С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 201
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Аз пък не се открих в никаква категория...щот съм уникумна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз така. Grinning Laughing

# 406
  • До морето :)
И аз съм комбинация от Идеалната майка (разбира се), Ненаигралата се в детството си майка и Небрежната майка.  Mr. Green А сега кажете как може хем да съм идеална, хем небрежна.  Joy
"...Винаги е облечена удобно... Отвлича вниманието, предлага размяна и не допуска децата ù да замерят другите с пясък...",
"На пръв поглед тя изглежда идеалната майка. Но по-внимателно наблюдение показва, че се рови в пясъка, играе на гоненица... Бъдете уверени, че домът ù е пълен догоре с играчки, които тя е купила, в крайна сметка, за самата себе си." и
" Съвсем хладнокръвно приема факта, че хлапето се търкаля по пясъка, гази в локвите или пада в калта – можете да сте убедени, че предвидливо е облечено с непромокаеми дрехи и гумени ботуши. Когато то се изцапа, тя философски отбелязва, че пералнята ще изпере всичко."

Такааа, ние пак сме сополиви.  ooooh! Аман. Сега даже не спя, защото чакам да се изпоти хубаво и да я преоблека. Баси и болестите.  Crossing Arms
Иначе се надявах да имам почивка между кучешките и кътниците, ама тц. Още не е пробил последния кучешки, а вече рови навътре в устата за кътниците. Но тази вечер ще се спи. Дадох Нурофен преди сън.  Crazy
Днес бяхме за риба, ама голям зор с това шавливото. Рев, та се къса, да ходи в язовира, да се къпе. Едвам го удържах.  ooooh!
Друго, друго... научихме вече и думата НЕ. Проблема идва в това, че толкова безразборно използва Да и Не, че почти никога не улучва правилния отговор. "Искаш ли вода?" "Нееееееееее" и се взима шишето и пие вода.  ooooh!

# 407
Нанди, направо ме потресе, че има майки, които изкарват дечицата си от болницата и ги оставят да играят с други дечица...  Confused За мен е недопустимо!
Много са сладки сестричките!!!!  Flutter Heart Eyes Hug
Джиджонка, много се радвам, че имаш време и сили за Дани! Сигурно съм, че ще ви става още по-забавно заедно!  Hug
Полита, радвам се, че сте по-добре!  Hug
Златка, дано се оправят проблемите при вас!  Praynig Hug

И изобщо по темата - моето мнение е, че не би трябвало едно детенце като е болно да заразява и другите. Когато Мариса е болна, никога не я водя в градинките, където играят други деца! (Може да питате Луси, ако не ми вярвате Wink )
Джуфче, дано ви минат "екстрите" от яслата!  Praynig Кога започваш работа?!
Даная, скорошно оздравяване!  Hug
Ооооо, Тони, не знаех, че са така нещата при вас!!!  Cry Много се надявам бързо да се оправи всичко и да сте добре! Praynig  А как само ми даваше кураж във ФБ, когато и ти самата не си била спокойна!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Много стиснати палчета от нас - дано ТМ се възстанови много скоро!!!  Hug
Мушенце, със сигурност има ефект от нещата за подсилване. Би ли споделила с нас какви са?!  Rolling Eyes Hug
Деси_шиша, голямо гуш за вас!  Hug
А какви са тези дрогерии Lilly?!
Бубе, какво се е случило, че така те е натъжило?! Дано не е нещо сериозно!!!  Praynig Hug
Зази, много се радвам за прекрасните новини!!! Герой е малката Ния!!! Много ви гушкам!!!  Hug Hug Hug
Жени, все се каня да ти пиша на лични - искам да те питам, как си с костите?! Има ли подобрение?! Много се надявам да е така!  Hug Hug Hug
Хоупи, много е забавна статийката! Само дето не се познах в нито едно описание напълно. Не знам дали това е добре или зле, но тъй като съм позитивен човек по природа, ще го приема като добра поличба  Laughing Явно съм някакво странно съчетание между всички, така като четох! Е, все пак съм зодия Близнаци  Crazy Но "отчетните майки" майки много ме разсмяха  hahaha
Душката наистина не се обажда, да я изкажа аз! Само виси на тези бани и не идва в града!!!! Crossing Arms Ама честно да ви кажа, ако имаше близко място, където да ми гледат детето (или децата в нейния случай) и аз бих го навестявала по-често Wink  Embarassed Rolling Eyes
Оооо, Нелката ме подсети - Мариската от известно време научи думичката "Не"! Сега всичко е "не"! Ляга на възглавницата и казва "На-ни", аз я питам "Искаш ли да спинкаш?!", а тя "Не!". След малко пак е залегнала на възглавницата и заспива права... Днес й дадох банан, тя го държи и хапва. Питам я "Амкаш ли бананче?!" И тя "Не!" Ама след малко си хапва тайно. Виждам, че много добре знае какво е "не", но придава някаква инати  Rolling Eyes

