Himalaya Herbals

• 83 070
  • 371
  •   1
Отговори
# 30
Супер, че има толкова много позитивни мнения Flutter
Аз нямам акне, но много често от плодове, разни други храни и козметика ми излизат малки червени точки по лицето. Не са като истински пъпки като през пубертета, но пак много ме дразнят.
Този крем Кларина дали ще може да ги премахва по-бързо? Понякога изчезват за 1-2 дни, но друг път са по-упорити и седят по цяла седмица.

# 31
  • София/Горна Оряховица
Жаки° - може би ще ти повлияе добре на тези пъпки. Но внимавай, защото веднъж го намазах доста стабилно и се позачервих. Но ако не се намаже слой като за световно няма подобен ефект. Просто аз се престарах  Laughing .
Впрочем, при подобни пъпчици и обриви повече ми помагат таблетките Пурим.

Ето го състава на Кларина:

Цитат
Съдържа екстракти от: Aloe barbadensis 200 mg, Prunus Amygdalus 10 mg, Alternanther sessilis 10 mg Rubia cordifolia 5 mg. Pdrs: Borax anhydrous 12.5 mg, Zinc Calx 12.5 mg, Основа: q.s. ad 750 mg

И сайта: цък

# 32
Mного ти благодаря Hug Щом има цинк и алое трябва да е добро кремчето.
А това Пурим и него ще го взема.
Всичките продукти звучат много добре Grinning

# 33
От няколко дни ползвам пяната с нийм и още не мога да преценя съвсем дали ми изсушава кожата или тя просто си е такава.. Ще пиша допълнително. Иначе измива много хубаво и е в пъти по-икономична от тази на Алверде. Набелязала съм още околоочния крем и измиващото гелче.
Следя за отзиви и от останалите продукти Hug

# 34
  • В къЩи.
За сега имам само тази маска , но усещам ,че скоро ще имам доста продукти на марката.  Simple Smile

А дали има подходящо кремче,което да ползвам след епилация на интима? Много ми е проблемна тази зона,почти винаги имам пъпчици,понякога подкожни косъмчета... Cry Направо ме е срам да сложа бански .  Confused

# 35
  • София/Горна Оряховица
А дали има подходящо кремче,което да ползвам след епилация на интима? Много ми е проблемна тази зона,почти винаги имам пъпчици,понякога подкожни косъмчета... Cry Направо ме е срам да сложа бански .  Confused

Аз понеже си харесах този сайт, доста подробно е описано всичко, та ето списък с всички продукти на марката.

# 36
Записвам се и аз да следя темата. Simple Smile
Засега нямам нищо, но съм хвърлила око на околоочния крем и маските.  Grinning

# 37
  • В къЩи.
Boryana   bouquet  Hug

# 38
  • София
Преди време опитах Кларина, не бях очарована, но пък не съм и с толкова проблемна кожа. Сега съм готова и за други техни продукти, особено за маските и някои от кремовете. Жийон в Младост е до нас, ще проверя там, но преди около седмица нямаха кой знае какъв избор от продукти на марката. Ако някой открие друго място в Младост нека пише, моля  Peace

# 39
  • София
Момичета, нужен ми е съвет  Praynig  чудих се между този
Скрит текст:
и този   тъй като на последния пишеше, че е подходящ за ежедневна употреба, а на жълтичкия - че е за блясък и мекота, взех този за блясък  Blush  но на опаковката пише "2в1", никъде не е споменато да има и балсам в него, но това 2в1 много ме тормози - по принцип шампоаните, които са с балсам, не ми действат добре и се чудя дали да не ида да го сменя още днес с другия  newsm78

# 40
Hаресах си един нощен крем на марката и за малко да си го поръчам....но се разрових из нета и видях, че съдържа Phenoxyethanol Confused уж хубави съставки и накрая това.

# 41
  • София/Горна Оряховица
Hаресах си един нощен крем на марката и за малко да си го поръчам....но се разрових из нета и видях, че съдържа Phenoxyethanol Confused уж хубави съставки и накрая това.

Кой крем? Специално за phenoxyethanol съм чела по-скоро благоприятни отзиви, че е по-безопасен и безвреден от парабените. Но ме изненадва присъствието му  Thinking .

reproche - не мисля, че ще ти се отрази крайно неприятно първия шампоан. В крайна сметка отсъстват повечето силикони, които са кондициониращи съставки.

# 42
Tози  
Скрит текст:

ето и една статия за Phenoxyethanol-a http://www.organicapoteke.com/blog/2010/06/natural-skin-care-the … f-phenoxyethanol/
Щом използват такива съставки значи не са натурална козметика
пък освен него и парабени има

# 43
  • София/Горна Оряховица
 ooooh! Очаквам вече да спрат и да ги изписват съставките ... гррр.

Май тази серия е по-изчистена откъм деривати на нефтодобивната промишленост. Ама вече се чудя има ли козметика, изключая чистите, натурални масла, без да е обогатена с разни добавчици.

Който търси аптека да погледне тук .

# 44
  • София
Жийон в Младост е до нас, ще проверя там, но преди около седмица нямаха кой знае какъв избор от продукти на марката.
Днес имаше само 2-3 шампоана, 2 крема за лице (против бръчки и енергизиращ/ревитализиращ), скраб и гел за лице. Попитах за тоник и маски, казаха, че ще заредят. Довечера ще отида то BeFit (пак е в Младост), надявам се там да е по-заредено.

Общи условия

Активация на акаунт