Интересни места в Европа за деца

• 137 206
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
Страхотна, невероятна тема! Радвам се, че ви открих, не знам досега къде съм бляла  Embarassed

Ще се радвам да ме посъветвате - къде би било най-подходящо - за деца на възрасти:
(през идното лято ще са:
на 1,5 г.
на 6,5 г.
на 11 г.

Ако можете споменете с по 2 думи и за транспорта - мисля, че с колата ще е по-удачно, защото не знам най-малкият Ревльо как ще е с друг вид транспорт  newsm78

От много време си мислим с ММ да отидем в чужбина с децата така, че да се зарадват- и идното лято, за РД на едното дете, ми се струва прекрасна възможност и повод.

на всички -  Hug Hug Hug

# 166
  • В подножието на Сините камъни
погледни и тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=451294;topicrefid=4

# 167
оки, мерси! Ние обичаме да пътуваме, преди да се сдобием с деца сме ходили из Европа, и из Америка доста. Като се появиха децата, работата и ангажиментите, за съжаление, изоставихме хобито си. Време е да се занимаем и с по-приятни неща от само работа, работа ..  Hug

# 168
Здравейте,

искам да попитам има ли ходили до Европа парк, но не със собствен транспорт.
Как е най-добре да се организира пътуването според вас?

Ще бъда благодарна на отговори Simple Smile bouquet

# 169
  • Англия
С полет до Баден-Баден или Базел, после влак до Рингсхайм и бус до парка.

# 170
Калк-  не съм ходила, но го планирам с полет до франкфурт и наем на кола от летището.

# 171
Благодаря за мненията.

Май и ние ще се ориентираме към Франкфурт, защото има по-голям избор на полети и цените са по-атрактивни....освен ако нискотарифните не пуснат супер оферти Simple Smile

# 172
  • Бургас
Здравейте,

искам да попитам има ли ходили до Европа парк, но не със собствен транспорт.
Как е най-добре да се организира пътуването според вас?

Ще бъда благодарна на отговори Simple Smile bouquet
Ние ходихме цялото семейство през септември. Взех самолетни билети с Раян Еър, 4 двупосочни билета с избор на място, София-Баден Баден-София: 230 евро тотал. Наех рент-а-кар през  сайта на Раян еър: сряда-неделя, с пълна застраховка: 180 евро (VW Polo). В Руст наехме апартамент в близост до самия парк: 480 евро за 4 нощувки. В парка бяхме 3 дни, беше фантастично. Определено ще повторим.  Peace

# 173
значи за 4 дена, от които 3 в парка, и 1 ден - ранспортен, излиза към 1200 евро за 2 възрастни и 2 деца? Така ли горе-долу идва. А храната - ако се храните на заведение - ориентировъчно как идва? Моят мъж освен другото, си пада по "гастрономическия" туризъм - никога не се съгласява да си купим пакетирана храна като сме на различно място. Защото ресторантите били част от туристическата атракция. Та, да знам какво да си приготвя като бюджет за преговарнето Wink

Извинявай - също да те запитам - билетите на деца до 2 г. като на другите деца ли са, или са фри?

# 174
  • Англия
Ами прекрасно за мъжа ти, в парка има ресторант с 2 звезди Мишлен  Crazy   http://www.ammolite-restaurant.de/files/de/kitchen/1_Speisekarte.pdf
Децата до 4г.не плащат вход, както и рождениците до 12г.

# 175
охо супер, супер! Значи на 01.07 догодина сме там Wink

забравих да ви попитам за немския - хич не го разбирам този език. с английския сме ОК и двамата. Сигурно ще се справим-нали?

# 176
  • Англия
Имайте предвид, че порциите се побират на половината ти длан(без пръстите)  Joy

# 177
човек, не знаех, че има такива цени  #Crazy

# 178
  • Германия
Ще се справите и с английски. Ако мъжът ти държи на традиционна местна кухня със сигурност ще намерите гостилница с по-приемливи цени наоколо. Там и порциите са по-големи  Peace

# 179
ох, мн се навих, и ММ и той. Аз много обичам влакчетата на ужасите и всички останали екстремни атракции  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт