ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 27 603
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Станка е най-великата!!!  bg newsm20
Липсва и толкова мъничко късмет
все за Олимпиада великите сили успяват да изкарат по някоя свръхроботка срещу нея бееееее.  #Cussing out

Едно време имахме Александър Томов и той като нея безчет пъти световен, на Олимпиади 3 пъти втори  Blush Blush Blush

# 271
  • # супернатурална #
Мен ме е яд на този мъжки крокодил, дето я тушира. Не съм права, хич не е хубаво, щото момичето също много труд е вложило...ама яд ме е  Crossing Arms  Толкова да ми е симпатична Станка  Heart Eyes Не знам дали сте гледали това клипче с нея, уникален образ е  Laughing Ако вече е пускано - извинете.

http://www.videoclip.bg/watch/66618

# 272
Много ме е яд на тази репортерката, вместо да я поздрави за медала, взе да я пита къде сбърка,как се чувства сега и ред глупости! Ужас!

# 273
Наистина се надявам да не се откаже, защото българският спорт ще изгуби много. Всички знаем колко много го искаше Станка това злато, но не трябва да спира, освен ако някоя травма не я откаже, както каза Щерев.

И Данчо няма злато от олимпиада, но това не го е отказало. Да се надяваме, че ще има сили да продължи, най-вече психически. Hug Hug

Не е само тази репортерка така, всички са такива и то към всички спортисти. Close

# 274
Сега гледах на запис обръча на Канаева и ... съм шокирана, че с тези груби грешки (без да гледам внимателно съчетанието забелязах поне четири) съдиите й дадоха толкова висока оценка. Просто несправедливо.

# 275
  • На брега на реката
На мен ми писна да им слушам глупостите. Да не говорим вчера как оня боклук, коментатора на волейболния мач прекали със суперлативите към Борисов и Плевнелиев. Нашите бележат точки, този си пее песен към мандата. Безумие! Къде отиде спорта, спортния дух и нахъсването. Сами си се мачкаме!
И отварям абв-то,а новината ме потриса: "Рускинята разби мечтата на Станка". Няма браво, няма честито сребро. Рефрешвам страницата и се появява новата статия "Златева донесе първото сребро за България" Шъ са сетите драскачи смешни  ooooh!

# 276
Канаева е извън всякаква форма за тази Олимпиада.
Дмитриева в момента е много по-добра нея.

Жалки са драскачите (и дрънкачите), не заслужават да ги наричаме журналисти.

# 277
Едно време имахме Александър Томов и той като нея безчет пъти световен, на Олимпиади 3 пъти втори  Blush Blush Blush

Серафим Тодоров - световен, европейски, на Олимпиадата - втори......

Много ме е яд на тази репортерката, вместо да я поздрави за медала, взе да я пита къде сбърка,как се чувства сега и ред глупости! Ужас!

До тази вечер я харесвах.....Свобода Маданска.......Станка иска да тръгне, тя я хвана грубо за ръката.......И веднага за грешки, за Рио, точно в най-тежките секунди след загубата на златото, което тя така искаше 4 години......

# 278
Станка е велика, и в момента е най-успешният български спортист. Да е честит първият български медал от олимпиадата. Огромен успех, поклон  Heart Eyes

# 279
Първият официален медал на България от тази Олимпиада......

БЛА-ГО-ДА-РИМ!!!!!!!

# 280
  • София
Има ли къде да гледам пак финала на Станка , досега ровичках , не открих нищо  Sad
Моля ви да ми помогнете ако знаете  къде  Praynig

# 281
Първият официален медал на България от тази Олимпиада......

БЛА-ГО-ДА-РИМ!!!!!!!

СТАНКА Е ВЕЛИКА! Няма значение, че не успя да вземе златото. Тя е златна за нас!!! smile3501 smile3501 smile3501 bg bg bg

# 282
Браво момиче! Велика!!!  newsm20

bg bg bg

Осмисли ми вечерта. Медала си е медал. Няма лошо да е максималист, ще потъгува и ще и мине. Нека това я амбицира да продължи да работи в същият дух. Респект!  Hug

# 283
Болт ги разби отново!!!

# 284
На Болт не му ли омръзна вече да печели медали.. Дори не се напъва..  Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт