Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 336
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
И тая тема е пътник...  Laughing ще я изпраскаме като нищо за 3-4 дена  Joy то когато го псунат по тв, докато стигнат до 29 епизод аз вече ще съм първа смяна  Grinning те както все си намират оправдания да не дават сериали по най-тъпите празници....  Grinning

# 31
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Поли, щом ще идваш насам, пиши да се видим  Hug

О мила балгодаря ти за предложението много мило ми стана наистина! Ти си първата от много народ които ми предлага... благодаря ти наистина. Като ми остане свободно време ще пиша, че не съм се прибирала половин година вече и ме чаката доста задачки. Време ми е да се прибера стига с тоя студ тука по тия земи  Crossing Arms искам малко по на топло  Mr. Green
  Peace

А някой да ми каже аз ли съм толкова остаряла ,че не знам училище не се ли почваше на 15 септември>

# 32
  • в подножието на планината
Едно разкошно клипче на Ети с моменти от 43 епизод! Heart Eyes

# 33
Клоди, а в коя тема като номер да гледам за 12 оригинален епизод - това е последно питане, за да не ставам нахална?  Embarassed
15 Peace Hug

# 34
Поли  Hug
Клоди  Hug

# 35
Аз си ги изгледах на турски всички епизоди, така че пак ще съм в крак за 3 сезон. Имам доста неяснотии, но нямам нерви да се ровя по темите

# 36
Серията е излязла на 1април Peace

# 37
Виле, благодаря за темата.   bouquet
И аз мисля като Зори, че щом, ще го дават официално по БТВ няма да трият излъчените епизоди от бокса и, ще имате възможност да го гледате макар и не в момента на излъчване на серийте.
Това е направо супер, пред суматохата, която се създава и играта на криеница с БТВ както е досега. Sick
Защо ли им беше въобще да го пускат  по Войо вместо по БТВ, но както и да е, явно са се усетили, че така няма да стане и сериала няма да има гледаемост?! Rolling Eyes

# 38
Едно разкошно клипче на Ети с моменти от 43 епизод! Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И моя приятел за днес Халилудко в действие Joy

# 39
Аз си ги изгледах на турски всички епизоди, така че пак ще съм в крак за 3 сезон. Имам доста неяснотии, но нямам нерви да се ровя по темите
Щом нямаш време да се ровиш по темите, питай и, ще ти се отговори.

# 40
Щом нямаш време да се ровиш по темите, питай и, ще ти се отговори.
Аз си питам, не съм от срамежливите Sunglasses Клоди се отзовава веднага

# 41
# 42
# 43
Наде Hug

Теди Simple Smileпочти нали съм спец в турския JoyИ аз на някои места съм навързвала нещата по моему Peace

# 44

Общи условия

Активация на акаунт