Раждане със секцио - 3

• 105 708
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Mirama повече от половин година е минало, не е ли вече време  Rolling Eyes

Е щом става въпрос за толкова време...е друго. А зачервено ли е мястото, подуто? или само болка се усеща?

# 226
  • Sydney
подуто е, но е така още седмица след секциото, което ми обясниха с вътрешните шевове... зачервено - нормално червено си е според мен...

# 227
подуто е, но е така още седмица след секциото, което ми обясниха с вътрешните шевове... зачервено - нормално червено си е според мен...

А лекарите какво казаха все пак?

# 228
  • Sydney
"Нормално е, все пак е коремна операция. Възстановяването е бавно"... явно съм "бавновъзтановяваща", хахаха

# 229
Момичета, искам да попитам, някой има ли идея при секцио дали винаги се ползва форцепс?

# 230
  • On the sea
Момичета, искам да попитам, някой има ли идея при секцио дали винаги се ползва форцепс?

Не, поне при мен не използваха, но мисля, че вече не се използва толкова често, а и можеш да им кажеш, че не искаш за всеки случай.

# 231
Ааа то при мен мина секциото без да е ставало въпрос, просто се чудех дали са ползвали, трябва да ги питам.  Peace

# 232
Delight31, честито бебе!   bouquet Надявам се, че всичко е минало както си очаквала, т.е. леко и безпроблемно.  Simple Smile

За пръв път чувам, че се ползва форцепс при секцио. Мисля, че и при мен не са ползвали.

# 233
  • София
За пръв път чувам, че се ползва форцепс при секцио. Мисля, че и при мен не са ползвали.
Peace и аз така,ама като се замислиш..що пък да не ползват принципно..ако е много заклещен бебока...важното е да няма следи и всичко да е наред!

# 234
Ми аз мислех, че форцепсът се ползва за вагинално раждане поради (наред с други неща) недостатъчно големия отвор. Simple Smile В клиповете, които съм гледала, отворът при секцио позволява на доктора да си вкара ръцете и да извади главичката без инструменти.

# 235
Май с такава джаджа няма да е много удобно да вадиш бебе от корем ...  newsm78

# 236
Друго се сетих: някъде бях чела като едно от основанията за оперативно раждане именно избягването на форцепса.

# 237
Здравейте,
да попитам  - секцио по желание колко струва горе- долу? И наистина ли ще го забраняват?

# 238
Здравейте,
да попитам  - секцио по желание колко струва горе- долу? И наистина ли ще го забраняват?

Зависи от болницата. Частните си имат ценоразпис. Зависи и от града.

# 239
Аз пък точно такъв клип гледах- разреза беше много малък, за да си пъхнат пръстите и ползваха форцепс.
ИрПуц  Hug Hug Всичко мина идеално, беба е здравичка и супер сладка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт