Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 554
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Двама завинаги  Hug Hug любим сериял Hug

# 272
  bouquet  bouquet  bouquet
Тези са ми от любимците и много се радвам че са заедно в живота и си имат дете Heart Eyes

# 273
http://www.vbox7.com/play:657291859a

Айде още едно и ви оставям
  love001

Вече могат Grinning

# 274
Тези са ми от любимците и много се радвам че са заедно в живота и си имат дете Heart Eyes
много са яки Simple Smile сега научавам че са двойка вече и в реалния живот и имат бебе супер Simple Smile голяма химия имаше между тях в сериала ама тогава тя беше омъжена за друг май

# 275
много са яки Simple Smile сега научавам че са двойка вече и в реалния живот и имат бебе супер Simple Smile голяма химия имаше между тях в сериала ама тогава тя беше омъжена за друг май
Била е Peace

# 276
# 277
Била е Peace
нека той бившия и мъж е един грозноватичък Simple Smile а Канелчо става ще и пее на уше Simple Smile

# 278
Здравейте! Simple SmileИ аз да се включа Simple Smile. Wink Вижте какво намерих за 13(турски) епизод в youtube-превод на английски на  разговора но Ферия и Емир в асансьора(сигурно много от вас са го прочели вече,но ето за неразбралите) : 

Part 1:

Feriha: Emir, what are you doing?

Emir: I'm trying to talk.

Feriha: Let me out, please

Emir: I won't let you out.....

Feriha: ...

Emir: Okey, turn your back, but look; I'm there. What are you going to do?

Are you going to close your eyes, so you can't see me?

Feriha: Emir, don't do this, it's enough

Emir: What am I doing to you, Feriha, hm? Come on, say it. What do I do to you? Say that you don't feel anything. Tell me that you don't love me, so it has an end. But tell the truth to me. Say..........What changed? Come on, say.

---

Emir: Look, Feriha. Throw me as far away as you want. Push me away as strong as you want. It won't change anything. Everytime you look at the mirror you will  see me, because I am always with you.. 

Какво мислите за последните думи на Емир?:Throw me as far ... !! txtloves smile3501 smile3521

# 279
Хазал няма да играе повече Фериха в 3 сезон!!!... newsm78 #Crazy
А вие знаехте ли? Cry

# 280
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
А вие знаехте ли? Cry

Да знаем... разбра се писахме го даже го комнтирахме наскоро... хич не ми се иска да гледам друга актриса на неино място свикнах си  с нея  Peace

# 281
А вие знаехте ли? Cry
ДА  Simple Smile

# 282
Здравейте! Simple SmileИ аз да се включа Simple Smile. Wink Вижте какво намерих за 13(турски) епизод в youtube-превод на английски на  разговора но Ферия и Емир в асансьора(сигурно много от вас са го прочели вече,но ето за неразбралите) : 

Part 1:

Feriha: Emir, what are you doing?

Emir: I'm trying to talk.

Feriha: Let me out, please

Emir: I won't let you out.....

Feriha: ...

Emir: Okey, turn your back, but look; I'm there. What are you going to do?

Are you going to close your eyes, so you can't see me?

Feriha: Emir, don't do this, it's enough

Emir: What am I doing to you, Feriha, hm? Come on, say it. What do I do to you? Say that you don't feel anything. Tell me that you don't love me, so it has an end. But tell the truth to me. Say..........What changed? Come on, say.

---

Emir: Look, Feriha. Throw me as far away as you want. Push me away as strong as you want. It won't change anything. Everytime you look at the mirror you will  see me, because I am always with you.. 

Какво мислите за последните думи на Емир?:Throw me as far ... !! txtloves smile3501 smile3521
Ако разбирах английски бих ти отговорила за последното изречение на Емир,но съм на вие с него като с турския Laughing

# 283
А вие знаехте ли? Cry
Знаем,знаем Peace

# 284
  • варна
   ild7210 , благодаря ти много за разяснението  Hug  bouquet
Тежки думи на една майка ,ама и Фери е за бой -лъже ,маже  ooooh!
Ще се радвам много ако утре някое от момичетата преразкаже следващия епизод.
Лека вечер и приятни Емирски сънища Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт