ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 27 600
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Утре чакаме и медала от Тервел. Heart Eyes

Ето какво ни очаква: бокс - Тервел Пулев - Усик (Украйна), 1/2 финал (до 91 кг); борба - Кирил Терзиев (74 кг) и Радослав Великов (55 кг), свободен стил; волейбол: България-Русия, 1/2 финал; плуване - Петър Стойчев, 10 м маратон; художествена гимнастика - ансамбъл и Силвия Митева (индивидуално) - квалификации.

Браво на Болт. Heart Eyes Всичкото медали при Ямайка. Grinning

# 286
  • КиТ
Наистина се надявам да не се откаже, защото българският спорт ще изгуби много. Всички знаем колко много го искаше Станка това злато, но не трябва да спира, освен ако някоя травма не я откаже, както каза Щерев.

Съгласна  Peace

Болт троши наред,отива и печели  Crazy

# 287
Канаева е извън всякаква форма за тази Олимпиада.
Дмитриева в момента е много по-добра нея.

Жалки са драскачите (и дрънкачите), не заслужават да ги наричаме журналисти.
Сега гледах на запис обръча на Канаева и ... съм шокирана, че с тези груби грешки (без да гледам внимателно съчетанието забелязах поне четири) съдиите й дадоха толкова висока оценка. Просто несправедливо.

Точно  несправедливото съдийство  опорочава художествената гимнастика. Даже ги бяха заплашили, че ще ги изхвърлят от ол. игри.

# 288
Болт троши наред,отива и печели  Crazy

Прегази планетата! Както казва един приятел - Юсеин Голд  Mr. Green 

# 289
Много ми е мъчно за Станка Confused
Дано волейболистите имат късмет

# 290
Станка трябва да е пример за всички онези, които не спряха да мрънкат, да се оправдават и да обвиняват. Макар че спечели първи реален медал за България, тя плака, а не се радва. Станка преди 3 години отказа да се състезава за наддаващите за нея Узбекистан или Казахстан - отказа 1,5 милиона  долара.

# 291
Бубето73, ами в крайна сметка май е по-добре да изхвърлят худ. гимнастика от игрите, отколкото всеки път да има скандали. Или да изхвърлят съдиите, които явно не са обективни. Ей, наистина грозна работа.

# 292
Много ми стана мъчно за Станка...Много тежко се самообвинява Sad
Надявам се след като се успокои да разбере, че всички българи се гордеят с нея! Невероятен спортист и човек!

Поклон!

Честит 1-ви Олимпийски медал !

Успех и късмет на волейболистите утре  Praynig

П.С. Тъпата журналистка няма какво да я коментирам, както и рошлата от BTV вчера на живото посрещане на Данчо...

# 293
Дано се поучим и от Станка, и от Данчо!!!!!! Praynig

-----------------------------------------------------------

Добър ден! Започва нашият репортаж от специалната олимпиада без допинг-контрол. Да, да, спортистите НЕ се проверяват за допинг! Напълно. И така...
- 27 метра скочи финландският спортист. Много, много добър резултат за шахматист.
- Тринадесет убити и шестдесет ранени. Това е резултатът от неудачно хвърляне на гюле.
- Току що направи овчарски скок руският скачач. Зрителите с нетърпение очакват кога най-после ще се приземи.
- Копиехвъргачите днес много ни зарадваха. Резултатите - два свалени пътнически самолета... и един руски скачач.
- Ето гимнастикът от Китай вече трети час се върти на висилката...
- Организационният комитет реши да отмени хвърлянето на чук поради мерки за безопасност.
- В маратона традиционно победиха атлетите от Кения. Оказа се, че те са дошли, бягайки от Кения.
- Току що стана известно, че някъде е изчезнал целият организационен комитет. На стадиона излизат чукохвъргачите.
- Канадски велосипедист в бързината си забрави велосипеда... но това не му попречи да изпревари всички до финала и да е пръв!
- През това време китайският гимнастик продължава да се върти на висилката...
- И така първо хвърляне на чук... и китайският гимнастик май го отнесе.
- А сега започва традиционният петдесетобой. Стартира участникът от Щатите. Ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, кош от тройката, шах, мат, гооол

# 294
  • София
Маме   Hug
Хем ми е тъжно да прочета това , но пък и искрено се посмях  Laughing Laughing

Ако нямаш против ще си го копна за фейса  Mr. Green

# 295
Поразходих се из руски сайтове, общо-взето едно и също:

Воробьева в решающей схватке в четверг победила представительницу Болгарии Станку Златеву Христову.
Первые секунды схватки прошли в центре ковра, но потом Христова стремительно атаковала с целью вытолкнуть россиянку за ковер. Дважды Воробьева удерживалась на грани спасения, но мощная болгарка все же добилась успеха, выиграв раунд (1:0). Однако во втором периоде россиянка провела коронный прием и на 46-й секунде тушировала соперницу.

И Данчо, и Станка са стойностни хора! Peace

# 296
  • София
Знаете ли кога се прибира, заговори се за посрещане на летището, което мисля, че наистина би я зарадвало.

# 297
  • КиТ
Маме оправи ми настроението  Hug Hug Hug

# 298
# 299
Mилата Станка, много мъчно ми стана Sad
Дано разбере колко много сме я подкрепяли и се гордеем с нея! Heart Eyes

Тая журналистка е ненормална. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт