Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 547
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • в подножието на планината
Силве, Hug

Скрит текст:
Ами какво си говорят- Джан се хвали, че е станал капитан на отбора по водна топка и майка му вдига тост за това, но Емир не ги слуша и Джан му прави забележка, че е много разсеян...Емир му казва, че е пропуснал и да разкаже пак , Джан отговаря ,че винаги го пропуска и че вече щял да тренира ватерпол, а ще остави футбола, че публиката била от красиви момичета и майка му си спомня ,че Емир е играл водна топка преди и Джан го пита публиката ли е по - хубава или кака Фериха и тогава Емир се обръща и Джан му казва, че само за нея мисли и майката предлага да поканят Фериха на вечеря някой ден ,за да се запознае по отблизо с момичето, което тормози сина и/нещо такова, надявам се да си ме разбрала/ Hug

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 10:45 от ild7210

# 181
Силве, Hug

Скрит текст:
Ами какво си говорят- Джан се хвали, че е станал капитан на отбора по водна топка и майка му вдига тост за това, но Емир не ги слуша и Джан му прави забележка, че е много разсеян...Емир му казва, че е пропуснал и да разкаже пак , Джан му казва ,че винаги го пропуска и че вече щял да тренира ватерпол, а ще остави футбола, че публиката била от красиви момичета и майка му казва ,че Емир е играл водна топка преди и Джан го пита публиката ли е по - хубава или кака Фериха и тогава Емир се обръща и Джан му казва, че само за нея мисли и майката предлага да поканят Фериха на вечеря някой ден ,за да се запознае по отблиза с момичето, което тормози сина и/нещо такова, надявам се да си ме разбрала/ Hug

Hug Hug newsm10
Леле ако бях на Фериха на мястото докато давах кафето на тоя Халилчо щях да се изповращам от горе му, както се усмихваше така мазно Sick Sick #2gunfire

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 09:37 от silviq_89

# 182
Добро утро Simple Smile
Силве  bouquet

# 183
Добро утро! Hug
Романтичка, Силве,    bouquet

Не го дадох аз линка Peace julk е виновна Heart Eyes
Това съм го пропуснала бях на вън и като се прибрах като видях колко нещо сте изписали #Crazy
Значи благодарности и на julk  Hug
Hug Hug Hug

# 184
  • в подножието на планината

Меги, Hug Hug Hug

# 185
Гледах 12 епизод - http://www.youtube.com/watch?v=AnjSOUDLdcI
Ще попитам за някои неща,ако не е проблем някой да ми отговори.

00:46 - Халдун и Санем за какво говорят
01:09 - Какво точно чуха Джансу и Санем?
01:25 - За какво се скара Ханде с Фериха?
01:32 - Какво си говорят Лара и Джансу?
01:38 - Защо се карат с Гюндже?
01:49 - Какво каза Зехра?

Много благодаря предварително!

# 186
  bouquet Добро да Е   Simple Smile

# 187

01:38
Скрит текст:
Ханде и Гюндже.

Ханде:Гюндже!
Гюндже:Да!
Ханде:Какъв е последния номер на Фериха?
Гюндже:Какво говориш ти?
Ханде:Виж,питам те за първи и последен път.Каза ли мен и Емир на Фериха?
Гюндже:Какво те интересува?Ако съм разказала и какво,ще се засрамиш ли?
Ханде:Виж ти,кой ми говори за засрамване.
Гюндже:В състояние за жалене си Ханде.
Ханде:Говориш много уверено като за момиче,което забременява от моче,което не те поглежда.
Корай:Ханде,ела на себе си.
Ханде:И бащата дойде.
Корай:Ханде.
Ханде:Престани напразно да наизустяваш името ми.Аз съм лошата,а вие сте перфектни.Искате да повярвате на това,нали?И двамата не подмамихте ли приятелите си?Аз нищо не направих сама.Ти,с работата в стаята.Не остави ли на половин път Фериха?А ти господин Корай,не запази ли онзи диск,заради мен?Кажете.Не можете да кажете,нали?Жалко за вас.
Корай:Несправедлива ли е?Аз не пазих ли онзи диск,заради нея?И ти после заради нея не дойде ли при мен,за да го откраднеш?Не ме ли използва,не стана ли играчката на Ханде?Сега какво да ти кажа Гюндже?Какво да кажа?Кажи какво да кажа,за да се чувстваш добре?
Гюндже:Аз през живота си не бях толкова унижена Корай.Но знаеш ли,че изобщо не ме интересува Ханде?Ти използва мен.Аз само исках да бъда с теб,може би се опитах да бъда с теб,с надежда,че можем да излезем от онова отвратително легло.Аз дори не знам в онзи диск какво има,разбираш ли?
Корай:Минутка!Хайде бе момче.Ало!Приятел,ще ти кажа нещо.Аз бях изтрил от компютъра един документ,сега потрябва и става ли да го спасим?Добре тогава,да погледнем.Аз сега съм по пътя,отивам вкъщи и ти ила в мен,добре ли?Хайде,там ще се видим.Bye-bye!
Гюндже:Какво става?
Корай:Гюндже,може би дойде времето,за да разберем какво е имало в онзи диск.Разбира се ако успеем.
01:25
Скрит текст:
Гюндже и Фериха.

Фериха:Добро утро!
Гюндже:Добро утро!Къде си ти?Колко пъти ти звънях.Човек ще пусне един смс,нали?
Фериха:Бях болна!
Гюндже:Какво ти има?
Фериха:Нищо,изморена съм.Малко съм изморена.
Ханде:Добро утро!Какво правиш Фериха?Лисваше!
Фериха:Ти си последният човек,който ще ми липсва Ханде.
Ханде:Права си.Дължа ти извинение.Тоест,темата за Корай.Бяхме много несправедливи към теб.Знам,че нищо няма да е както преди,но се извинявам за това,което казах.
Фериха:Преди как бяхме Ханде?
Приятелката на Ханде:Ханде!Къде си?И аз от сутринта търся теб.
Ханде:Добре,идвам.
Гюндже:Стреснах се,че пак ще и се хванеш.
Фериха:Не ме интересуват.
Гюндже:Направи най-правилното Фериха.Тоест,като се раздели с Емир.
ДРУГОТО И АЗ НЕ ГО ЗНАМ Sad

# 188
Илда здравей миличка Hug

# 189

Скрит текст:
Ханде и Гюндже.

Ханде:Говориш много уверено като за момиче,което забременява от моче,което не те поглежда.
Ханде:Престани напразно да наизустяваш името ми.Аз съм лошата,а вие сте перфектни.Искате да повярвате на това,нали?И двамата не подмамихте ли приятелите си?Аз нищо не направих сама.Ти,с работата в стаята.Не остави ли на половин път Фериха?А ти господин Корай,не запази ли онзи диск,заради мен?Кажете.Не можете да кажете,нали?Жалко за вас.
Корай:Несправедлива ли е?Аз не пазих ли онзи диск,заради нея?И ти после заради нея не дойде ли при мен,за да го откраднеш?Не ме ли използва,не стана ли играчката на Ханде?Сега какво да ти кажа Гюндже?Какво да кажа?Кажи какво да кажа,за да се чувстваш добре?
Гюндже:Аз през живота си не бях толкова унижена Корай.Но знаеш ли,че изобщо не ме интересува Ханде?Ти използва мен.Аз само исках да бъда с теб,може би се опитах да бъда с теб,с надежда,че можем да излезем от онова отвратително легло.Аз дори не знам в онзи диск какво има,разбираш ли?
Корай:Минутка!Хайде бе момче.Ало!Приятел,ще ти кажа нещо.Аз бях изтрил от компютъра един документ,сега потрябва и става ли да го спасим?Добре тогава,да погледнем.Аз сега съм по пътя,отивам вкъщи и ти ила в мен,добре ли?Хайде,там ще се видим.Bye-bye!
Корай:Гюндже,може би дойде времето,за да разберем какво е имало в онзи диск.Разбира се ако успеем.
Скрит текст:
Гюндже и Фериха.

Ханде:Права си.Дължа ти извинение.Тоест,темата за Корай.Бяхме много несправедливи към теб.Знам,че нищо няма да е както преди,но се извинявам за това,което казах.

Благодаря за превода!  Hug  Peace

# 190

Скрит текст:
Ханде и Гюндже.

Скрит текст:
Гюндже и Фериха.

Благодаря за превода!  Hug  Peace
Не съм го превеждала аз а момичетата от АФК поразровете се малко в тема 15  страници от 33 нагоре и ще видите повечето преводи  Wink

# 191
30еп.

Халилудко дойде да иска Фериха и му я дадоха. #Cussing outДансу и Санем разбраха,че са искали Фериха и Пигито вика какво ги интересува #2gunfireВечерта като си лягат Зехра се опитва да убеди Ръза да се откаже,но той вика че думата му на две не става докато завършела училище щели да бъдат само сгодени #2gunfireСледва песента   http://www.youtube.com/watch?v=xCnHnp_A1Ac   пиян емир в хилс тръгва си със севгили,отиват във тях,тя се оглежда в огледалото и Емир си спомня за дрогираната Фериха и гони момичето.След една седмица Фериха тръгва на лекции и баща и казва,че Халил ще я кара и ше я взима от училище.После Зехра вика на Рьза ,че не било хубаво Халил да я кара щели да говорят хората ,а то добре след 1 седмица ще направим годеж да не говорят #2gunfireказа и да избира или на село или годеж за Фериха #Cussing outДжансу се опитва да се свърже с Корай по интернет да му каже че гаджето му се згодява JoyФериха в уневирситета си говорят с Гюлдже идва Ханде:
Х :Фериха много ми липсваше Joy
Ф:Ти си последния човек който ми е липсвал Laughing
Х:Дължа ти извинения за случката с Корай бяхме не справедливи с теб.Знам че няма да сме както преди,но искам да ти се извиня от мое име
Ф:И как бяхме преди Ханде Joy
Идва приятелката на ханде и си тръгват.
Фериха казва че не я интересува никой от тях.Гюндже и казва,че била постъпила правилно,че се разделила с Емир.
Джансу разбра че са сменени пердетата в хола и издивя срещу Санем.
Санем се обади на мъжа и че има проблем пиги,а той и вика че тя има проблем с нея.
В уневирситета Емир си говори с Корай че не го интересува училището и среща Фериха на автомата за кола.Стои зад нея известно време и си тръгва.На вън Ханде го спира вика му че има още лекци за деня и че изпитите са след седмица,а той и казва да го остави намира.
Ханде отива при Гюндже и я пита дали еказала на Фериха за нея и Емир почна да я обижда,дойде  Корай и вика на Ханде да си мери приказките.Ханде им вика че тя била лошата,но всъщност са те защото и двамата предали приятелите си Peace
Корай казва на Гюндже че откраднала диска от него че го използвала че била комбина с Ханде
Гюндже му казва че искала да бъде просто с него и че незнае дори какво има на диска.Корай се обажда на един хакер да възтанови диска и казва на Гюндже че сега ще разбере какво има на диска.Отиват във Корай хакера възтановява диска и Корай го дава на Гюндже и и казва да се разправя тя с Ханде той нямало да се меси повече.
Пак пиян Емир в хилс и още едно от севгилитата/ама все грозни  ooooh! #Crazy/вика му да я за веде у тях,а той добре изчакай идвам след малко.Отива в тоалетната поглежда се в огледалото и се пита:Какво правиш Емир.
И край.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 10:29 от клоди

