ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 29 019
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
  • КиТ
И тая бърза да интервюира,тя и се плаче Cry Cry Cry Cry,оная й навира микрофона  ooooh!

# 256
Искам да я видя на стълбичката. Heart Eyes Може и да не чуем химна на тази Олимпиада, но пък имаме достойни представители - боксьорите, Станка, волейболистите, Ивет. Heart Eyes

# 257
"Нищо не става от мене" - първите думи на Станка, чак аз се разревах Cry

Много е строга към себе си, та тя е със сребро! Колко са различни, Ивет каза:"„Отчитам като абсолютен успех моето представяне. Всяко едно представяне на нашата държава е успех, трябва да сме реалисти." Все едно, Станка е страхотна, треньорът и каза, че е с много травми, а може би и прекалената амбиция пречи понякога. А репортерката...........няма да я коментирам, 99% от тях са такива.

# 258
Станка е една от най достойните ни спортистки! Дано бързо се съвземе и да гледа с оптимизъм за бъдещето!

# 259
какво стана, че ме разсеяха децата?
хванах чак идиотски напористата репортерка - нямам думи просто колко сме бързи да се изгаврим.....

Туш.......

"Нищо не става от мене" - първите думи на Станка, чак аз се разревах Cry

Моите очи са още насълзени.......

Не ми се пише, простете.....

# 260
  • КиТ
Ох сега на стълбичката какъв поглед има  Cry Cry Cry Cry

# 261
  • София
Милата Cry  

Това е спорта, въпреки че изобщо не ги разбирам правилата на борбата, много се надявах че ще спечели. И нея много я е яд, че не можа да оправдае огромните надежди, които и възлагаха  Rolling Eyes

# 262
  • КиТ
Дори слезе по-рано не можа да го понесе  Cry Cry Cry Cry

# 263
Станка е герой! Тя надмина всичките ни спортисти.
Уникален човек е! Поклон!

# 264
Много мъчно ми стана за Станка!
Като си представя колко труд е хвърлила през годините и сега за няколко минути всичко свършва..

# 265
Среброто никак не е малко, надявам се сега да се мотивира още повече и на другата олимпиада да размаже всички извънземни.  Heart Eyes

# 266
Определено не и беше до награждаване. Толкова мъчно ми стана за нея! Другите как се радваха, а тя.....

# 267
Среброто никак не е малко, надявам се сега да се мотивира още повече и на другата олимпиада да размаже всички извънземни.  Heart Eyes
Едва ли,почти съм сигурна ,че ще се откаже.

# 268
  • София
Не ми пука за медалите, стана ми мъчно за нея, толкова години труд и не успява да вземе златен олимпийски-това си мисли тя в момента. Вярвам, че за българите тя си остава номер едно, велика е! Поклон пред труда и личността й!

# 269
Душичка златна! Аз си я обичам, даже и никакъв медал да не беше взела. Знам какъв труд е хвърлила, за да стигне до тук, какви лишения е изтърпяла ...
Златна си Стани! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт