На море в Гърция - 10

• 83 193
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
тодоричка, приятно моренце и ще чакаме снимки  Hug

Благодаря, ще се отчета със снимков материал непременно   Hug
Хайде мила душичке един плаж и за мен да направиш.
Пьк знае ли човек може с яхтата да те изчакам някаде да те почерпя  Hug

# 406
  • София
Здравейте, обикновено ходим на Тасос, вече осма година. Тази година ми се иска да отидем още веднъж,  за около седмица. Досега сме търсили само хотел,част от най-хубавото на престоя е възможността да хапнеш в семейна таверна, но за втората почивка съм склонна и на НВ пакет...
Да си призная, нямам достътъчно време да се ровя,  прочетох част от хубавата ви тема и ми се доходи на много места, вкбючително Волос, но ако се върна към реалноста, търся нещо не много далече и готово,  прегледах груповите оферти, та да попитам, ако не се обиждате от горното
Дали някои има скорошни впечатления от остров Амуляни, гледах тази оферта
http://vacanto.bg/offers/Ostrov-Amulyani-eko-hotel-Agionissi-Res … i1.html?affid=493
Също някои дали има впечатления от този хотел на остров Евия?
Колко далече е Евия от Солун?
Ето линка към офертата
http://grabo.bg/noshtuvki-za-4ma-v-gartziia-0qrw8z2?affid=6540&affid2=7
Преди много години харесах Аристотелис наКасандра, гледам,  има оферти и за него, но дали е реновиран...

Благодаря!

# 407
  • София...........
Здравейте, дами. След като гледах-гледах и си избрах студио, което ми потвърди, че имат свободни стаи, в последния момент се оказа, че са сбъркали и всъщност имат, но чак от 12.09. Сега съм в изходна позиция. Търся студио/стая за двама за втората седмица на септември. Искаме да е на брега на морето и да има градина. Никакви други претенции нямаме. Бяхме се насочили към Ioanna Studios във Вурвуру, но както вече казах, ни отказаха. Гледахме и Дафни в Никити, но нямат такава хубава градина... Ще съм ви благодарна, ако ми предложите нещо друго.

Точно Йоанна-та ни смениха цената от 45 Е на 60 Е за един ден (писах оня ден за случката) ...

# 408
  • София
Влизам да се отчета, че след много драми, размишления и промени все в последния момент, най-накрая имам потвърдени места  bowuu Остава утре да разпратим депозитите и сме good to go  Simple Smile
Във Вурвуру за мое съжаление се налага да съкратим почивката и ще останем 5 дена, а не цяла седмица, т.е. тръгваме на заветната почивка в понеделник, а не както си мислех сега в събота. Добре че като им звъннах на хората да ги уведомя, го приеха съвсем нормално.

Та първата резервация, която направих днес е за Сикя - реших, че и ние сме като Анна Бел и имаме нужда от пълно спокойствие, релакс, малко приказки и още по-малко хора около нас. Липсата на кръчми и т.н. не ме притеснява, ако ни заприлипсват Сарти е на десетина км  Simple Smile Ето тук ще сме 4 нощувки:

http://www.halkidiki.com/linaraki/index.htm   Нямаха свободно студио, та взех апартамент с морска гледка, за 55 евро - скъпичко като за септември, но поне ще се ширим  Sunglasses

А ето тук ще сме следващите 5 нощувки, само за 25 (!!!) евро - уж казаха, че студиото също има гледка към морето, но ще видим:

http://www.halkidiki.com/evangelia/index.htm

И така, сглобих я най-сетне тази почивка, и всъщност си се кефя, че ще пообиколим из ръкава, тъкмо може да открием и нови готини местенца. Кофти само с опаковането и разопаковането на багажа, но пълно щастие нЕма  Joy

Тодоричка, суперско изкарване ти желая и чакаме снимки  Hug

# 409
  • Sofia
Тайс мила е сега ако не удариш едно рамо да ми донесеш депозита ти няма кой да бьде друг.Ха ха сигурно са ти дали мойто студио  Joy
Да кажеш все пак дали ти е харесало и да помагаш ако се наложи.Утре ще звьня на Александра да видим какво ще каже.Колко е мальк света видиш ли ти как неволно щяхме да сме заедно ако не ни беше сполетял инцидента  Joy

# 410
  • София...........
Дами, до колко време да очаквам потвърждение за преведено капаро по банков път?

# 411
  • Sofia
Дами, до колко време да очаквам потвърждение за преведено капаро по банков път?
Ми мен ме уведомиха 8дни след като го пратих.От банката ми казаха че след 3 дни ще е там и аз пращах майл нямало го после още един та чак на 8 ден вечарта ми пратиха майл за потвьрждение след един тел.разговор даже.

# 412
  • София

Тодоричка, весело изкарване на моренцето Simple Smile

Ако случайно си забелязала, цени на горивото (бензин А95) около Никити, може ли да споделиш. Пратиха ми инфо, че е стигнал 2 евро/л. , но друго си е от първа ръка инфо Simple Smile

# 413
  • София
Чак 2 евро не беше, но някъде около 1.80 - 1.90 евро литъра, дизела беше от порядъка на 1.70. Малко по-късно ще погледна и ще дам по-точна цена като се приберем от плаж Simple Smile

katerinia     Hug

# 414
  • София
Aaa, Кате, това, което ми казваш хич не ми харесва...не знаех, че там където ще сме, е мястото от което не са ви върнали депозита  ooooh! Сега вече ме хвърли в размисъл, още повече че и мен вчера доста ме издразниха - държаха ме 2 часа на телефона докато решат аджеба има ли свободно студио или няма.
Разгеле разбра се най-накрая че имат, казаха ми веднага да им пусна мейл за да ми дадат данните на банковата им сметка - вечерта в десет пак им звъня да видя какво става - ми забравили били, но да не се притеснявам с резервацията  ooooh!
Посред нощите правим уговорка, че ще ми пратят данните за да може мъжа ми да им прати депозита - ей сега пак проверих, няма ни вест, ни кост.
Навъртяла съм с тях разговори за не знам какви пари вече, и хич не ми се иска пак да им звъня...Ебаси, така туризъм/бизнес не се прави, добре че май са единичен случай.

И сега какво да правя?? Вчера по едно време имахме идея да се вдигнем от Вурвуру и направо на Тасос 9 ношувки да изкараме...обаче там ми е супер непознато и се притеснявам...Егати и почивката просто, за първа година ми се случват такива неразбории и драми...дано и не се повтаря, че доста се поизнервихме вече  Rolling Eyes

# 415
Не влизах няколко дни тук...Така и не разбрах защо ме нападнахте. Може да погледнете от кога съм регистрирана, може да прочетете и постовете ми, касаещи най-различни теми. Прекрасно знам как функционира бг-мама. Знам, че не е туристическа агенция, но също така знам, че има събрана огромна информация и желание за споделяне. Не питам по този начин за първи път. Очаквах, ако някой може да каже нещо конкретно - да каже. По този повод специални благодарности на Таис и Кари. Колкото до мен самата, за да питам тук, във форума, значи вече съм изръчкала всичко възможно що съм се сетила, почувствала съм се объркана и съм решила, че има нужда някой да даде по-концентрирана информация. Имам само няколко дни да си избера хотел, затова и нямам време да изчета всичко за Гърция. Това няма да е първото ми пътуване до там, имам представа и от пътя, и от плажовете. Е, не съм я обиколила като вас, просто съм била няколко пъти.
Ако някой напише пост като моя и аз имам информация - ще му я дам. Почти за всяка своя почивка /независимо къде/ съм се старала да давам подробни описания на впечатленията си точно с идеята, че могат да са полезни на някого.
А, да, и знам как се ползва търсачката тук Simple Smile
Още веднъж благодаря на отзовалите се на моето питане.   bouquet

# 416
  • София
Ето една хубава оферта за АТон, аз нали още не съм резервирала та може в последният момент да сменя Торони  Peace
http://niesme.bg/team.php?id=2898

Ако някой има отзиви за хотела да споделя  Hug

# 417
  • София
Моля ви ,кажете - кола 4+1,четирима възрастни и дете на 10 години,как пътува детето,със столче или не,кой от всички е без колан ,защото отзад има само два? Четох в предишната тема ,но не намерих отговор, а въобще не съм наясно с тези столчета ,отскоро имам доведен внук Crazy

# 418
  • София
кимболина, ето едно мнение за този хотел, но е доста старичко- 2009 г бг мама

Миналата година почивахме на Атон в Акратос бийч - не бих ти го препоръчала. Комплексът е много голям, състои се от отделни блокчета. Стаите са леко мизерни, а в столовата се събират толкова много хора, че ми трябваха няколко дни да свикна със шума. Синът ми тогава беше на 2.6г и в началото изобщо отказваше да влезе. Плажът е кофти, но има чадър и шезлонзи за всички. Хубавото е, че бяхме с кола и можеше да ходим на по-хубави и безлюдни плажчета.
Изобщо за мен това не беше хотел за почивка, защото е пренаселен.

# 419
  • София

И сега какво да правя?? Вчера по едно време имахме идея да се вдигнем от Вурвуру и направо на Тасос 9 ношувки да изкараме...обаче там ми е супер непознато и се притеснявам...

Ние като бяхме на Керамоти, ходихме до Тасос, на Лименария. Всичко наоколо е страхотно и спокойно. Цените са по-ниски от ръкавите / newsm78 като гледам/. Страх ли ви е да тръгнете без запазени места? Ние бяхме така, не съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт