Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 231

• 66 883
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна

Джин гиби...  byeuu

# 31
Най - вероятно той е съвсем друг тип човек.Като го гледам как "недоволно" гледа и на двете нови снимки , които се появиха в рамките на повече от година , все повече се убеждавам ,че е голям "темерут"!

newsm10 newsm10 newsm47

Ще си пусна да изгледам епизод 81 , защото го изгледах много набързо и не успях да му се насладя!
Иве smile3525

Hug Hug Hug

# 32
# 33

Отзиви в пресата... thumbsup Хубаво, нека всички говорят за Йозлем! Heart Eyes
Аз прочетох някъде в старата тема ,че ролята на Йози ще е второстепенна , но ако съдя по публикуваните снимки и по краткото резюме , което Рекси е превела , мисля че това  не е вярно! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
А е възможно и да се е получило ,като в "незабравима" , като главна женска роля се водеше ролята на Синем т.е. Мелда, а то всъщност съвсем не беше така!Особено във втори сезон , направо си беше кощунство да обявяват Синем преди Йозлем , защото ролята и направо си беше епизодична!!!

# 34

Охо..... Йози е с нов тоалет.....
Сякаш са прочели моя коментар.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 35
Здравейте, приятели!  wavey
Връщаме се у дома при всяка възможност, а домът ни пак е прекрасен благодарение на Мокси   bouquet и на невероятната компания, която макар и все по- рядко, се събира в темата! Hug
Йозлем се вихри и благодарение на новия си проект, надявам се да покаже таланта и красотата си в целия им блясък и да пожъне успехите, които напълно заслужава! thumbsup
В интерес на истината тоя Волкан Кескин е голям сладур! newsm03 Снимките му по рекламата на новия филм са чудесни, ролята много подхожда на визията му на герой, супермен и романтичен любовник- изглежда впечатляващо! newsm53
Творческият процес явно върви с пълна пара- голям купон откъдето и да го погледнеш- актьори, декори, статисти, каскадьори... newsm09 Голяма пушилка се вдига и в пряк, и в преносен смисъл! Grinning И няма как един проект, създаван с толкова желание, всеотдайност, хъс, таланти, професионализъм и пари, да няма успех и аз нямам търпение вече да го видя! newsm18
Важно е също, че явно Йозлем е доволна от новото си участие и видимо се забавлява- желая й успех от все сърце! Heart Eyes Hug
А за Серхан вече дори и не питам- няма го и го няма! Rolling Eyes На път съм да се примиря вече... Tired
Но незабравимото не се забравя...

Да наистина изглежда много добре , но ми се струва ,че е малко нисичък:hahaha: hahaha hahaha hahaha hahaha,може и да греша .....незнам.....

Ето доста негови снимчици!Красавец!!!!

https://www.google.bg/search?q=%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0 … =1280&bih=863

# 36
Добро утро! Hug Hug Hug
Хубав неделен ден ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 37
Добро утро, Незабравими!

Благодаря на Мокси за поредната  красива тема lovekiss , на Рекси за преводите и снимките lovekiss и на всички, които поддържат темата с коментар, снимка, или клипче  lovekiss!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Хубав и усмихнат неделен ден! Hug

# 38
  • София

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 11:40 от Слънчогледка Яваш

# 39
Здравейте,приятели Hug
Прекрасен неделен ден!
Иве,благодаря ти за снимките  love001
Деси,благодаря ти за интервюто   love001
Много е хубава и лъчезарна Йозлемчето Heart Eyes
....но тази магия не се заменя или забравя...

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 40
За да побутна малко темата , ще постна два линка , които са озаглавени "Невиждани снимки Йозлем Йълмаз - Еда от "Незабравима".Част от снимките поне аз не си спомням да съм виждала , други пък са доста популярни!

http://www.vbox7-mp3.info/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9-v … 81%D1%82%201.html

http://www.vbox7.com/play:e4cc47c3

ПП
Всъщност те съвсем не са нови , но аз ги виждам за първи път Mr. Green Mr. Green Mr. Green/имам предвид двата клипа/

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 23:56 от migi_megi

# 41
Добро утро,романтични другарчета! Hug
Спокойна и успешна седмица!

# 42
Добро утро! Hug Hug Hug
Усмихнат ден и спорна нова седмица на всички! lovekiss lovekiss lovekiss

# 43
За да побутна малко темата , ще постна два линка , които са озаглавени "Невиждани снимки Йозлем Йълмаз - Еда от "Незабравима".Част от снимките поне аз не си спомням да съм виждала , други пък са доста популярни!

http://www.vbox7-mp3.info/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9-v … 81%D1%82%201.html

http://www.vbox7.com/play:e4cc47c3

ПП
Всъщност те съвсем не са нови , но аз ги виждам за първи път Mr. Green Mr. Green Mr. Green/имам предвид двата клипа/

Здравейте, Незабравими! Страхотни снимки, доста от които аз поне не съм виждал. И една страхотна жена на тях, която кара всички други да изглеждат като блед фон. А в комбинация със Серхан присъствието им е направо смазващо.Чудя му се на акъла на Берксан как е могъл да я изпусне. Спорна седмица ви желая.

# 44
  • София

Интервю с Йозлем:

Ж-Рисуваният(анимационният)роман за Караолан  чели ли сте?
Й.Й-Знам за него от филма на Картал Тибет ,но според прочетеното  не е рисуван роман.След идването на проекта прочетох малко от романа в интернет ,от там много се развълнувах,всичко е страхотно.Надявам се тази красота да бъде отразена на големия екран.
Ж-Работата трудна ли е?
Й.Й-Подготовката е хубава,от време на време е натоварващо и изтощително.Екипът 2 месеца се подготвя,аз 10 дена.За да вляза в образа на принцеса трябваше да се науча да яздя кон.Много било  забавно.Първия ден още галопирах,учителя ми ме поздрави.
Ж-Ролята ви малко да обсъдим ли?
Й.Й.-Принцеса Чизе е свикнала да гледа на другите непрекъснато като на слуги и да й благодарят. И Караолан не е принц, като човешко същество и става конфликт между двамата .Така привлича вниманието на принцесата.
Ж-Принцесата отново лош характер ли е?
Й.Й.-Не,тази принцеса не е лоша.Понякога заради чувствата си не прилагала необходимите мерки.Тя е принцеса и трябвало да остане такава тежка.
Ж-Това не  е ли първият ви опит в игрален филм?
Й.Й-Да,затова за мен е още по-вълнуващо.
Ж-Как се сработихте с Тургай Танюскю?
Й.Й-Тюргай е учител за всички.Като ученици сме му.Каквото е по силите ни се опитваме да правим.

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 12:58 от Слънчогледка Яваш

Общи условия

Активация на акаунт