# 192
30еп.

Халилудко дойде да иска Фериха и му я дадоха. #Cussing outДансу и Санем разбраха,че са искали Фериха и Пигито вика какво ги интересува #2gunfireВечерта като си лягат Зехра се опитва да убеди Ръза да се откаже,но той вика че думата му на две не става докато завършела училище щели да бъдат само сгодени #2gunfireСледва песента  http://www.youtube.com/watch?v=xCnHnp_A1Ac  пиян емир в хилс тръгва си със севгили,отиват във тях,тя се оглежда в огледалото и Емир си спомня за дрогираната Фериха и гони момичето.След една седмица Фериха тръгва на лекции и баща и казва,че Халил ще я кара и ше я взима от училище.После Зехра вика на Рьза ,че не било хубаво Халил да я кара щели да говорят хората ,а то добре след 1 седмица ще направим годеж да не говорят #2gunfireказа и да избира или на село или годеж за Фериха #Cussing outДжансу се опитва да се свърже с Корай по интернет да му каже че гаджето му се згодява JoyФериха в уневирситета си говорят с Гюлдже идва Ханде:
Х:Дължа ти извинения за случката с Корай бяхме не справедливи с теб.Знам че няма да сме както преди,но искам да ти се извиня от мое име
Фериха казва че не я интересува никой от тях.Гюндже и казва,че била постъпила правилно,че се разделила с Емир.
Санем се обади на мъжа и че има проблем пиги,а той и вика че тя има проблем с нея.
В уневирситета Емир си говори с Корай че не го интересува училището и среща Фериха на автомата за кола.Стои зад нея известно време и си тръгва.На вън Ханде го спира вика му че има още лекци за деня и че изпитите са след седмица,а той и казва да го остави намира.
Ханде отива при Гюндже и я пита дали еказала на Фериха за нея и Емир почна да я обижда,дойде  Корай и вика на Ханде да си мери приказките.Ханде им вика че тя била лошата,но всъщност са те защото и двамата предали приятелите си Peace
Корай казва на Гюндже че откраднала диска от него че го използвала че била комбина с Ханде
Гюндже му казва че искала да бъде просто с него и че незнае дори какво има на диска.Корай се обажда на един хакер да възтанови диска и казва на Гюндже че сега ще разбере какво има на диска.Отиват във Корай хакера възтановява диска и Корай го дава на Гюндже и и казва да се разправя тя с Ханде той нямало да се меси повече.
Пак пиян Емир в хилс и още едно от севгилитата/ама все грозни  ooooh! #Crazy/вика му да я за веде у тях,а той добре изчакай идвам след малко.Отива в тоалетната поглежда се в огледалото и се пита:Какво правиш Емир.
И край.

Hug Hug Hug  bouquetдаже това е малко  bouquet newsm51

# 193
Добро утро на всички   bouquet. Изтървала съм - много нещо сте изписали. Камерите от Истанбул са супер.Почвам да си търся преводите за епизодите и аз  Grinning. Гледам, че и тук сте започнали преводи да правите - така ще е още по-лесно (с тези, за които знаят как протичат диалозите).

# 194
30еп.

Халилудко дойде да иска Фериха и му я дадоха. #Cussing outДансу и Санем разбраха,че са искали Фериха и Пигито вика какво ги интересува #2gunfireВечерта като си лягат Зехра се опитва да убеди Ръза да се откаже,но той вика че думата му на две не става докато завършела училище щели да бъдат само сгодени #2gunfireСледва песента  http://www.youtube.com/watch?v=xCnHnp_A1Ac  пиян емир в хилс тръгва си със севгили,отиват във тях,тя се оглежда в огледалото и Емир си спомня за дрогираната Фериха и гони момичето.След една седмица Фериха тръгва на лекции и баща и казва,че Халил ще я кара и ше я взима от училище.После Зехра вика на Рьза ,че не било хубаво Халил да я кара щели да говорят хората ,а то добре след 1 седмица ще направим годеж да не говорят #2gunfireказа и да избира или на село или годеж за Фериха #Cussing outДжансу се опитва да се свърже с Корай по интернет да му каже че гаджето му се згодява JoyФериха в уневирситета си говорят с Гюлдже идва Ханде:
И край.

Добро утро! Simple Smile

Клоди мерси за инфото.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт