За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 742
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Oo като ви слушам как чакате заветния девети месец за да чистите,перете..Толкова много се радвам,че вече свърших със всичко основно и сега освен шляенето в многото ми вкъщита ,друго няма какво/освен ежедневните чистки дето няма как да избегна де/.Станала съм една тромава,повръща ми се от всичко и ако щете вярвайте ама искам да си изкопая дупка и да се скрия там докато не порастне бебето.Май и апатичните настроения влизат е графата 9ти месец...
Ел Сол стига си плакалаа:) Всичко е наред!

И аз така...вече си мисля,че ще тръгна да раждам и ще повръщам,е то бива,бива ама  пък чак толкова..........А ми иде да ревна,че да не спра,не знам хормони ли са що са.Не спах спокойно,но затова пък поспах до 10,30ч.,ама и сега ми е криво и нервно и едно такова апатично-нищо не ми се прави,ама пуснах една прахосмукачка.Чувствам се странно,не мога да определя как.Незнам на къде ще избие... smile3518 newsm45

# 586
ама и сега ми е криво и нервно и едно такова апатично-нищо не ми се прави,ама пуснах една прахосмукачка.Чувствам се странно,не мога да определя как.Незнам на къде ще избие... smile3518 newsm45

какво ви става бе момичета ... я се стегнете     олимпиадата продължава  hahaha hahaha аз вече съм пушка и отивам да си свърша домашните задължения  Mr. Green

Пуснете си някое филмче да гледате или излезте да се разходите ... купете нещо на бебоците ... ей такива неща трябва да ви действат релаксиращо  Hug

# 587

Продължавам да ви чета  Laughing, да няма и друго бебче  Heart Eyes

За сега няма  hahaha ние на теб разчитахме  Mr. Green Hug

hahaha, сега си мисля, че сигурно и ще пренося. А колкото по-малко дни остават до термин е толкова по изнервящо. Почват обажданията, всеки ме проверява, вчера моя мъж през един час звъня да ме пита как съм.

Стискам палци на Стаси, ако тръгне бебка всичко да е наред при тях  Praynig
Нямам търпение в албумчето да имаме снимки на нашите бебоци  Heart Eyes

Да ви кажа за плановете за прозорците -  има нещо вярно  Laughing  Вчера на прегледа като ми казаха, че тази седмица няма да се ражда, аз викам, значи да си чистя прозорците и лекарката - ами ако искаш да родиш, чисти ги, но по-добре ги остави за другата седмица  hahaha Явно не са само градски легенди  Mr. Green Виж забравих да я питам за план Б - секса  Mr. Green. Нищо, другата седмица като отида и се връщам да ги изпълнявам  Mr. Green

# 588
Здравейте, момичета!
И аз като вас очаквам рожба. Втора е за мен. В 34-та седмица съм и ще гръмна вече. Crazy
Как се справяте с киселините? Белият прах /сода бикарбонат  Wink/ ми е най-добър приятел от известно време. Каквото и да хапна и ... огън ...
Някой се чудеше дали да си иска упойка. Аз задължително ще си искам пак епидурална. Няма да забравя при първото раждане, докато чаках заветните 4 см разкритие... Crazy Бях сигурна, че получавам бъбречна криза. Като ми сложиха упойката, докато чаках пълното разкритие, даже и дремнах.

# 589
Привет мами!Аз днес се захванах най-после с прането на бебешорските истории,че все отлагах,а май няма много време,днес ще изпера всичко и ще изгладя!Уж не съм купувала много неща,а сега като разпределих нещата ами то за 5 перални се събрало!В миналата тема питах но никой не ми отговори и за това пак ще попитам:олекотената завивка и възглавничките пак в пералнята ли ги перете,не се ли степват?Утре съм на преглед,дано всичко е ОК,май ще пускаме последните изследвания вече!А,да питам още нещо,кога започват меренето на тонове на бебчетата,че моето АГ нищо не споменава за това?Хубав ден ви желая!

