И аз така.
Аман. Сега даже не спя, защото чакам да се изпоти хубаво и да я преоблека. Баси и болестите.

)
Кога започваш работа?!
Много се надявам бързо да се оправи всичко и да сте добре!
А как само ми даваше кураж във ФБ, когато и ти самата не си била спокойна!!!
Много стиснати палчета от нас - дано ТМ се възстанови много скоро!!! 

Но "отчетните майки" майки много ме разсмяха 
Ама честно да ви кажа, ако имаше близко място, където да ми гледат детето (или децата в нейния случай) и аз бих го навестявала по-често
Днес казах на Луси, колко се радвам, че 4те кътника пробиха лятото, когато нямах изпити!!! Защото от тогава е голяма драма при нас - вечно мрънкане, пищене и недоволстване. Е, не само от тогава, но от лятото не е спирало! А нали се сещате, че за да чета трябва да съм отпочинала... ама познайте дали ми се случва такава екстра 
Та, намери си работа в един завод за пластмаса и по-точно - за торбички, чували и брезенти. Е, изобщо не е мечтаната работа, не е по професията му и както усещам - не е и на сърцето му, но парите са по-добри, отколкото на предишната му работа и освен това е на смени! А това за мен е Рай!!! Сега си е вкъщи много повече време. Особено прекрасно е, че си е вкъщи в делничен ден и аз спокойно му оставям Мариската и излизам да свърша нещо! Не ми се беше случвало такова нещо - или трябваше да я влача навсякъде с мен, или трябваше да отлагам ангажименти, защото времето е лошо и не мога да изляза с бебето... Сега е супеееер
Освен това много често, когато имам изпит той си е вкъщи и не се налага да се моля на свекърва ми да я гледа!
За очните също няма да й се моля да си взима отпуска - ще ходя когато ММ си е вкъщи, а когато не е - ще се разбирам с преподавателите - поне в повечето случай са разбрани хората! И така - всяко зло за добро!

но се радвам, че Мариската е по-добре и стискам палци да е все така добре 
в онази класация не видях - заспала майка....е те аз съм И от тях
Ама честно да ви кажа, ако имаше близко място, където да ми гледат детето (или децата в нейния случай) и аз бих го навестявала по-често
Не се оплаквам ....защото за разлика когато Слави беше малък..майка ми сега по се навива да гледа Боример /той е по-кротък де/ и успяваме със сержа да излезнем няколко пъти вечер...разбирай 19ч. - 22-22,30ч се прибираме защото тя не заспива а ни чака. Но съм доволна и на това защото със Слави го нямах дори И това
Тази седмица бях защото баща ми беше в Гърция и бяха сами бабите. Мариеткеее
Не съм се обидила...просто се изкарах майка Тереза а не някоя разсипница
Сигурна съм, че всичко ще е наред и след 1-2 години ще разказваш: "Абе, спокойно, той и Филип навремето яде сапун и нищо му няма!"

Дано все така да сте и мъж ти се чувства по-добре и ти да си по-спокойна, че има кой да ти помага и да се справяте отлично с всичко. 

Кашлям като дърта циганка-пушачка...
А и бебето така. Не може да спи от запушен нос и се сърди като му капя физиологичен разтвор. Рая още се държи - дано поне тя да оцелее от вирусо-настинката.
Мъж ми втори ден е на работа с гипса и е болен и той... май поне с абсцеса нещата се понаредиха - след сцепването на венеца отока на бузата му спадна. Сега чака да заздравее, че да ходи на ендодонт да видят от къде, аджеба, е този проблем....оказа се, че в един ден трябва да му свалят гипса и да отиде при зъбаря...
та как ще го изменаджира - изобщо не ми е ясно...
И как ще се вози сам с колата - също.
Даже и разстройство не получи.
По-интересното беше, че той цяла схема измислил за да се добере до заветния сапун, включваща завличането на детското му столче в тъмната баня, набирането по мивката, като всичко това се извършва в пълно мълчание и накрая - гризането на сапуна!

, щот навсякъде сме с течен.

, пък и бабите като не са свикнали е още по трудно. Успех следващата седмица, на мен ми беше добре с мама у дома, поне си вършех дом. задължения без мрънкащ Мончо около мен.
, обаче е здравословно да им дават за обяд хамбургери, хот дози, чипсове и други незнайно за мен боклуци
.

Имам по малко от тази с телефона, от отчетната и от небрежната! 

Аз не смея да сменя моя, че и без това не се появявам често, та съвсем ще ме помислите за нова! 
Препоръчани теми