Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 231

• 66 883
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Привет Незабравими! Hug Hug Hug

Деси,  bouquet!
Не зная защо чак сега излизат тези стари снимки, но дето вика Надето дано са предвестник на нещо ново!  thumbsup
И нали от вчера съм по софрите... Joy

Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella Smile Smile Smile

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.403547786371451.90438.1 … 248009&type=1 Hug Hug Hug

# 77
                                                             Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 78

Усмивки от старите ленти....
Тези снимки не съм ги виждала-благодаря Рекси и Ради,че ги публикувате!  bouquet  bouquet

# 79

Честит християнски празник Успение Богородично!
Днес е Голяма Богородица.
Честит празник на всички,носещи името Мария,и на всички,които празнуват днес имен ден!

# 80
Добро утро в Сряда,Незабравими Hug
Ради,Рекси благодаря ви за снимките Kissing Heart lovekiss Kissing Heart
Стари снимки,но за нас са си нови.По облеклото им,можем да се ориентираме за епизодите и така ще си направим едно пробно контролно,в случай че някой е на път да забрави Незабравимите Laughing
А пък и малко красота,никога не е излишна Simple Smile
Прекрасен ден!
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 81
Честита Света Богородица! lovekiss
Честит Имен Ден на Мария и всички,празнуващи днес!
Нека здравето бъде неотменен ваш спътник, щастието да ви следва навсякъде,
късмета да не ви напуска, приятелите да са винаги на една ръка разстояние, а любовта-навсякъде около вас!

# 82
Добро утро! Hug Hug Hug
Честит имен ден на Мария  bouquet и на всички празнуващи днес!
Успешен и усмихнат ден на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 83
  • София
Честит имен ден на всички именници Hug Бъдете жив,здрав,много щастливи и носете с гордост имената си   bouquet

# 84
Честит имен ден на Мария и всички именници, празнуващи в днешния ден! Носете с гордост своите имена, бъдете благословени!

# 85
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН

на всички с имената: Мария, Мара, Марена, Марилена, Мариан, Марияна, Борис, Богдан, Богдана, Боян, Бояна, Богомил, Богомила, Богомир, Богомира, Богослав, Богослава, Божан, Божена, Божин, Божина, Божил, Божила, Божидар, Божидара

Да стe живи и здрави, щастливи, много късмет успехи, семейно и лично благополучие,  дано винаги да обичате и да сте обичани - Честит празник!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Пращам ви, букет по куриер:

# 86
Здравейте приятели. Hug Heart Eyes Хубаво е човек когато се завръща у дома и намира топлото си и уютно местенце  което всички вие поддържате с прекрасните снимчици ,клипчета . Heart Eyes
Благодаря на всички ви за което .  bouquet
Браво на хоризонта се появяват стари но нови снимчици за който има да чоплим  Joy защо ли толкова късно  newsm78 дано това е предвестник на нещо ново  Praynig
Безкрайно се радвам за новият проект на Йозка .Стига с тази почивка крайно време е да се поработи  Peace нали все пак тези хора трябва и да се издържат с нещо . Joy Ха дано и на Серхан му се посвършил запаса ,че да подхване някой проект щото май ще си остане в забвение с тез техни бързо изгряващи звезди. Joy
Компания благодаря ви за поздравите . bowuu от половин час се опитвам да си постна почерпушката но нещо програмата ми ме ядосва  ooooh! обявила ми е бойкот  #2gunfireи всичко ми отхвърля . ooooh!

# 87
Честит Празник на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

Мария, Честит Имен Ден!
  baloni baloni baloni

# 88
  • Стара Загора
Честит празник, Мария и всички други празнуващи! Бъдете винаги позитивни и обичани от всички, които обичате! Весел празник!
За всички вас цветя  ... и един Серхан по бели гащи ...

# 89
Здравейте Незабравими!

Честит празник -  Успение Богородично!!

Честит имен ден на Мария и всички, които празнуват днес!  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers BouquetДа Ви е благословено името, да сте живи и здрави и много щастливи! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт