Татковците в домакинството :)

• 22 801
  • 436
  •   1
Отговори
# 195
Моят мъж нищо не прави. Ама като казвам нищо, значи абсолютно нищо  Laughing
Само си носи ризите на химическо, защото аз мразя да гладя.

# 196
Няма лошо нищо да не върши,по-важното е пари да носи Joy

# 197
Няма лошо нищо да не върши,по-важното е пари да носи Joy

Laughing Това му е оправданието, че нищо не прави вкъщи.

# 198
Трябва и почивка,не може непрекъснато нещо да се прави-ще гръмнат бушоните Mr. Green

# 199
А, на мен даже ми е приятно аз да си подреждам къщата и да си чистя. Аз така си почивам. Добре сме се намерили Simple Smile

# 200
  • София
Хаха, и аз съм така Simple Smile
Толкова ме разтоварва да поразчистя и подредя... Отпуска ме, особено ако съм била на работа същия ден.
Моя не може да го проумее това Simple Smile

Иначе помага в домакинството, не е като да не пипа нищо, почиства, подрежда, някой път даже го хващат лудите и ми казва "не ми се пречкай" и си вършее сам... Обаче в началото на връзката ни, докато ми свикне на "подредените" изблици... вече не ми обръща внимание Simple Smile

# 201
А, на мен даже ми е приятно аз да си подреждам къщата и да си чистя. Аз така си почивам...

И на мен. Но не и да го имам за задължение. Да се очаква само от мен да въртя всичко ми е тежи и не бих играла тая роля.

# 202
А, на мен даже ми е приятно аз да си подреждам къщата и да си чистя. Аз така си почивам...

И на мен. Но не и да го имам за задължение. Да се очаква само от мен да въртя всичко ми е тежи и не бих играла тая роля.

А, за това си права. Правя само неща, които не ми тежат.
Не си представям някой да ме задължи да домакинствам нон стоп.

# 203
Моят мъж ми помага(колкото му е по силите).Понякога прави вечерята(за скарата говоря,да не си помислите,че върти засукани яденета).Когато съм много изморена пуска прахосмукачка.
Друго си е аз да си свърша нещата както трябва ,но важното е ,че има желание.

# 204

Да се очаква само от мен да въртя всичко ми е тежи и не бих играла тая роля.

Като че ли камъни ще носите.  Laughing

Скрит текст:

Ето ви уред специално за кухнята...  Mr. Green

Ето и за какво се използва...  tooth

http://fishki.net/comment.php?id=133608

И това ако не е помощ в домакинството  tooth... ма то идва 8-ми март, що пък да не ви облекчим с такъв подарък.  tooth

# 205
Така де, в 21 ви век сме вече, съвременните технологии помагат и на домакините  Joy
На мен ми харесва, но си мисля, че такова нещо би ми пречило да си свърша съвестно домакинските задължения, защото всяко готвене и докосване на зеленчук - ще си е направо изкушение  Joy

# 206
Като че ли камъни ще носите.  Laughing

Ми не, именно, всичко е супер леко, аз затова обяснявам, че никой мъж няма да се сецне  Simple Smile да не говорим, че и физически сте по-силни, не бойте се  Hug

Тежи го тълкувай като - самото отношение ще ми е противно, да натовариш най-близкия си човек, а ти нарочно да се скатаваш и гледаш отстрани  Peace може и да е израз на любов, въпрос на усещане  Simple Smile

# 207
ЕЕ, стига, Човече – ти едно и също нон стоп повтаряш, ми то става досадно вече.
Всичко зависи от обстоятелствата според мен.  Peace

# 208
ЕЕ, стига, Човече – ти едно и също нон стоп повтаряш, ми то става досадно вече.

Всички си повтаряме едно и също Simple Smile

Всичко зависи от обстоятелствата според мен.  Peace

Когато е нещо временно - да, всякакви неща могат да наложат едно или друго. Но когато е въпрос на навик, мързел или криворазбрана мъжественост, това вече не го броя към обстоятелствата  Laughing

# 209
Е, не всички. Соте се опитва да освежи темата. Има и други списващи - дето лично аз не съм засичала по милионпъти да си казват мнението, така че  Wink

Под обстоятелства имам предвид съвсем друго. Мъжът работи с кофти работно време, пътува, жената не работи, има икономка и тн...

Общи условия

Активация на акаунт