# 590
В миналата тема питах но никой не ми отговори и за това пак ще попитам:олекотената завивка и възглавничките пак в пералнята ли ги перете,не се ли степват?
Аз ги пускам в пералнята, но без центрофуга. Така не се степват. Peace

# 591
  • София
Привет мами!Аз днес се захванах най-после с прането на бебешорските истории,че все отлагах,а май няма много време,днес ще изпера всичко и ще изгладя!Уж не съм купувала много неща,а сега като разпределих нещата ами то за 5 перални се събрало!В миналата тема питах но никой не ми отговори и за това пак ще попитам:олекотената завивка и възглавничките пак в пералнята ли ги перете,не се ли степват?Утре съм на преглед,дано всичко е ОК,май ще пускаме последните изследвания вече!А,да питам още нещо,кога започват меренето на тонове на бебчетата,че моето АГ нищо не споменава за това?Хубав ден ви желая!

paca73 мисля,че спокойно можеш да ги пуснеш на 30 градуса и на някоя програма, която има по-малко центрофуга. Аз имам такава за вълнени дрехи и си я използвам за одеяла, олекотени завивки, възглавници, да не кажа,че пускам и маратонки на нея  Rolling Eyes

# 592

Всичко в пералнята пера,до сега не са се степвали.На по-ниска температура-40-50 градуса и готово,мисля че няма да имащ проблем.

# 593
Лелееееее,срам ИМАЩ...........сори ама ме дразни,извинете ме за правописа  bouquet

# 594
Здравейте мили тумбачета Hug Hug Аз полежах в болницата от началото на месеца до сега и ме пуснаха за няколко дни в къщи да се приготвя и др. седмица ще отивам и без бебка няма вече да се връщам. Искам да ви помоля да сте с мен в тези най-трудни 6 дни и нощи, които ми остават  Praynig Praynig Не съм ви изчела, че доста сте се потрудили, но и на това ще му дойде ред. Аз трябва само да лежа и да не мърдам много много и да стискам  Rolling Eyes
Честити да са ни първите бебчета и да са ни живи и здрави всички мами   bouquet Hug
Моля се за всички нас и нашите мънички душички, които скоро ще гушкаме  Praynig Hug
Ще се включа скоро, а до тогава цунки и галки на коремчИтата  love001 preggo

# 595
Здравейте мили тумбачета Hug Hug Аз полежах в болницата от началото на месеца до сега и ме пуснаха за няколко дни в къщи да се приготвя и др. седмица ще отивам и без бебка няма вече да се връщам. Искам да ви помоля да сте с мен в тези най-трудни 6 дни и нощи, които ми остават  Praynig Praynig Не съм ви изчела, че доста сте се потрудили, но и на това ще му дойде ред. Аз трябва само да лежа и да не мърдам много много и да стискам  Rolling Eyes
Честити да са ни първите бебчета и да са ни живи и здрави всички мами   bouquet Hug
Моля се за всички нас и нашите мънички душички, които скоро ще гушкаме  Praynig Hug
Ще се включа скоро, а до тогава цунки и галки на коремчИтата  love001 preggo

С теб сме! newsm51Стискаме палци,а ти бъди спокойна и всичко ще си дойде на мястото!

# 596
elfy Praynig Hug
аз най-после изпрах и изгладих почти всичко, остава да си стягам и багажа за болницата да е готов

# 597
Успех, elfy! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 598
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте пак   bouquet
Аз да се отчета от прегледа.Бебчо е 1920 гр,развива си се добре.С главата надолу е.За сега вървим към нормално раждане.Разубеждава ме за епидуралната упойка,което доста ме учуди.Всички мами,които са раждали с нея казват,че е голяма благодат.Ще видим при мен как ще са нещата.Килограми +7.Май ще ударя 10-ка докрая  Mr. Green
Добре дошли на новите мами  Hug

# 599
Благодаря, stefanelbouquet
Какви са им доводите срещу епидуралната?

Общи условия

Активация на акаунт