Януари 2011 (41)

• 32 601
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Честито бебче , Роси:)   bouquet
Ивчо днес беше за първи път на ясла Crazy Оставянето мина идеално - той просто бързаше да влезе при децата и не го интересуваше друго  Laughing Но при вземането , като ме видя и се разплака и ме гушка  Cry Много мъчно ми стана ..

# 361
exааа, аз влизам да видя имаме ли малко зайче пък то друга шушка изпреварила!
Честито мамо Роси, да ви радва много малката щерка!!!!   bouquet

Мен нещо мързел ме гони голям, за това и нещо не пиша, иначе сме добре, утре отиваме малко в Долна Баня, да си починем, а и басейнче имало.

айде прегръдки от нас с Ема  Hug

# 362
  • Пловдив
Честита бебка на Роси   bouquet

elenia Hug Hug Хихи можеее кажи някоя дата да видим! Майка залага на 4 септември, аз на 3. Ма да знаете, че след 1 септември хващам мъжа и почваме да се чиластрим!  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy

Значи на 2 да чакаме бебчо  Wink

Ама как може да не сте я чували тази дума  Mr. Green  Вие Пълна лудница не гледате ли, аз от там я научих.
само ние с теб сме я гледали явно  hahaha

Пепинка,честито и от мен!Гарнция,че като родиш "Мишо" ще се питаш,как е било възможно да твърдиш, че Машенка е била щура. hahaha Mr. Green
...и аз си мислех,че Стелка е щура, до преди да се появи Вики. Laughing
Точно това щях да пиша и аз.
До година и 2-3 месеца беше послушно и добро детенце, а сега -палав, див, не се спира за секунда , и както казва той  "панта"  Joy. Но пък е много гушклив, и само ме "мамосва" Simple Smile

Светослава - ще свикне и той и ти  Wink.

Багажа е готов - утре заминаваме на морето  Party - искам само здрави деца, за послушни знам че няма да са  Laughing

# 363
Честито ново бебенце - Катерина - да е жива и здрава. Леле как минава това време.
Зая - аз залагам на 1.9.
Еления, Вал - вие много добре ме успокоихте. Аз тъкмо викам на ММ не може и двете деца да щури, все едното ще е по-малко, само да се надяваме да е второто  Mr. Green

# 364
Rossy,честита дъщеричка  baby_neutral
Да расте здрава и красива   bouquet

На другите мами които чакат скоро бебчетата си пожелавам леко и бързо раждане  Hug

# 365
Добро утро!

Предполагам има станали вече...Съботното кафе от мен:

Честито на Роси, да й е жива и здрава дъщеричката!
   bouquet

Нашето дете снощи се разтърча из апартамента като лудо и така се халоса в гардероба, че сега има една голяма черта на лявата буза, която всъщност почва от челото, продължава през бузата, че и надолу...  ooooh! Нищо сериозно, но сме малко скарфейс тея дни...  Mr. Green

Вал, приятна почивка! Дано да са здравички децата и да слушат, доколкото им е възможно!  Hug

Светослава, ще свикне Ивчо. Просто му трябва малко време.  Wink

Хайде, приятни почивни дни на всички! Да си починете и да се наспите, ако ви дадат!  Hug

# 366
  • В две тъмни очички
Добро утро!

Бубе, защо не провериш за стажове в държавната администрация, после може да те харесат и да останеш на някое приятно местенце! Wink
С това мислех да започна , но за съжаление няма да имам тази възможност! Поне не и сега! Работата на Боби , все още не е достатъчно развита, за да съм сигурна, че мога да разчитам абсолютно на него (да не се заблуждаваме стажовете са адски слабо заплатени). Свекърва ми се пенсионира след 5 дни, а аз с моето майчинство  Sick .......... Просто ми трябва някаква сигурна работа за зимата, дори и да не ми в по вкуса трябва да се съглася на нещо, което да ми носи поне някакви доходи, с които да си покрия ужасно високите зимни сметки. Стажът е прекалено дълъг, а зимата наближава... Иначе съм се засилила към стажовете в банките.

