Дори се изака в гърнето, ама е запечена горката, вчера не е акала, а днес 2 барабошки, та не ми беше трудно с това. Засега няма да пера наакани гащи.
Но утре сериозно мисля да я и направя овесени ядки. 
Луси, кажи си го каквото ти е на сърце за учението.

За В. - защо най-накрая не му пуснете един секрет за изследване? От цялото това ходене по лекари... луда работа. Отиваш на частно, взимат в лабораторията секрет от носа и гърлото и ще изследват. Ако има бактерия, гледат и каква е и какво е лечението. Мисля, че цялата процедура на частно е 15-20 лв. Аз се бях зарекла, че ако и от АБ Ели не се оправи ѝ пускам изследвания. Сега уж е добре. Сиропа свърши, ама ние го пиехме и на през 2 часа, пръскам само в носа едно хомеопатично пръскало, давам ѝ Умкалора, хем за кашлица, хем за имуностимулант и вечер Фенистил. Даже мисля утре с пръскалото и Фенистила да приключа.
За Мамуууу - преди ми викаше Мамеее и повече ми харесваше

, много да те слуша и все с късмета да си върви

, това по повод говоренето
. Я кажи сега ти кат слагаш цветовете на войната Фифолин не се ли намества и него да пооцветиш
. Езиците са богатство, колкото повече толкова по добре. Като са малки децата дори не знаят че говорят два езика, в началото Соня използваше думи и изрази, който не можеше да ми преведе от англ, просто знаеше че като каже .............., ще се случи ..............
[/color]
.

Гледам, че мъдреци те мъчат- не се помъдрява лесно-ако имаш нужда от помощ или съвет-свиркай! 

Лятото заради студения климатичен режим, вътре е студено и ходим с дълги крачоли. Или както и преди съм ви казвала- зимата се събличаме, лятото се обличаме. Шантава работа

и вируси.Виждам,че и в темата има много болни дечица.