Януари 2011 (41)

• 32 600
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
В петък бяхме при лл, само хриптеше и хъхреше, имаше и малко сополи, беше ми малко топла и я помолих да изпише АБ /иначе нямаше/ , изписа Азатрил, все едно нищо не пи това дете, даже се влоши за 2 дни, винаги така ги прави пневмонните от петък до понеделник. Днеска вече и свирят гърдите и кашля много дълбоко, и е със жълто-зелени сополи. И коластра и даваме и какво ли не - пак си се разболява и това е. Не знам вече къде да я водя  Crossing Arms Октомври сме на контролен преглед в НКБ.

# 241
  • София
Вал, да ти е жив и здрав таткото още много години! Весел празник!

Еми, да ти е живо и здраво момченцето! Hug

Бебеш, звучи ми направо страшно 6 пневмонии за 8 месеца! Tired Бързо да се оправя малката кукла и дано спре вече тази серия! Praynig Hug

Люба, хайде връщайте се вече, че мъжът ти съвсем ще изчезне! Слатинският р-т ви чака с вкусни гозби! Mr. Green

# 242
  • Пазарджик
Привет и от мене!
По изчезнах малко,но свърших две-три чудесни работи Mr. GreenНай накрая купихме плочките за банята и някои др.неща,остана само  паравана и шкафа и огледалото ,но тях по поръчка ще ги пускаме.Вал  Hug
Емили да ти е жив и здрав именника,много здраве и усмивки му желая Hug
Вал да ти е жив и здрав баща ти,много здраве и късмет му желая HugИ малките бонбони бързо да оздравяват Hug

Бебеш
,мила нямам думи,дано бързо да и минава ,и повече да не се разболява.Много и е отслабнала имунната система,посъветвай се със специалист.Днес много си мислих за вас,имало защо CryГолямо  Hug
Буби ,Елч май морски го раздават newsm78

# 243
  • В две тъмни очички
Емили, честит имен ден на Сами!

Вал, честит юбилей на твоя татко!

Буби, дано не те отчайвам и дано при вас не е така, но нашето легло го ремонтираме за вече 10-ти път! Изтрайва месец и пак започва да скърца. Последното, което правих е да обърна на 180градуса подматрачната дъска тъй като най-скърцаше под мъжо! Е, след като обработи "новата" част вече скърца ЦЯЛОТО легло  Mr. Green

Бебеш
, пиши на лични ако искаш да ти дам координатите на проф. Мангъров. Завеждащ на детското в инфекциозна. Семеен приятел на родителите ми е! Може да ви насочи към нещо с тези пневмонии

И малко мрън.... след 18 дневно закъснение днес се оциклих  Cry А имах надежди.......

# 244

Бубенце,   spoko  Ще стане бе, спокойно!  Hug

А за леглото - ММ предприе крайни мерки и подряза краищата на подматрачните панели със зегето, за да не се търкат в рамката (, заради което скърцаха). Накрая, след като завинти всички болтове, проби и сложи още не знам колко, за да не смее да мръдне нещастното легло.  Mr. Green Така че се надявам да няма симфонии скоро пак...  Laughing

Тути, браво на вас!  Peace

# 245
Емили, честит имен ден на Сами! Със здраве да си носи името!

Вал, честит ви рожденик! Да ви е здрав!

# 246
Ааа, за Бебеш ще е голяма чест и радост да се срещне с Мангъров!  Mr. Green (малко черен хумор Blush, Бебеш, ако позволиш)

# 247
  • София
Привет на всички!
Малко по диагонал ви четох, че Боян преди 2 часа си залепи ръката на горещ котлон и се скъса от рев Sad. Едвам заспа, но каква нощ ме чака не знам. Мъжът ми ме успокоява, че не е толкова зле - има мехури по пръстите и 1 по-долям отдолу, но аз четох гадни неща в нета и ме обзе паника.
Бебеш, а има ли общо сърдечният и бивш проблем с пневмониите или е отделно?
Честито на всички с поводи за празнуване!
Стискам палци за бързо оздравяване на болните!
Ние още сме на Арапя и всичко беше супер до преди малко. Дано бързо му минава на Бобанчо, че е много клет горкия Sad.

