Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 231

• 66 883
  • 730
  •   2
Отговори
# 360
Добро утро! Hug Hug Hug
Хубав ден,с много усмивки и добро настроение ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 361
  • София
Ехххх,любов любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 362
Зодия

Ех, любов, къде остана -
далече в слънчевите дни
Направи във сърцето рана
и все боли, боли, боли

Ех, любов, къде ме прати,
а тръгнах с тебе за мечти
Не ме заведе до палати,
захвърли ме сред рой звезди

Ех, любов, назад не може,
напред пък няма накъде
Край твоето небесно ложе
се спират моите нозе

Ех, любов, не беше честно,
ти истината скри от мен
Да обича хич не било лесно
за родения под знак овен

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 14:41 от baigun

# 363
# 364
  • Русе

Привет, компания! wavey wavey wavey
Вчера бях на "вълна Еда", днес съм на "Харун"! newsm47
Бганьо, отново си в 10-ката! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10

# 365

Да побутнем темата !!! blahblah blahblah blahblah blahblah blahblah blahblah blahblah

------------------------------------------------------------------

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Как влюбено се гладат нашите гълъбчета!
А това е само една "промо"снимка! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 366
  • Стара Загора
"Ади" и аз да побутна темата с малко еротични танци за "Лека нощ"! С тях поздравявам най-вече нашия поет Бганьо /той си знае защо/!

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 22:39 от pkutieva

# 367
  • Варна
Здравейте, приятели!  wavey
Много сте ми скъпи всички Hug Един от най- хубавите мигове от напрегнатия ми ден е посещението на любимата ни тема- да видя нови стари снимки, любимото ми кафенце, поднесено с обич, самотни коментари, разменени реплики, споделени мисли, очаквания и надежди, малко новинки за Йозлем и поредното нищо за Серхан, новия шедьовър на неповторимия ни Бганио и да почувствам тоя уникален дух на приятелство, който го има само в нашата тема... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И въпреки че почнаха новите сезони на разни други продукции, както и много съвсем нови, нашите двама Незабравими ми липсват ужасно Rolling Eyes

Ама, хубави, ама... newsm03 Няма друга такава харизматична двойка! Naughty

# 368
Здравейте, приятели!  wavey
Много сте ми скъпи всички Hug Един от най- хубавите мигове от напрегнатия ми ден е посещението на любимата ни тема- да видя нови стари снимки, любимото ми кафенце, поднесено с обич, самотни коментари, разменени реплики, споделени мисли, очаквания и надежди, малко новинки за Йозлем и поредното нищо за Серхан, новия шедьовър на неповторимия ни Бганио и да почувствам тоя уникален дух на приятелство, който го има само в нашата тема... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И въпреки че почнаха новите сезони на разни други продукции, както и много съвсем нови, нашите двама Незабравими ми липсват ужасно Rolling Eyes

Ама, хубави, ама... newsm03 Няма друга такава харизматична двойка! Naughty

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 txtloves txtloves txtloves

Даниииииииии,много  точно си написала и моите мисли, присъединявам се и аз  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Обичам Ви! - отново ме направихте щасдтлива с вашите постова - Благодаря Ви! Бъдете Благословенни!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

за ербабмомчето:

за почитателките/фенки/ на.........

# 369
  • Русе

Добро утро в сряда, незабравими! Hug
Надявам се тези снимки да предизвикат и задържат усмивките ви през целия ден! newsm03
А сега заставам и на кафе-машината!

# 370
Добро утро,Незабравими! Hug Hug Hug
Няма как да не е добър деня  след прекрасните снимки,които виждам,постнати от Ади ,Вени и Деси,след хубавото клипче на Пкутиева ,след поредния шедьовър на Бганьо,след страхотния пост на Дани,да и на мене Незабравима страшно ми липсва и не ме вълнува нищо от новия сезон на комшиите.

Успешен и усмихнат ден на всички! lovekiss lovekiss lovekiss

# 371
Привет в Сряда,приятели! Hug
Бганьо,поздравления за нестихващата ти муза!  bouquet
Прекрасни снимки и клипове виждам.Ееееххх,спомени любими....

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 372
Вени, благодаря за снимката! Тези дни се замислих за нещо след кратките коментари тук по повод на сериала "Времето лети". Питам се ако Али беше Харун, Джемиле-Мелда, а пък Каролин-Еда, ние от кои щяхме да бъдем? Ами нали можеше и така да се развият нещата в Незабравима. Еда примерно следва или стажува или нещо друго прави в чужбина и когато се връща какво да види - кака й вече омъжена за Харун и с дечица на ръце...
Амиии...тогава сериала нямаше да бъде "Unutulmaz...." и най-вероятно повечето от нас,нямаше и да го догледат,а и отдавна да бъде в папка "Архиви".Поне за мен щеше да е така Peace

# 373
  • Русе

Μπατού'' αγαπά την Ελλάδα

Tη μεγάλη του αγάπη για τη χώρα μας φανέρωσε σε συνέντευξή του ο ''Μπατού'', ο ''κακός'' της σειράς του Mega ''Μοιραίος έρωτας" : Ενα έχω να πω : Ελλάδα σ' αγαπώ πολύ ! Εζησα στη χώρα σας τα καλύτερα χρόνια της νιότης μου...Απέκτησα τους καλύτερους φίλους. Γνώρισα τον έρωτα. Από το σχολείο στην Αθήνα αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, χάρη σε έναν καθηγητή θεάτρου που με είδε στις σχολικές παραστάσεις και με παρότρυνε να συνεχίσω"...

Και συνεχίζει : "Δεν έχω λόγια για την Ελλάδα, πραγματικά. Εχω ζήσει τόσο όμορφες στιγμές, διατηρώ ακόμα σχέση με τους φίλους μου από το σχολείο...Ελπίζω κάποια στιγμή να έρθω ξανά. Γνωρίζω, βέβαια, ότι τα πράγματα πλέον είναι πολύ διαφορετικά και η κρίση έχει αλλάξει πολύ τη ζωή αλλά νομίζω ότι το έθνος σας θα καταφέρει να ορθώσει το ανάστημά του και να τα ξεπεράσει πολύ σύντομα όλα... "

Привет, незабравими! Hug
Днешния ми пост е посветен на Бату! Grinning Прясно интервю от гръцките фенове!
Бърз превод и извинения за неточностите, но си скъсах преподавателската диплома! hahaha hahaha hahaha

"Бату" обича Гърция!
За голямата си любов към Гърция, Бату,"лошият" от сериала "Съдбовна любов", споделя в интервю:
"- Едно мога да кажа: Много те обичам, Гърция! Тук изживях най-хубавите си младежки години! Намерих най-добрите си приятели! Познах любовта! От училището си в Атина реших да стана артист, благодарение на театрален преподавател, който ме забелязал в училищни представления и ме подтикваше да продължавам..."
И продължава:
"- Наистина нямам думи за Гърция - тук съм изживял толкова красиви мигове, все още поддържам училищните си приятелства...Надявам се в някой момент отново да ви посетя! Зная, разбира се, че нещата сега са напълно различни и че кризата е променила много живота. Но мисля, че народа ви ще успее да си стъпи на крака и ще преодолее всички трудности скоро..."

# 374
Вени Hug,благодаря за превода на статията!  bouquet
Аз така съм отнесена ,че къдравелко  в първия момент го помислих за Толгенцето . Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хубава вечер на всички Незабравими! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт