ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 27 603
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:
За Стефка, Боби и Весела - след 28 мин. на интервюто, с това и завършва......
Рибата се вмирисва  от главата......

Не е ли прав в това, че тези, които не трябва  - те се извиняват, а останалите - нищо, чакат да мине бурята и......да започнат наново....

# 316
Скрит текст:
За Стефка, Боби и Весела - след 28 мин. на интервюто, с това и завършва......
Рибата се вмирисва  от главата......

Не е ли прав в това, че тези, които не трябва  - те се извиняват, а останалите - нищо, чакат да мине бурята и......да започнат наново....

Да прав е,
но, както споменах по-горе смятам че борците имат за какво да се извиняват, без Станка!
Не на нас, а на Литекса, защото той дава парите за тях, вместо Държавата?!

Скрит текст:
ЗА критиките - доста плахичко с някакви мъгляви заплахи да си тръгнат дрън-дрън
двама от тримата още са на яслата, Весела я смени Свилен, но няма никаква разлика!
Спортът се прави дългосрочно не от едно правителство, а с национална политика,
тия малоумници сегашните също нищо не са променили, а 3 години са на власт...

Чакам да чуем справедливия гняв на Томето другата седмица, отново с подбрани нападки без съмнение  Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 11:01 от Бумър

# 317
  • КиТ
Само по повод коментаторите - имам позната, която пише до БНТ по повод некомпетентни коментатори и след мейл за коментаторите след спечеления медал, ето какво е развитието - копирам коментара й от ФБ
"Току-що си погледнах мейла и от БНТ1 спорт анонимно са ми отговорили да си пия редовно хапчетата. Така е, некадърниците в нашата страна не само, че не се притесняват, ами и се обиждат и лаят още повече!!!"

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Нямам думи  Sad

Сега ще чета за зимната олимпиада  Rolling Eyes

# 318
Скрит текст:
Независимо кой е на власт - лошото е,че нищо не се е променило......Независимо дали е Иван или Петкан.....Лошото при нас е, че няма приемственост, че има наши - ваши. Нашите са бели задължително, вашите - черни. Лошото е,че там където се дават пари и има една нишка вече създадена - Литекс напр. - пак нещо куца.......За мен на първо място е манталитетът, след това всичко останало.......

Не го знам Томето какво ще каже другата седмица, не съм му адвокат......Тук всеки е достатъчно голям, да слуша, да чете и да си прави сам изводите за който и да било.....Ние сме различни и добре,че е така и по различен начин приемаме информацията.......Няма лошо.....

Един служител на ЖП гарата знаете ли какво ми каза? Приказвахме си за влаковете, че до родния ми град са спрели директния влак и е истински сървайвър да се прибера до там с влак - имах го това удоволствие, мога да защитя доцентура най-малко върху темата, питах го за други влакове и движението им, т.е. липсата на движение...и най-накрая той ми каза -

- Няма да се променим в близките 400 години.......Българите се пробуждат 1 път на 500 години....100 минаха, остава да чакаме още 400.........

Това е.......

http://london2012.gong.bg/article/id/289783/

# 319
  • КиТ
Скрит текст:
- Няма да се променим в близките 400 години.......Българите се пробуждат 1 път на 500 години....100 минаха, остава да чакаме още 400.........

Това е.......

http://london2012.gong.bg/article/id/289783/

Така е за съжаление  Rolling Eyes

Значи днес ще чакаме по-добро класираме и точките които заслужаваме  Thinking

# 320
Информация от страницата на Илияна Раева във фейсбук:

Споделено във фейсбук-
Iliana Raeva
преди 25 минути чрез мобилния
при Wembley, England

Благодаря за подкрепата и любовта на всички!!! Много,много силна игра на ансамбъла и Силвия !! Много,много задкулисни игри и демонстрация на власт !! Важното е,че България показа класа и сила!! Шокирана съм от оценката на Италия !! Оценката на България на D 1 е позор за спорта!!! Снощи техническият комитет е сменил заради това комисията на D 1 !! Дано днес отново и Силвия и ансамбъла играят толко
ва силно!! Вярвам ,че ще успеем!! Все пак това са квалификации !! Имам надежда за финалите!!;) специални благодарности на премиера Бойко Борисов , който ми се обади тази сутрин в 7,00 ч да ме успокои и да ни поздрави за играта !! Огромна чест му прави,че ни подкрепя и при победи и в тежки моменти !! Благодаря му много!!! Благодаря и на всички вас,които ни вдъхвате толкова вяра,сила,кураж и любов !!!! Обичам ви !!!

# 321
Само по повод коментаторите - имам позната, която пише до БНТ по повод некомпетентни коментатори и след мейл за коментаторите след спечеления медал, ето какво е развитието - копирам коментара й от ФБ
"Току-що си погледнах мейла и от БНТ1 спорт анонимно са ми отговорили да си пия редовно хапчетата. Така е, некадърниците в нашата страна не само, че не се притесняват, ами и се обиждат и лаят още повече!!!"

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Нямам думи  Sad

Сега ще чета за зимната олимпиада  Rolling Eyes

Те според мен изобщо  не са журналисти, а драскачи търсещи сензация. И като си зададат "гениалните" въпроси  от рода "Съжалявате ли за загубата?" можеш инфаркт да получиш. Защо някой не им отговори така: "Аз дойдох с мечтата да се проваля  на олимпиадата, сега загубих и съм на върха на щастието!"
За Маданска мислех, че е малко по интелигентна от другите, но явно жестоко съм се  объркала. На Станка и се плаче, а тя "Къде беше грешката?" . Що за идиотски въпрос.
Не  се учудвам че  дамата пишеща до БНТ е получила такъм имейл.  Къде ти великите журналисти ще си признаят  че са неадекватни?  Те са безгрешни!!!

# 322
Те според мен изобщо  не са журналисти, а драскачи търсещи сензация. И като си зададат "гениалните" въпроси  от рода "Съжалявате ли за загубата?" можеш инфаркт да получиш...........

И Ана Цолова тая сутрин същата! Sick Добре, че майката на Станка се държеше нормално и не се подведе по тъпите и подпитвания. Как може да не виждат хубавото, а да търсят само мръснички сензацийки тия хора?! И като си помисля, на малкия пръст на Станка не могат да стъпят, ама нали са налапали микрофоните и ще им слушаме простотиите до ..................не знам докога. Искам най-после да се появят интелигентни и чувствителни (не само към пошлото) журналисти! Peace

# 323
  • Варна
Наказанието (ако може да се нарече така) на съдийките е малка морална победа, но все пак е нещо. Явно порязването е било фрапиращо, че да се задействат. Между другото не разбрах нашите ли са подали контестация или Техническият комитет сам се е сезирал.

И още едно въпросче - на финала оценките от квалификациите взимат ли се предвид?

# 324
Урок по шампионски - http://www.sportal.bg/news.php?news=380167 - "Ще се радвам, ако повече хора разберат, че Станка наистина се провали в собствените си очи, но че такъв провал е нещото, към което всички трябва да се стремим"

Не мога да разбера само на
мен ли ми се струва, че има
нещо извратено в борбата и
във вдигането на тежести за
жени. До къде я докарахме -
да чакаме жените да ни носят
медали в тези спортове ! - отново коментар от форум

Наказанието (ако може да се нарече така) на съдийките е малка морална победа, но все пак е нещо. Явно порязването е било фрапиращо, че да се задействат. Между другото не разбрах нашите ли са подали контестация или Техническият комитет сам се е сезирал.

И още едно въпросче - на финала оценките от квалификациите взимат ли се предвид?

Мисля, че ТК - Необоснованото занижение от страна на две съдийки предизвика моменталната реакция на Техническия комитет, който в крайна сметка наказа въпросните две арбитърки – представителки на Хърватия и Португалия.

# 325

Май  ТК сам се е сезирал. Ние имаме право да подадем констатация докато играе следващия отбор, а вчера не чух такова нещо.
На финала всичко започва от нулата.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 12:11 от bubeto_73

# 326
  • На брега на реката
Урок по шампионски - http://www.sportal.bg/news.php?news=380167 - "Ще се радвам, ако повече хора разберат, че Станка наистина се провали в собствените си очи, но че такъв провал е нещото, към което всички трябва да се стремим"

Страхотен коментар! Напълниха ми се очите със сълзи за пореден път! Толкова е истинска Станка. Някъде прочетох коментар, че сме били снизходителни, че сме се примирявали на такива малки победи и че всъщност сребърния медал показва провала на Станка. НЕ! Станка си е шампион в нашите сърца, няма значение цвета на медала, важното, че цяла България я приветства и се радва искрено на успехите й!

# 327
На финалите се играе наново с нови оценки.Илияна е шокирана от оценките на Италия, защото играят със старите си съчетания от миналата година, всички други са с нови. На европейското - май месец, съдиите негласно го вземаха впредвид и им слагаха за това  поне една единица по малко и бяха след нас.

# 328
Урок по шампионски -

Невероятен коментар!

# 329
  • София
По БНТ Боян Радев нарече Станка...Златка  ooooh!  Беше лапсус де  Mr. Green

Стига толкова 4-ти, не може все да сме четвърти в отборните спортове!!!... За днес стискам силно палци и пак си слагам розовите очила   Разбрах, че много от вас не гледат мачовете на волейболистите...и аз съм като вас, досега нито един мач на Олимпиадата не съм гледала...и днес няма да гледам, само ще си стоя с очилата...

Общи условия

Активация на акаунт