# 248
Ааа, за Бебеш ще е голяма чест и радост да се срещне с Мангъров!  Mr. Green (малко черен хумор Blush, Бебеш, ако позволиш)
И аз това си помислих  Mr. Green

mrm, много неприятно. В една тема скоро обсъждаха за изгорено лекове. Направо цитати ти слагам:
Цитат
Веднага след изгарянето дебело намазано с кисело мляко или посипано със сол. Ако си опариш пръстите ги пъхаш в солницата.
Цитат
Ако е зимата киселото зеле действа много добре на изгореното, изпробвала съм го даже на детето направо й потопих ръката в чорбата от зелето и после увихме с листа, не станаха мехури и облекчи болката.
Цитат
Масло-мажеш веднага PeaceСъщо оцет и поръсваш със сода.
Бързо да минава! Hug

# 249
Честито на всички с поводи - на малкото Сами и на таткото на Вал.
Мрм - знам, че е добре да се маже изгореното с нещо мазно, а даже съм чувала и със сапун. Ужасно е, защото много боли, милото човече, дано да му мине без последствия.

# 250
  • София
И аз знам, че се маже с олио, въобще с някаква мазнина. Дъщеричката на нашите кумове преди години така си лепна и двете ръце на един кюнец и беше страшен рев. След това майка й ги напои обилно с олио, станаха мехури, но нищо страшно не се случи след това. Мисля че й беше сложила лепенки на пръстите, за да не си пука мехурите.
Бързо да се оправя малкия Боянчо и дано не го боли много! Praynig

# 251
  • Варна
И Диана ми беше хванала пресата за коса, станаха й мехури на всички пръсти, много плака милата. Но случката се случи в 10 часа сутринта, 2-3 часа рева, после заспа наобед и като се събуди ... все едно нищо не е било. И мехурите си спука... Мина й за нула време. Донт уори  Hug

# 252
За изгорено съм най-доволна от хомеоплазмина.
мрм, според кардиоложката няма връзка между двете. Питала съм и дали ако бяхме били синфлорикса, щеше да се разболява по-малко? Според нея не, защото синфлорикс бил само за някои щамове.

А за Мангъров Simple Smile))) само като пита ваксинирани ли сте, сам ще ни изхърли.

Спорес мен пневмониите ги прави от жегите, колкото и странно да звучи, вечер като я лъхне студения вятър а е изпитвна на другия ден вече хъхри, ама така е като няма пари за климатик...

# 253
Добро утро!
Бебеш,много гаадно наистина.Казваш че се изпотявала и затова-по-честичко я преобличай.Имало е вечери,в които я преобличам буквално на всеки час,но няма как.  Peace
Калина вече е добре с ушите,но се обрина от антибиотика на третия ден,сега пие фенистил.Остана лееееекичка кашлица и 3 никнещи кучешки.
мрм,бързичко да минава на детето.
Емили,на патерици честито на Сами.
Тъй като сме в полуремонт да се похваля-вчера следобяд успяхме двете с малката да свалим тапетите на едната стена.мнооооого весело  Mr. Green

бягам да мисля нещо за ядене.лек ден засега

# 254
  • В две тъмни очички
мрм, според кардиоложката няма връзка между двете. Питала съм и дали ако бяхме били синфлорикса, щеше да се разболява по-малко? Според нея не, защото синфлорикс бил само за някои щамове.

А за Мангъров Simple Smile))) само като пита ваксинирани ли сте, сам ще ни изхърли.

А дали не е прав? Без въобще да се заяждам го казвам. Ето, твоята кардиоложка казва така, но други твърдят обратното, пък и "някой щампове" можеше да ги пропуснете.... Така че в крайна сметка не може никой да е сигурен. Разбира се това е вашият избор и аз го приемам!
Не разбирам само щом си стигнала до извода защо толкова се разболява , защо не вземеш мерки? Не мисля, че климатикът е проблемът. Има всевъзможни начини да се охлажда, затопля човек, без да се разболява. Пък и в крайна сметка има климатици за смешни пари. Предполагам , че ще се обидиш от следващото , защото не съм аз човекът , който трябва да ти прави сметка на парите, но щом успяваш да отделиш пари за невъзможни играчки и дрехи, поръчвани от къде ли не, значи ще успееш и да отделиш такива за климатик на изплащане например. А честно казано с проблемите на Тея ми се струва, че климатикът е най-лошият за вас избор. Той толкова скапва въздухът  Sick

Сори, че това е за добро утро....

Общи условия

Активация на акаунт