Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 231

• 65 893
  • 730
  •   1
Отговори

НЕЗАБРАВИМА
ПРИКАЗКАТА ЗАВЛАДЯЛА СЪРЦАТА НИ!

С участието на:
Серхан Яваш, Йозлем Йълмаз, Ирмак Черен, Синем Йозтуфан, Нихат Алтънкая,
 Алийе Узунатаан, Хакан Ванлъ, Айлин Арасъл, Мерт Явузджан, Гьозде Мукавелат  и др.

Музика: Kıraç  , Halil Kurt
Режисьор: Ersoy Guler , Cem Tabak
Продуцент: Аhmet Bayram
Сценаристи: Haldun Unsal, Ihsan Aydın, Mujdan Kayserli
Продукция: ATV 2009

Halil Kurt - Senden Baska

Музикални теми с ПРЕВОД :

Епизоди (АТВ) с български субтитри,
благодарение на: Росисан, Г-жа Броненосец, Ади, Милена, Рекси, Деря Джамбазова, Т.Трайкова, Златна рибка, Леман и Ина Иванова

54/1 54/2  54/3    54/4    54/5    54/6    54/7    55еп.   
56/1    56/2    56/3    56/4    56/5    56/6    56/7    57еп.   58еп.    59еп.    60еп.    61еп.    62еп.    63еп.    64 еп.  65 еп.   66 еп.    67 еп.    68 еп.    69 еп.    70 еп.  71 еп.    72 еп.    73 еп.    74 еп.    75 еп.    76 еп.    77 еп.    78 еп.    79 еп.    80 еп.    81 еп.           

Епизоди  с частичен превод

82 еп.   83еп.   84 еп.   85 еп.    86 еп.  87 еп.   88 еп.    89 еп.   90 еп.     

"Детектив  Мемоли"

С участието на: Emre Kızılırmak , Özlem Yılmaz,
Burcu Esmersoy, Hilal  Uysun

Режисьор: Tayfun Güneyer
Продукция: TNT 2011

# 1
# 2
  • София
Репортажът с Йозлем:

Ж-За Караолан по-рано чели ли сте,интересували ли сте се?
Й.Й-Разбира се, знам за него от филма на Картал Тибет .Извън това не съм чела рисувания роман.След идването на проекта погледнах малко в интернет от романа,от там много се развълнувах.Надявам се да се получи много хубав филм.
Ж-Не е ли първият ви опит в игрален филм?
Й.Й-Да,затова за мен е още по-вълнуващо.
Ж-Разлики между игрален филм и сериал има ли?
Й.Й-Да особено много разлики.Работата,екипа,натоварването е различно.Не съм участвала във игрален филм,но според чутото това ще е един различен филмов проект .

# 3
  • София
Колко е доволна Йозлемчето,че яздила кон Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=212138182247242

# 4
Мокси,благодаря за прекрасното оформление на Новата тема! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes txtloves txtloves
Отдавна не съм се включвала на първа страница-това ми напомня за едни хубави и много емоционални отминали моменти..... Grinning
Рекси,ти си все така всеотдайна,Слънце!   bouquet  bouquet  bouquet
Иска ми се първият опит на Йозка в игралното кино  да е много успешен!

# 5
# 6
Добро утро и прекрасен ден! Hug

Мокси,благодаря ти прекрасният ни оазис  love001

Рекси   love001

# 7

Добро утро Незабравими  Heart Eyes

Голяма радост е,че Йозлем отново изгрява на небосклона.Благодаря ви момичета за качвананата информация,клипове и снимки  Hug Hug Hug

Желая ви приятен и усмихнат ден   love001

# 8
Добро утро! Усмихнат и ползотворен ден Ви желая....

# 9
Добро утро! Hug Hug Hug
Благодаря на Рекси  bouquet, Ради  bouquet,Ивва  bouquet за инфото ,снимките и клипчетата ,за новия проект на Йозлем!
Мокси  bouquet,благодаря за страхотно оформената тема!  love001  love001  love001
С тази красота ви пожелавам прекрасен летен ден! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 10
# 11
Добро утро  Hug

С пожелания за приятен и успешен петък

# 12
Добър ден! Hug Hug Hug
Усмихнат петък от ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 13
  • Варна
Добър ден Незабравими , да се поздравим с новата роля на Йозка , тя има какво да покаже. А за бат Серхо какво да кажа, как се покри този човек? Странна работа.

# 14
  • Стара Загора
Здравейте, приятели! Хубави са новините за Йозлемчето и дано се получи хубав филм, че и ние да се радваме!
Мокси, темата както винаги е перфектна, благодарим ти!

Деси, прекрасна си! Винаги ни помагаш с преводите, благодарим ти!
НЕВИДИМИЯТ!

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 18:05 от pkutieva

Общи условия

Активация на акаунт