Бубенце, аз не бих приемала перфектен английски за пречка ако отговаряш на всичко останали условия. А ти никакъв опит ли нямаш? Защото ако имаш може леко да го преекспонираш Simple Smile Да ми простят HR-ите в темата  Grinning
Не знам дали си се оглеждала скоро в Джобса  Confused 80% от обявите са написани на английски и искат отговор по същия начин, полагаш след това и изпит по английски. Опит имам някакъв, работя от 18 годишна, но се изисква 2-3-5 год опит в "Същата" сфера! А за преекспонирането  Mr. Green тя работата там е ясна, поокрасяваме каквото можем  Mr. Green

rossy-pm, честито бебче, мила! Нека малката принцеса да е жива и здрава , много щастлива и усмихната и да ви радва безкрайно!

# 367
ехеее, започнаха вестителските новини!
честито на мама роси! ще чакаме и трето! Laughing Laughing Laughing

бубе, банките са добър вариант, особено за умни мацки като теб. само трябва да се примириш с няккава относително скучна работа, ама...

буби, милото зоренце! ама ще й мине, нали знаеш!

дара е влязла в запенена-за-мама-периода. направо ме побърква! само иска да я гушкам, да я водя за ръка, за я храня, да я обличам, никой друг не признава, дори за миг. как се процедира в този период? да я отучвам ли от мен или от самосебе си ще мине? защото хич не беше такава, дори напротив. помните ли как ви ревях, че не ме обича Simple Smile

# 368
rossy-pm, честита дъщеричка! Нека да е здрава, усмихната и щастлива! Бързо възстановяване!   bouquet

Елч, и Дани имаше такъв период. Явно имат нужда в един момент да минат и през това. Според мен недей да правиш нищо конкретно, Дара ще ти покаже най-добре.  Peace

Вал, Тути, приятни почивки!  Hug

# 369
Честита дъщеричка Роси!Да ви е жива и здрава,да папка и да спинка!
на този етап Wink

При нас нищо ново,арестувани сме вкъщи днес, към 18ч може и да излезем.

# 370
Мамо Роси, да ти е жива и здрава малката дъщеричка, да е добро и послушно бебе!!!

И ние снощи празнувахме раждането на бебе. Моя приятелка вчера роди един 4 килограмов мъж.

Вал, приятно изкарване!

# 371
  • В две тъмни очички
Елч и Влади е в този период .....от достаааа време вече! Имаше един филм "Залепен за теб"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Така сме сега....

# 372
  • София
Елч и Влади е в този период .....от достаааа време вече! Имаше един филм "Залепен за теб"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Така сме сега....

+1, а и не виждам скоро време да отмине този период. То е приятно да се чувстваш №1, ама чак пък толкоз... Mr. Green

# 373
Здравейте , мами!

Борис от една седмица също много ме търси.Постоянно ходи след мен и ми се усмихва, мамосва ме, от няколко вечери се катери и спи върху мен.Дори вчера на плажа постоянно беше в мен, пя ми и целува /близа/ по врата- то жега, полепнал пясък и морска сол- ама той лепнат за мен.Дали усеща, че ще се разделяме по няколко часа на яслата и сега иска да направи аванс от ласки- не знам? Sad

Нашето дете снощи се разтърча из апартамента като лудо и така се халоса в гардероба, че сега има една голяма черта на лявата буза, която всъщност почва от челото, продължава през бузата, че и надолу...  ooooh! Нищо сериозно, но сме малко скарфейс тея дни...  Mr. Green

Ние имахме гости снощи и след като изнесохме малко представление- танци, търкаляне и 2-3 английски думички се удари в ръба на стола.Стана една голяяма цицина на челото с големината на орех- много страшна гледка.Суетня докато изкарам хомеоплазмина, арника и докато изкарам от фризера пакет със грах за да спадне оттока батко му ми се вре в краката и ми казва :Махни се да го снимам с телефона и да го покажа на приятелите си ! #Cussing out #Cussing outЧе като креснах- Борис взе още повече да реве !Страхотно шоу за пред гости !Днес е съвсем леко сиво петно, пипа се и леко охка !!

# 374
Честито първо второ бебче!хайде да е много здраво и леко непослушно дете!
нека да е на късмет на всички

Калина е с остра инфекция на долни дихателни пътища + задна хрема-естествено поредния антибиотик.да се надяваме,че вече ще се оправи.писна ми вече  Close

сутринта в 10 ч бе 35 градуса,да видим днес как ще е

Скрит текст:
по принцип цикъла ми е на 28-30 дни,обаче миналия месец цъфнах на 24 ден.този месец дали кога да го чакам  newsm78

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 07:44 от bonbolina

Общи условия

Активация на акаунт