Петъчна анкета :)

• 5 280
  • 95
  •   1
Отговори
# 15
Пак ти казвам – това да повториш или потретиш – далеч не значи, че не си удовлетворен  от първия път... Това най-вече.

# 16
  • София
 Joy
Човече, явно много сте спорили с дружката ти, щом сте подготвили толкова изчерпателна анкета.
А дали мога отнякъде да прочета уточненията по т.8?

# 17
Пак ти казвам – това да повториш или потретиш – далеч не значи, че не си удовлетворен  от първия път... Това най-вече.

Не става дума за удовлетвореност от 1 или друг път, а от всичко като цяло, т.е. да кажаш - задоволен съм, повече не ми трябва.

...

Няма уточнения, пълна свобода, това е точката, в която всеки, който има друго предвид може да го напише Simple Smile

# 18
  • София
Гласувам с Друго - мъжът не еякулира, освен със свирка. Може да те опъва до 24 часа, с прекъсвания за храна и тоалетна, без значение откога не е правил секс. Уточнявам, че е така от началото на връзката, да не реши некой , че съм бесен скоркозъбъл и мъжът е уплашен Mr. Green

# 19
  • I want it all and I want it now.
Допълни с т.9 Мъжът е ненанситен и никога не му стига

# 20

Това е включено в точка 2  Peace

# 21
Пак ти казвам – това да повториш или потретиш – далеч не значи, че не си удовлетворен  от първия път... Това най-вече.

Не става дума за удовлетвореност от 1 или друг път, а от всичко като цяло, т.е. да кажаш - задоволен съм, повече не ми трябва.

...

Няма уточнения, пълна свобода, това е точката, в която всеки, който има друго предвид може да го напише Simple Smile

Искаш да кажеш – че само твоят мъж, който клати по 20-30-40 минути, за да свърши само веднъж – та единствено той е задоволен, а останалите – болшинството реално – които свършват по-бързо първия път и имат мерак за още – реално не са задоволени...Обърквам се.
Защо тогава на теб ти трябват поне 2-3 свършвания? Значи първото не ти стига само?

Добави ако искаш и статистиката, че повечето мъже свършват първия път в рамките на 10тина минути. Това го има на доста места като информация.

Ако добавиш точка - обикновено/както ти се изрази "в ежедневието"/ го правим по 2 пъти, като първия път е по-кратък - ще гласувам
Но така зададени опциите - нямам опция, втората им част просто кърти...

# 22
  • София

Това е включено в точка 2  Peace

Не е вярно. Там пише: еякулира и продължава...Този продължава просто....

# 23
Честно казано - дори не се е случвало да питам моя защо повтаря - за да мога да знам дали не е заради мен или щото си мисли, че е еякулирал преждевременно...Въобще опциите са кофти...

# 24
  • София
Ох, държите се все едно ще я публикуваме тая анкета в Държавен вестник Joy

# 25
Искаш да кажеш – че само твоят мъж

Анкетата не е нито само за моя, нито само за твоя мъж, а за всички, така че е нормално да дам голям диапазон, в който да влязат повечето възможности, ок, ще го променя на 13-40, за да се съобразим със статистиката.

Не е вярно. Там пише: еякулира и продължава...Този продължава просто....

Основният въпрос е колко еякулации му стигат, за да бъде удовлетворен - 1 или повече.
Ако е само една, независимо от продължителността - опция 1.

# 26
Ако искаш да си наистина обективна и хората да гласуват спокойно, без особен анализ да се налага към момента на прочит на опциите – за мен би звучало нещо от сорта:
Ежедневния ви секс е:
1.   Веднъж за около 10-20мин
2.   Веднъж за около 30-40мин
3.   Повтаряме/потретвамзе почти винаги, заради мен
4.   Повтаряме почти винаги, заради него основно
5.   Зависи – много е различно

И стига повтаря това с удовлетвореността...Продължителността на акта също не зависи единствено от желанието или задържането за свършване, както и самата удовлетвореност не се крие само в броя оргазми.

Спирам вече, че ми става все по-абсурдно, може и аз да бъркам...

# 27
  • Kопенхаген
Мисля си, че на един зрял мъж му е напълно достатъчно да еякулира един път на акт за да получи удовлетворение от него.
И ще бъде достатъчно добър, ако успее да прецени да го направи едва тогава когато е задоволил напълно пратньорката си.
Под задоволил имайте предвид да е изпитала минимум 1 оргазъм / ще бъда скромна/

Тези опции с многото изцъквания са подходящи за тийн навлизащ в лоното на секса.

Grinning

# 28
Зрелите често дори да искат – не мога да стигнат до втори удовлетворяващ акт.
И защо на жената да са й нужни по дифолт повече оргазми?

# 29

И защо на жената да са й нужни по дифолт повече оргазми?
Абе, няма лошо, пък и не е задължително условие да става желязна след всеки път. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт