Сънувате ли починали ваши близки? - 3

• 206 282
  • 964
  •   1
Отговори
# 960
Обвиняващата и нараняваща версия на майка Ви не е тя, а проекцията на самообвиняването Ви, че не сте направили всичко възможно. Винаги имаме такова чувство за близките си. И аз сънувах една нощ дядо гневен, освирепял, крещящ, обвиняващ, че не е взел правилното лекарство. Но това не са наистина те, а нашата гузна съвест и вината, натикана в подсъзнанието. Близките ни ни обичат и закрилят, не обвиняват и не агресират. Светла им памет. На Вас - съболезнования.

# 961
Аз искам много да сънувам Брат ми! Cry Загубих го преди 7 месеца не можах да го видя за последно! Той живееше в друга държава, спря да  ме търси около 2 години беше направил така че да не мога нито да му пиша нито да му звъня! И на 9 ти разбирам че той е починал от рак на белия дроб, не можах да си го прибера в България и там го погребаха за което много ми тежи! Искам да го видя в съня си да го прегърна дори и да не е реално и да си поговорим дори и във съня! Но не мога не ми се появява и не знам защо не мога да сънувам загубила съм баба, дядо сега и брат ми и никой от  тях тримата не ми се появяват във съня!

# 962
Нели, аз вярвам, че го сънуваш, но се случва в определен етап от съня, в който не остава спомен.
Искам татко да идва в съня ми, но редко се случва. Има дни когато имам" усещане" за него. И знам че е идвал в съня ми ❤️

# 963
Преди да почине баща ми беше на легло и му помагах да седне в леглото. Не можеше да се изправя. В нощта на деветия ден от кончината му го сънувах. Извика ме да му помогна да се изправи, подадох му ръка и се чудех дали ще мога да се справя сама или да поискам помощ. Справих се. Той стана, а аз го попитах къде му е бастуна. Явно не му трябваше в небесния му път Heart

# 964
Почти всяка снощи ги сънувам и двамата. Отначало сънувах, че се връщат,че са били в болницата и само са се върнали, чудех се как са се върнали без аз да ги взема. После сънувах,че тръгват на  някъде без мен, аз ги гоня да ги стигна. Сега вече 4 години след смъртта им, сънувам сякаш аз отивам в техния " живот " там и правим нещо заедно в техните домове. Вече ми е по- спокойно, пак ми е мъчно, но сякаш знам че са някъде около мен.

Общи условия

Активация на акаунт