакво намаление, разбира се, а разпродажба на остарели вече неща.

Затова и писах, че в чужбина е друго.В Марбея съм си взимала последна колекция с намаление 35 процента точно в дена преди Деня на влъхвите, техния голям празник.

Ето сега идва Свети Валентин никакво намаление. Да не говориме, че новото червило Руж Коко Артур заля Европа, а за България както се изразяват консултантките в Сефора още не е пресекло дори границата.Simple SmileОбаче виждам как всеки момент ще я пресече - гледам го вече ден и половина в Хародс и в Селфриджес и въпросът ми е само от кой...

# 535
  • Щастлива мама на 3 слънца
търся подходящ крем за лице ,за нормална кожа на 30 г съм
може ли да ми препоръчате нещо на тая марка мерси

# 536
Аз тук да питам- Беж флуида на Шанел за каква кожа е подходящ? Отзиви? Благодаря!

# 537
  • в 1001-та нощ
Аз съм с нормална кожа и ми пасва идеално  Peace

*АДРЕНАЛИНКА* - HYDRA BEAUTY серията, например  Peace

# 538
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз съм с нормална кожа и ми пасва идеално  Peace

*АДРЕНАЛИНКА* - HYDRA BEAUTY серията, например  Peace
Да мерси и аз за него чета сега. Много добри отзиви

# 539
  • в 1001-та нощ
Във всички случаи е хубаво да пробваш - първи тест зад ухото, изчакваш 72 часа (3 дни), ако няма реакция - тогава на лице  Peace

Общи условия

Активация на акаунт