На море в Гърция - 10

• 84 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Таис, бързо да се оправи малкото,  мисли позитивно,със сигурност ще успеете да отидетерза уикенда.
dechy мерси за линка, това е хотела, ама толкова противоречиви изводи не съм чела...общо взето, добри за отзивите за анимацията, иначе за хранатари обслужването има много лоши, но ние ще купим пакет само със закуска,  за обяд се надявам да намерим нещо наблизо, а вечерите ще скитаме...
Имаме Куколин, мерси за подсещането, но щерката е на други хомеопатични и не е препоръчително да пие и това, ще стискаме зъби Mr. Green
Къде бихте препоръчали да спим около Солун, не много далече от пътя надолу...?

# 616
  • София
Tаис     Hug  желая бързо оздравяване и всичко да е наред.

# 617
  • Пловдив
Момичета, нали на Кулата има бензиностанция Лукойл, както е отбелязано на GPS-са и на на сайта им?

# 618
miraluba, да има  Grinning

Tаис, какво и е на малката? Ако е от летните вируси, те минават много бързо, за 1-2 дни ще е ОК детенце  Praynig

# 619
  • София
Момичета, много благодаря на всички за милите думи  Hug

Mur, не мисля че е летен вирус, и според педиатъра също не е. Съвсем внезапно вдигна висока температура, но няма кашлица, сополи, т.н. Цял ден лежи отпусната, не иска да яде нищо - само вода, един банан и сучене. Лекарят беше категоричен, че трябва да отложим пътуването с няколко дена за да не стане да отидем там и да се влоши. Прав е, разбира се.

Та така, сега планираме да тръгнем в петък, надявам се дребната до тогава да е кукуряк. Вурвуру замина вече, но все пак реално имаме 2 резервации за десет дни общо. Иначе и аз цял ден си повтарям, че по-добре така - т.е. тук да се случи разболяването, отколкото там из морето, че щях да си изкарам акъла сигурно  Rolling Eyes

# 620
момичета,за един хотел ми предлагат 680 лв закуска и вечеря, аза ол инклузив 1056 лв, понеце не съм ходила на Халкидики до сега, как бихте ме посъветвали да избера за изхранването ....ако се храним на други места за обяд дали няма да е по-добре

# 621
  • София
Уточни кой е хотела, че така трудно някой може да ти отговори. All inclusive не е за предпочитане в Гърция, но все пак трябва да се знае къде на Халкидики е хотела, с кола и малки деца ли сте.

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 07:42 от bibi_2

# 622
  • Sofia
Благодаря за информацията!  Hug

# 623
  • София
Дами, не намерих в инфото на първа страница, как е най-евтино да преведа пари по сметка в Алфа банк. Питах в клон на банката, таксата била 25Е.   Rolling Eyes Има ли по-евтин начин?

# 624
Завръщам се в темата по-бързо отколкото предполагах Hug но решихме за почивните дни септември да отскочим пак за няколко плажа до Г-я Peace Този път да се допитам първо, моля да ме насочите към някоя дестинация отново в северната част за да се съсредоточа къде да търся -хотел или апартаменти-важното е да са прилични, без храна, плажовете -да няма много навалица...
Напр. за Александропулис или около Кавала, въобще приемам предложения   bouquet
като краен вариант оставам Фанари

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 10:26 от ahat

# 625
Posiidi Paradise e хотела,2-ма възрастни сме с дете на 2 г.което не яде почти нищо,с кола ще пътуваме.

Другиат хотел еТорони Блу Сий-предлага закуска и вечеря и закуска,обяд и вечеря..

# 626
  • София
Таис бързо оздравяване на мъничето  Hug

# 627
  • София
Posiidi Paradise e хотела,2-ма възрастни сме с дете на 2 г.което не яде почти нищо,с кола ще пътуваме.
Другиат хотел еТорони Блу Сий-предлага закуска и вечеря и закуска,обяд и вечеря..
А сега ако ни кажеш и за колко дена е тази цена, още повече ще ни улесниш...
Иначе и двата хотела са добри. Не съм ги посещавала лично, но по отзиви, които съм чела за тях тук и в Tripadvisor. Имай предвид, че на Торони морето бързо става дълбоко.
Щом ви е за първи път ходенето до Халкидики, не е зле да имате някакво изхранване, а и сте с малко дете, което предполагам няма да седи на едно място по таверните. Но ако пък ти искаш да му готвиш е хубаво да имате кухня.

# 628
А сега ако ни кажеш и за колко дена е тази цена, още повече ще ни улесниш...
Иначе и двата хотела са добри. Не съм ги посещавала лично, но по отзиви, които съм чела за тях тук и в Tripadvisor. Имай предвид, че на Торони морето бързо става дълбоко.
Щом ви е за първи път ходенето до Халкидики, не е зле да имате някакво изхранване, а и сте с малко дете, което предполагам няма да седи на едно място по таверните. Но ако пък ти искаш да му готвиш е хубаво да имате кухня.

5 нощувки сме там,няма да готвя със сигурност ,тя ако реши да хапва ще яде от ресторанта

# 629
  • София
Торони Блу и аз го гледах, ама в букинг са лоши отзивите , май и някъде другаде попаднах на лоши отзиви, та не знам кое е вярно..

Сега гледах в букинг отзивите за хотела където бяхме миналата година и оценката е много добър 8 и нещо си  #Crazy, а за тази цена имаше доста кусури.
Като това, че за тази цена 5 дена никой не дойде да ни смени кърпите, на вторият ден трябваше да си изпрося торбички за да сменим боклука от кошчето на балкона , в банята имаше един огромен прозорец който гледаше в съседният Хотел и трябваше да слагам кърпа на прозореца, че да се изкъпя без да ме гледат комшиите  Mr. Green
п.п. при настаняването ни сложиха в апартамент в който балконската врата не се затваряше беше развалена дръжката и след като поисках да ни преместят, защото сме с малки деца и държа да се затваря врата , се опитаха да ми мрънкат нещо ама  ни преместиха.

Общи условия

Активация на акаунт