Грижи за косата - 89

• 60 882
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Една позната се е боядисала с Schwarzkopf Live Color XXL - 47 Plum Perfection, но живее в Ирландия. Виждали ли сте някъде тази боя тук?
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51axcy9HwUL._SL500_AA300_.jpg

Благодаря предварително!
Simple Smile

# 361
  • в 1001-та нощ
Много бои не се предлагат в БГ, за повече инфо - питай вносителя  Peace

# 362
  • София
Или виж в ибей. Peace

# 363
Здравейте! Имам гъста коса, здрав косъм, не я боядисвам и единственото, с което я третирам е пресата за коса. Искам да я заздравя и подхраня. В момента е къса и неоформена, и искам да порасне колкото се може по-бързо.  Laughing Препоръчайте ми маска за коса и/или нещо, което може да удовлетвори желанията ми. Целта ми е за 5-6 месеца да порасне с до 10 сантиметра. Laughing

# 364
  • в 1001-та нощ
ами - трябва ти чудо, не си губи времето с аптеки, фриз. салони и т.н. - направо отивай на магьосник  Mr. Green

# 365
Здравейте! Имам гъста коса, здрав косъм, не я боядисвам и единственото, с което я третирам е пресата за коса. Искам да я заздравя и подхраня. В момента е къса и неоформена, и искам да порасне колкото се може по-бързо.  Laughing Препоръчайте ми маска за коса и/или нещо, което може да удовлетвори желанията ми. Целта ми е за 5-6 месеца да порасне с до 10 сантиметра. Laughing

За 5-6 месеца ще порасне с ... 5-6 см... т.е. желанието "до 10" е изпълнено Wink

Сега сериозно Simple Smile
Аз ползвам масло/стимулант за коса на Икаров и съм доволна...
Иначе по-реалистичният план за теб би бил освен маслото в домашни условия, да посещаваш фризьор на макс 2 месеца, който да ти отнема действително само връхчетата и постепенно да се оформи прическата...

# 366
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте някой ползвал ли е това   ДАВИНЕС ОЛИО НЕ ОЛИО ОФОРМЯЩ ЛОСИОН  ,имам чуплива коса дали ще ми седи добре .а кристалите къде са ? Преди или след ? чудя се това или арганово масло да взема .Косата мие къдрева много руса и изтощена

# 367
Здравейте! Имам гъста коса, здрав косъм, не я боядисвам и единственото, с което я третирам е пресата за коса. Искам да я заздравя и подхраня. В момента е къса и неоформена, и искам да порасне колкото се може по-бързо.  Laughing Препоръчайте ми маска за коса и/или нещо, което може да удовлетвори желанията ми. Целта ми е за 5-6 месеца да порасне с до 10 сантиметра. Laughing

За 5-6 месеца ще порасне с ... 5-6 см... т.е. желанието "до 10" е изпълнено Wink

Иначе по-реалистичният план за теб би бил освен маслото в домашни условия, да посещаваш фризьор на макс 2 месеца, който да ти отнема действително само връхчетата и постепенно да се оформи прическата...

Косата ми расте доста бързо, щом се налага да я подстригвам всеки месец, т.е. с 5-6 сантиметра ще е пораснала всякак (по 1 на месец  Simple Smile). Иска ми се да я подхраня и ако може още малко да порасне, и да цъфти по-малко.

# 368
здравейте някой ползвал ли е това   ДАВИНЕС ОЛИО НЕ ОЛИО ОФОРМЯЩ ЛОСИОН  ,имам чуплива коса дали ще ми седи добре .а кристалите къде са ? Преди или след ? чудя се това или арганово масло да взема .Косата мие къдрева много руса и изтощена

Аз бих заложила на чисти естествени масла.

# 369
  • в 1001-та нощ
....Косата ми расте доста бързо, щом се налага да я подстригвам всеки месец, т.е. с 5-6 сантиметра ще е пораснала всякак (по 1 на месец  Simple Smile). Иска ми се да я подхраня и ако може още малко да порасне, и да цъфти по-малко.

ако е увредена от пресата - ще цъфти колкото и да я режеш - да пълното отрязване на увреденото  Peace

ако не е много увредена - редуваш хидратиращи и възстановяващи терапии, силиконово-маслен финиш за запечатване на косъма, ако ще ползваш преса - задължително термозащита

за растежа - биотин в добавки  Peace

# 370

Спри пресата задължително, включи среден по сила протеинов продукт 1-2 пъти седмично, силиконово-маслен финиш редовно, прави маски с рициново масло 1 седмично, вземи си добавки с Биотин за вътрешен прием, и приеми че 10 см за 6 месеца е нереалистична цел и няма да стане.

АДРЕНАЛИНКА за суха изтощена коса не е добра идея да слагаш стилизиращ продукт, вероятно е да я изсуши повече, по-добре арганово масло. Ако аргновото не е чисто, то е смесено със силикони и с него кристали не се ползват.

# 371
  • Щастлива мама на 3 слънца
мерси много момичета ,искам да направя нещо за косата си и незнам какво ,

# 372
мерси много момичета ,искам да направя нещо за косата си и незнам какво ,

Прочети съветите на 1ва стр за дълбоко подхранване за начало и направи това. После прочети за протеиновите терапии и след като хидратираш косата продължаваш с тях.

# 373
Здравейте! Имам гъста коса, здрав косъм, не я боядисвам и единственото, с което я третирам е пресата за коса. Искам да я заздравя и подхраня. В момента е къса и неоформена, и искам да порасне колкото се може по-бързо.  Laughing Препоръчайте ми маска за коса и/или нещо, което може да удовлетвори желанията ми. Целта ми е за 5-6 месеца да порасне с до 10 сантиметра. Laughing

Косата ми расте доста бързо, щом се налага да я подстригвам всеки месец, т.е. с 5-6 сантиметра ще е пораснала всякак (по 1 на месец  Simple Smile). Иска ми се да я подхраня и ако може още малко да порасне, и да цъфти по-малко.
Спри пресата на първо време  Peace Вземи си хининов шампоан и бадемово масло,на мен от тези 2 продукта много ми помогнаха за растеж,а бадемовото масло ако е сложено по дължината на косата я подхранва  Simple Smile

# 374
  • sofia
Здравейте!  bouquet
Препоръчайте клиника за диагностика на коса и скалп.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт