Звездни компромати-147

• 67 064
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София

Матю и куче са много сладки, а майката на Стюарт прилича на безработна застаряваща рокерка, живееща в каравана. Имам чувството, че ще забие тупалка на всеки, който я пререди в магазина или я погледне накриво.  Laughing
Да, майката изглежда груба.
Искам да съм на мястото на кученцето...  Heart Eyes

# 212
Партньорката на Милен Цветков си прилича с него. В лице намирам голяма физическа прилика.

# 213

Натали Портман - Толкова ми е странна. Все някак странно гледа. Но точно това и е уникалното и я прави известна.  Peace

Натали откакто роди много повяхнала ми се струва, сякаш изчезна младежкото и излъчване. Не казвам, че е погрозняла, просто ми е различна.

# 214
В първия момент обецата я помислих за някой от столовете отзад Crazy.

Да се намеся само и да уточня, че противната ми Бийонсе е с афро-обеци. Не за първи път при публично-политически изяви тя се идентифицирана като африканска жена и това обяснява златните грамади на ушите й. Не знам в случая кое племе иска да представи, но повечето имат традиционни накити, от които бижутерите взаимстват идеи за колекциите си. Това например е комерсиалният вариант на обеците в племето фулани

# 215
може да е оттам някъде ,
Форест Уитакър бе казал , че е правил тест и знае от кои части на Африка произхождат предците му , доколко е верен теста не знам ...

# 216
  • София
Йоана Буковска роди близнаци

Да са живи и здрави мъниците! Heart Eyes

# 217
# 218
  • Tам през Атлантическия океан
Натали Портман - Толкова ми е странна. Все някак странно гледа. Но точно това и е уникалното и я прави известна.  Peace

Wink Типично  еврейски черти  Peace  нищо странно  Wink

Партньорката на Милен Цветков си прилича с него. В лице намирам голяма физическа прилика.

Хах  Peace и аз това исках да отбележа  Simple Smile

Spice Girls , на куп , всичките  Grinning

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/08/11/article-2186927-1479B5 … C-348_634x414.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/08/11/article-2186927-147E21 … C-374_634x632.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/08/11/article-0-147E21C10000 … C-833_634x591.jpg  David с малката , гледт мама  Grinning

# 219
  • Варна
Туко що Сашо Диков дава пристигането на Лейди Гага в Бг.Много се смях на идиотските коментари  Mr. Green

# 220
Невероятна е. Heart Eyes
 Бекъмката с нейните певчески таланти... Sick Много ми е антипатична тази женица. И не мога да разбера защо непрекъснато ходи втрещена и позира като разтапяща се статуя или брицан робот. Имидж ли е това, не мога да реша...
 Кейт Хъдсън Heart Eyes Много е естествена и има много зареждащо присъствие. Обожавам я и като актриса, и като човек /от това, което виждам/

# 221
  • София

Бекъмката с нейните певчески таланти... Sick Много ми е антипатична тази женица. И не мога да разбера защо непрекъснато ходи втрещена и позира като разтапяща се статуя или брицан робот. Имидж ли е това, не мога да реша...

Joy

Измий я тая уста, де! Hug

# 222
Много съм красноречива относно нейните светски изяви и вниманието, което папараци и обръщат. Извинявам се на феновете и.  bouquet

# 223
  • София

... майката на Стюарт прилича на безработна застаряваща рокерка, живееща в каравана. Имам чувството, че ще забие тупалка на всеки, който я пререди в магазина или я погледне накриво.  Laughing

Той и таткото същия с тази дълга коса.

# 224
  • София
Много съм красноречива относно нейните светски изяви и вниманието, което папараци и обръщат. Извинявам се на феновете и.  bouquet

Аз не съм й кой знае каква фенка, просто наистина ме разсмя коментара ти.

Раян Лохте Laughing

Общи условия

Активация на акаунт