Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 271
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Добро утро дами,
явно всички сме се наредили на клоновете , ту за Емир , ту за Левент, ту Халил.
Аз пак да почертая за мен Емир склонна съм да го поделя само с още една да си избере коя  Grinning

# 527
# 528
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро,момичета. Hug
Днес закуската е от мен

Гледам пак сте си спретнали хубаво купонче  newsm68 и аз пак ви изпуснах.

Не знам как ви е графика за Емир и Левент,но тези двечките да не ви осуетят плановете hahaha

Иначе нямам против,но трябва да оставите нещо от Емир и за мен,  smile3508а не да е такъв изтормозен Peace
,че тогава вече лошооо  fight

# 529
Добро утро,момичета. Hug
Днес закуската е от мен

Гледам пак сте си спретнали хубаво купонче  newsm68 и аз пак ви изпуснах.

Не знам как ви е графика за Емир и Левент,но тези двечките да не ви осуетят плановете hahaha

Иначе нямам против,но трябва да оставите нещо от Емир и за мен,  smile3508а не да е такъв изтормозен Peace
,че тогава вече лошооо  fight

Благодаря за закуската  Hug.но за Емир се оправяй с другите момичета  hahaha

# 530
Хайде събудете се момичета Hug
Вижте какво ви приготвих Hug

bouquet

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 10:41 от silviq_89

# 531
Леле оставих те ме самичка  Cry smile3518

# 532
Аз съм тук спокойно  Laughing даже вече си пийвам от кафенцето и малко мляко си сложих  Whistling hahaha hahaha

# 533
Аз съм тук спокойно  Laughing даже вече си пийвам от кафенцето и малко мляко си сложих  Whistling hahaha hahaha

Hug Hug  bouquet

# 534
Ох да си призная  Laughing още съм на 29 серия и чак не ми се гледа  ooooh! като знам какво следва Sick тоя Халил ми беше най- гадния персонаж от целия сериал  #Crazy Sick 13 епизод е толкова тежък  Rolling Eyes с годежа, направо  Sick не ми се гледа даже. Почвам пак наново да се ядосвам и нервя. Ако знете какви колажи съм му правила на Халил  hahaha Joy hahaha Joy след всеки гаден епизод така се успокоявах малко  Joy Joy Joy Joy

# 535
Аз още не съм гледала епизодите на турски с годежа,но си представям колко ще и е тежко на Фериха Sad Sad

# 536
Гюнайдън  фЕмирки,Левентки,Халилки,Къванчки... Simple Smile лек и успешен ден  Hug

# 537
# 538
http://vbox7.com/play:3ca7e595 хайде и от мен една мн любима негова песен  Hug

# 539
  • в очите на дъщеря си
Здравейте ,  Hug

Силвия,   bouquet

Охооо, тук  голямо разпределяне на Убавците ставало снощи. Whistling

Аз съм изостанала мн с епизодите имам 10 епизода да гледам ама с тази олимпиада време не ми остава. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт