Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 581
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
СПРЕТЕ ПОСТОЯННО ДА МРЪНКАТЕ ЗА ЕПИЗОДИ!!!!ТАЗИ ТЕМА Е ДА ОБСЪЖДАТЕ ЕПИЗОДИТЕ , А НЕ ДА ОБРАЗУВАТЕ АНТИ АГИТКИ С/У БТВ. ПЛАТЕТЕ СИ И ГЛЕДАЙТЕ!!!АКО ПЪК ИСКАТЕ НА АВАНТА ЧАКАЙТЕ МЪЛЧАЛИВО.ТЕМАТА НЕ СЕ КАЗВА -''ОГЛЕДАЛЕН СВЯТ- ПИРАТСКИ ВЕРСИИ'' , А СЕ КАЗВА Огледален свят по VOYO.ТОВА Е ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И СЛЕДВАЩОТО ЩЕ ДОЙДЕ ОТ МОДЕРАТОРА.

Много интересно как ще се обсъждат епизодите като не всеки може да си позволи да плати по 8 лв. на месец, за да ги гледа. От VOYO трябва да знаят, че НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА. Като искаш да научиш някого, че трябва да си плаща, трябва да се започне с някакви по-адекватни суми, а не с по 8 лв. на месец, колкото е половината месечен абонамент на кабелните оператори. Така че господа от VOYO, ако целта ви е да научите българина, че трябва да си плаща, а НЕ ДА ПЕЧЕЛИТЕ, сложете символични суми. Аз съм от медия - пиша материали в сайт, но не искам по 10 или 20 ст. за да ми се прочете материала, който е АВТОРСКИ. А това Вашето дори не е авторско, защото не сте вложили НИЩО.

# 256
  • в подножието на планината

Разговорът в стаята на Фериха 14 епизод. Peace
Скрит текст:
Ф:Мамо!
З:Това е последния разговор с теб Фериха, аз не можах да изляза на глава с теб, вярвах ти, казвах си моята дъщеря не може да ме лъже, но ти ме излъга...вече няма лъжи, ще вървиш по пътя на баща ти.
Ф: Мамо, какво говориш?
З: Вече каквото каже баща ти това ще става, вече няма да те закрилям, знай че майка ти я няма да те подкрепя,защото на този свят не мога да отговарям пред баща ти и пред бог за греховете ти.

# 257

Разговорът в стаята на Фериха 14 епизод. Peace
Скрит текст:
Ф:Мамо!
З:Това е последния разговор с теб Фериха, аз не можах да изляза на глава с теб, вярвах ти, казвах си моята дъщеря не може да ме лъже, но ти ме излъга...вече няма лъжи, ще вървиш по пътя на баща ти.
Ф: Мамо, какво говориш?
З: Вече каквото каже баща ти това ще става, вече няма да те закрилям, знай че майка ти я няма да те подкрепя,защото на този свят не мога да отговарям пред баща ти и пред бог за греховете ти.
Благодаря ти ,мила Hug Hugмежду другото ,съм стигнала точно до тази част Simple Smile

# 258
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 259
Скрит текст:
Ще се опитам да ти помогна, но сега съм заета, може би малко по- късно. Hug

И още едно от любимите ми клипчета! Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=iviGezvMuDk&feature=BFa&l … CBb4epZbOxJc6qWmQ
Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 260

На мен този ми е любимия, а песента е уникална newsm51

# 261
# 262
 wavey

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 19:58 от клоди

# 263
# 264
Да, това е песен!  bouquet  bouquet  bouquet

# 265
http://www.vbox7.com/play:5390a67c

Една песен от любим филм Peace Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 19:46 от Sasityy

# 266
http://www.vbox7.com/play:657291859a

Айде още едно и ви оставям
  love001

Вече могат Grinning

# 267

Sasityy,   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 19:53 от ild7210

# 268
Много са ми интересни коментарите за това да не мрънкаме за това къде има епизоди с бг превод, а да коментираме части от филма, които не сме разбрали. Ами аз не знам турски и мога да кажа, че не разбирам какво си говорят. 90% от хората тук не знаят търски и не виждам с кого ще си коментираш сериала.  Thinking

# 269

Общи условия

Активация на акаунт