Относно яслите ще ви кажа една реплика на ММ: "Като знам, че и майка ми работи в ясла, направо ме е страх да си дам детето!". Майтапа на страна, но като отида там по някаква причина и за главата се хващам!!!...

За кучешките зъбчета - днес със радост установих, че най-после си имаме 3 пробили!  newsm44 Днес казах на Луси, колко се радвам, че 4те кътника пробиха лятото, когато нямах изпити!!! Защото от тогава е голяма драма при нас - вечно мрънкане, пищене и недоволстване. Е, не само от тогава, но от лятото не е спирало! А нали се сещате, че за да чета трябва да съм отпочинала... ама познайте дали ми се случва такава екстра  Joy

Да ви кажа и аз съм на тема "Подсилване на имунитета". Особено на Мариса, но и на тати и мама също. На ММ са му казали, че ако се разболее, задължително трябва да си взима болничен. Ох, сега се сещам, че аз май не съм ви казала какво стана с нашата идилия покрай работата на ММ.  newsm78 Та, намери си работа в един завод за пластмаса и по-точно - за торбички, чували и брезенти. Е, изобщо не е мечтаната работа, не е по професията му и както усещам - не е и на сърцето му, но парите са по-добри, отколкото на предишната му работа и освен това е на смени! А това за мен е Рай!!! Сега си е вкъщи много повече време. Особено прекрасно е, че си е вкъщи в делничен ден и аз спокойно му оставям Мариската и излизам да свърша нещо! Не ми се беше случвало такова нещо - или трябваше да я влача навсякъде с мен, или трябваше да отлагам ангажименти, защото времето е лошо и не мога да изляза с бебето... Сега е супеееер  newsm44 newsm68 Освен това много често, когато имам изпит той си е вкъщи и не се налага да се моля на свекърва ми да я гледа!  Flutter За очните също няма да й се моля да си взима отпуска - ще ходя когато ММ си е вкъщи, а когато не е - ще се разбирам с преподавателите - поне в повечето случай са разбрани хората! И така - всяко зло за добро!  Rolling Eyes
По този повод - за помощта от таткото, сега я има наистина!!! Знаете, че преди се справях предимно сама - като се върнеше от старата работа беше като пребит (буквално) и на мен сърце не ми даваше да го закачам. Докато сега е друго, работата му е по-спокойна, не толкова ангажираща, работи в спокойна атмосфера (не спира да се възхищава колко е спокойно на работа, как всеки си знае задълженията и си ги върши и как шефовете се отнасят човешки с тях - до сега не е виждал такова отношение). Сега като си е вкъщи и не спи, сменя памперси, храни я, мие дупе, гледа я, а аз се отделям за да чета на спокойствие! Сега спя малко повече вечер. Е, за всичко помогна и ултиматума, който му поставих преди време, че ако не започне да ми помага повече, се местя при майка ми и баща ми, които с нетърпение чакат да отидем там, да гледат Мариса, а и там нямам ангажимент с домакинството  Rolling Eyes Embarassed
Абе с 3 думи: по-добре сме!  Flutter

# 408
  • Стара Загора
Добро утро bowuu
Мариеткеее кога ще се видим с теб....незнам направо Crazy но се радвам, че Мариската е по-добре и стискам палци да е все така добре Hug
За сополите - има сребърна вода /антибактериална и т. и т.н ако искате можете да капете от нея в нослетата на децата...помага доста!
Мда...и друго щях да пиша...ама забравих отново Tired в онази класация не видях - заспала майка....е те аз съм И от тях Mr. Green
Който иска да види Боример...във фейса Mr. Green
Връщам се да дописвам защото сега се сетих какво Twisted Evil
Душката наистина не се обажда, да я изкажа аз! Само виси на тези бани и не идва в града!!!! Crossing Arms Ама честно да ви кажа, ако имаше близко място, където да ми гледат детето (или децата в нейния случай) и аз бих го навестявала по-често Wink  Embarassed Rolling Eyes

Мале как можа да го напишеш това Laughing Ако има начин няма да ходя там...но ходя обикновенно защото баща ми го няма а майка ми остава с баба ми /която е с два инсулта/ а майка ми няма книжка и кола Tired Не се оплаквам ....защото за разлика когато Слави беше малък..майка ми сега по се навива да гледа Боример /той е по-кротък де/ и успяваме със сержа да излезнем няколко пъти вечер...разбирай 19ч. - 22-22,30ч се прибираме защото тя не заспива а ни чака. Но съм доволна и на това защото със Слави го нямах дори И това Laughing Но цялото търчене иначе...ами мерси съм...писва ми. Багажи насам...багажи натам. АЗ за 2 дена или за 20 дена багажа ми с децата е един и същи. Чисти на баните като идем...разпъвай багажи. Прибирай багажи след няколко дена...чисти в апартамента...ей на луда ставам #Crazy Тази седмица бях защото баща ми беше в Гърция и бяха сами бабите. Мариеткеее Heart Eyes Не съм се обидила...просто се изкарах майка Тереза а не някоя разсипница Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 08:41 от Хера

# 409
Филип наяде сапуна!  ooooh! До като го видя се качил на едно малко столче в банята и ял сапун!!!! Дали може да се отрови??? Какво да правя??? Док не си вдига тел!  Confused

# 410
Голямо количество ли е изял?

Едно детенце на наши познати доста си беше похапнало,нищо не бяха правили,добре е детето.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 22:49 от Desi_shisha

# 411
Доктора каза, че не е опасно Praynig. Сега чакам да започне да прави балончета ! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 412
И аз това си помислих като прочетох във ФБ, но реших, че няма да ти е до шеги.  Joy Сигурна съм, че всичко ще е наред и след 1-2 години ще разказваш: "Абе, спокойно, той и Филип навремето яде сапун и нищо му няма!"

Което пък ми напомня: Наваро, нали преди време В. имаше рахит, т.е. някакъв начален стадий май. Какво стана, мина и замина всичко, нали?  Grinning

# 413

Бубе, какво се е случило, че така те е натъжило?! Дано не е нещо сериозно!!!  Praynig Hug

Мариети, благодаря, че ме отразяваш и мен в постинга си  Hug

Емоционално- лични терзания...

Пак казвам извънсемейни, ще ми мине  Wink
Всичко е наред докато сме здрави ние и хората, които обичаме. Всичко друго е преходно  Hug

Мерси още веднъж, че питаш   bouquet

# 414
Норе, уби ме с този пост. Laughing Mr. Green Сори, ама се смях много. Нико също миналата седмица една вечер беше взел за опитва от сапуна, докато го бях качила на мивката, че да му мия зъбите, но бързо се отказа - явно вкуса не му хареса. Mr. Green Повече не е опитвал. Как е Филипундела днес? Имаше ли балончета от устата? Simple Smile

Мариетка, страшно се радвам на хубавите неща, които пишеш за вас. Hug Дано все така да сте и мъж ти се чувства по-добре и ти да си по-спокойна, че има кой да ти помага и да се справяте отлично с всичко. Hug

Положителни мисли за всички, които имат нужда! Hug

Аз май ще мра скоро. Mr. Green Така ми е запушен сонът и имам зловеща хрема, че не мога да дишам. Капя едни капки уж...ама за кратко ми помагат. Sad Кашлям като дърта циганка-пушачка... Cry А и бебето така. Не може да спи от запушен нос и се сърди като му капя физиологичен разтвор. Рая още се държи - дано поне тя да оцелее от вирусо-настинката. Praynig Мъж ми втори ден е на работа с гипса и е болен и той... май поне с абсцеса нещата се понаредиха - след сцепването на венеца отока на бузата му спадна. Сега чака да заздравее, че да ходи на ендодонт да видят от къде, аджеба, е този проблем....оказа се, че в един ден трябва да му свалят гипса и да отиде при зъбаря... ooooh! та как ще го изменаджира - изобщо не ми е ясно... ooooh! И как ще се вози сам с колата - също. ooooh!

# 415
Добре е, малкото Сапунче, Тони  Simple Smile Даже и разстройство не получи. Sunglasses По-интересното беше, че той цяла схема  измислил за да се добере до заветния сапун, включваща завличането на детското му столче в тъмната баня, набирането по мивката, като всичко това се извършва в пълно мълчание и накрая - гризането на сапуна!  ooooh! Twisted Evil Mr. Green
Стискам палци и при вас бързо да минават сополите и хремите  Hug

# 416
Хоупи, нали знаеш. Умълчат ли се децата, не е на добре работата. Значи правят беля. Елена днес пак се умълча - гледам я, пак докопала Судокрема, отворила го и си маже ръцете (поне вече не го яде).

Тони, бързо оздравяване и дано Рая не се зарази.  Hug

Мариетка, радвам се, че при вас нещата са се наредили. Целувки на Мариска.

Нанди, май ти беше питала за бабите ни. Дойдоха си, ама мечтаната почивка още я чакам. Мисля другата седмица да командировам Ели при свеки за един ден, пък после да взема майка тука за 1 седмица, че да си почина.

# 417
  • при палмите и алигаторите,FL
Привет дами Hug

Снощи съм изпуснала сапуненият екшън на Фифо, равам се че всичко е свършило добре и няма последствие. У нас не мож се случи такова нещо, най много да пробва да пие от сапуна Sick, щот навсякъде сме с течен.

Мариети, хареса ми как си завършила поста и, важното е че излизате от кризата и нещата лека по лека се нареждат. Нали щяхте да водите Марисинка на гастроентеролог, или бъркам newsm78

Тони,  това с абцеса съм го пропуснала, май приказката че едно зло не одва само е приложима във вашия случай. Да се оправяте всички бързо, и да опазите Рая, че ще ѝ липсват прителите от градинката, ако се разболее и се наложи да си седи у дома Hug

Лече, аз те питах за бабите, да. Пчивка с деца, няма такова нещо Wink, пък и бабите като не са свикнали е още по трудно. Успех следващата седмица, на мен ми беше добре с мама у дома, поне си вършех дом. задължения без мрънкащ Мончо около мен.

Гери, благодаря за рзяснението за ника, хареса ми  Peace

Аз съм се заровила из готварския и се подготвям за Хелуин и Коледа с тонове рецепти и идейки.
Днес питах в училището на Соник, не разрешават да носим нищо дом. приготвено, никакви, сладки било то и пакетирани, за рд също не може торти, не може мъфини, не може къпкейкове- не било здравословно #Crazy, обаче е здравословно да им дават за обяд хамбургери, хот дози, чипсове и други незнайно за мен боклуци #Cussing out.

Пак да се оплача, тоя път от Соник, голяма блейка е милата. Вчера отивам да я взема, само раницата ѝ намерих, чантат с обяда захвърлила в една стая, якето го намерихме в друга, едни дечица като я видяха че си тръгва ѝ донесоха несесера с моливите и пастелите, добре че главата ѝ е здраво закрепена Crazy

# 418
Нандии, не искам да те плаша, но аз до ден днешен съм като Соник разсеяна и отвеяна  Crazy

Момичета имам един важен въпрос, знам, че има и отделна тема за Майчинството счетоводно, но все пак моля за вашия съвет - аз и ММ работим, аз съм си прекъснала майчинството. Може ли някоя от бабите да получава майчинство, защото гледат детето? А детски надбавки имаме ли право да взимаме, при положение, че сме над минимума от доход (мисля, че беше 1000 лева общо) ?  newsm78

# 419
  • София
Ехо-минавам на отчет! bowuu
Жива съм, и децата са живи, но скоро ще ме довършат! #Crazy #2gunfire
Няма да конкретизирам какво се случва у нас, само ще кажа, че съм крайно, крайно изнервена от всичко и от всички!
Колкото до типовете майки: и аз не се идентифицирам напълно с никоя-май съм от неописаният тип:"лоша майка"! Peace Имам по малко от тази с телефона, от отчетната и от небрежната! Hug
Хоупи:Умрях от смях с вас-нали знаеш лафа:" да отидеш с дете на баня да ти изяде сапуна", та вие буквално сте го изпълнили това! hahaha Joy
За майчинството-не знам, но за детските-със сигурност нямате право на такива! Peace
Гале:Много ми домъчня за Мариелка в яслата-надявам се да има промяна за добро!  Rolling Eyes
Гери:Чудесен ник! Hug Аз не смея да сменя моя, че и без това не се появявам често, та съвсем ще ме помислите за нова! Mr. Green
Тони:Бързо оздравяване от мен! Hug
Днес за толкова имам сили-целувки и на всички останали! Hug

Общи условия

Активация на акаунт